![]() |
Što ćeš, sto ljudi, sto ćudi. Mene je nedostatak vrata pozitivna osobina :) :beer:
Eh, da, @ Cat : Što će mi kućište koje je već utišano do kraja. Ovo je izazov:) Osim toga, ne vidim rabljenih savršeno očuvanih P180 da se prodaju za 700 kuna :D |
mislim da se svi slazemo kako je ovo ipak najljepse kuciste koje postoji :)
prekrasan je. JEDINO sto me nervira kod aluminija je ta njihova "prljavost" tj NIKADA nemozes ocistiti ga sto posto da se sjaji kao npr zlato srebro celik ili tak nes.... |
Citiraj:
Polica ti isto nije lose skrojena, dobra ideja, samo jel previsoka ili mozda si u u rodu sa.... ;) |
Citiraj:
Al sto se tice vrata to je totalna istina..ja kad sam napokon kupio kuciste s vratima bi sam fasciniran koju razliku u tisini ona stvaraju..pogotovo ako je nesto u optickom uredaju. Jos kad zaljepim neku 1-2mm izolaciju na njih iznutra ima da se nis ne cuje :) I moram pitat, Sky, imamo isti Zalmanov kontroler za ventove-kak ne poludis od tih dioda kad ti svijetle u bulju na 12V?? Meni je to pre jaka svijetlost i iziritirala bi me, a kad smanjim napon onda titraju i to me jos vise zivcira :burn: |
@ Codiac : Ta prljavost je vidljiva samo na slici, inače se uopće ne kuži. Zašto je tako, nemam pojma.
@ Visage : Proda(va)o sam 3.5" Metal Gear Box ladicu. Ovo je 2.5" Icy Box i savršen je :D Nije previsoka, taman je. Usput, ja sam jedno pol metra niži od tipa na slici :) @ Denzil :Slažem se da je razlika u buci kad postoje vrata primjetna. Ali mene jednostavno smetaju vrata više od buke. :) Ako pitaš za hladnjake, najbolji hladnjak ti je vent na 5V koji blago pirka po disku. Ova moja dva Hitachia su trenutno na 23 i 26 stupnjeva jer su u 3u4 modulu i na njemu 12 cm Papst. I mene je iritiralo to treptanje i svjetlina, ali sad me toliko ne smeta. Ne gledam u kućište dok radim na kompu :) Ali mislim da ću biti malo kreativan, modificirati kontroler tako da daje 5V diodama i konstantan signal vrtnje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:37. |