![]() |
Probao na brzaka par igara i meni ovo odlicno izgleda. Imao sam u Ghost Recon Wildlands situaciju gdje gpu load opada, restarto igru i ok, probao ovu strange brigade i odlicno radi, far cry 4 odlicno, crysis 3 odlicno.
|
Citiraj:
|
Kad se ide normalno searchat drivere izbacuje da su zadnji 417.35, zato i nisam vidio dosad, a od jutra sam refreshao
Jedva čekam da probam, taman mi danas sletio Dell S2719DGF, držim fige da radi :D EDIT: I radiii :) |
Citiraj:
|
Moj LG29WK600 za sada radi bez greške, spojen na karticu i TV i nisam za sada primjetio nikakav bug. Probano sa windmillom, isključio u njemu vsync i nema trganja slike...probao i na UFO stranici i uredno prolazi na 30-75 fpsa
|
Kod mene sve sto sam do sad probo radi super, i bas je razlika nebo i zemlja sa gsyncom, bar na opsegu 50-75fpsa. Jedina igra do sad koja nije ukljucila g sync je ori and the blind forest de, to neke igre ne podrzavaju gsync ili sta?
EDIT: Radi i Ori ali igra nije u fullscreen pa se moralo ukljuciti u CPu window gsync :) |
Koji demo tocno isprobavate. Ukljucujem u monitoru freesync basic ili extended?
Lg 27uk600 Sent from my H8266 using Tapatalk |
Citiraj:
a taj dell na stol :D |
Probal windmill demo i piše mi da display nije freesync kompatibilan. Wtf. Uključeno sve u monitoru i u nvidia opcijama. Ali ne vidim tearing.
Probal na stranici ufo freesync i na 60 fpsa je smooth, čim padne fps na 45 i niže onda trza, ali nema tearinga.. LG 29um69g. Sad nemam pojma. Dal bi trebal sa CRU spustiti freesync na 30, ima tko sličan monitor? |
A cuj grijesis, sad ganjas g-sync a ne freesync demoe :D
|
Meni onaj gsync pendulum demo radi simulacija 40-60 fpsa ali cim stavim 60fpsa tearing. why?
Sent from my H8266 using Tapatalk |
Citiraj:
|
pa je li imas amd ili nvidia grafu? :)
|
Citiraj:
|
Testirao u ac odyssey,origins i nvidia pendulum.Sve do 60 hz savrseno glatko sa gsyncom ali na 60 hz tearing.LOL
Ima koja fora da povecam za par hz gsync range da me ne jebe tearing.U ac origins npr ako stavim vsync on i 45 fpsa limit savrseno radi ali cim stavim 60 tearing Trebam neki limiter ili? |
Pa stavi u winsima ili igri monitor na 75Hz ili koji je maximum monitora
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Naletil na problem. Instalacijom drivera, nvidia mi je sprčkala UAC, stavila na always ask, prije bilo dont ask.
Drugo, kad mi je freesync uključen u monitoru, kod restarta mi win 10 zbloka na welcome screen. Isključivanjem freesynca i restart win 10, bootam bez problema. Koristim dp kabel. |
Citiraj:
|
NVIDIA Geforce WHQL Driver Info Thread
A limit je tako mali. Pa ogranici fpse na 58 u riva tuner statistics, dodje sa msi afterburnerom
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Ogranicio na 55fpsa sa nvidia inspectorom. Radi odlicno.
moze li se u nekom programu selektivno ograniciti max fps za svaku igru, riva tuner primijeni za sve?
|
to i mene zanima jer vsync je kod mene u 90% na OFF (lag).
mozda u profile inspectoru se to moze? za rivu nisam ni znao, ukljucena mi je uvjek zbog overlay-a, ali nikad ne prckam po njoj. baci oko ovdje (nisam stigo jos proucit): https://www.overclock.net/forum/69-n...inspector.html |
Na MG279Q imam problema sa flickeringom oko 60Hz.
Pokusao razne profile za GSYNC (Freesync) range od 55-144, razne ostale, pa do stock 35-90. Uvijek oko 60Hz slika zatreperi :( |
Tako i meni dok nisam ogranicio fps sa limiterom na 55fpsa.Doduse moj monitor ide max do 61 u adaptive syncu. Dal je bolje ostavit u driverima vsync off ili po aplikaciji da gleda?
Citiraj:
Moze u riva tuneru selektivno za svaku igru. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
gdje kako, vidim samo framerate limit koji primjenjuje na sve igre?
|
|
:goood: jednostavno samo se dodaju shortcuti sa desktopa, tnx man
|
Uspio sam ovim tutorijalom spustiti minimalni freesync range na 38 fpsa i radi super na aoc q3279vwfd8. https://www.guru3d.com/news-story/ow...mple-hack.html
|
Popis testiranih monitora:
https://docs.google.com/spreadsheets...lview?sle=true |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:50. |