![]() |
Citiraj:
Jednostavno nemamo sreće :D |
a kova ti vidis sve:P a stas nepismen sam...al zato bar ne kutim taganova napajanja:D ps sam reko sam ti da nisi nis skrivil al imam nekakav osijeacj da se u samom napajanju nesto prebrikao i tako doslo do kratkog spoja...maticna nije kriva jer je moje napajanje kresnulo iz prve:)
ps nemas srece al zato iams moj broj:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
nemoj da ja promjenim brojeve pa da vidimo koga cete zvat:beer: :p |
E fisher nije ti to bas za pohvalit, ja bi na tvojem mjestu molio Boga da nije tvoja greska, al ko zna. Mislim da se veceras neces naspavat-:D
|
Citiraj:
ribica naj se ljutit.:D pošto je cijela tema smijeh, pa sam nastavio... :beer: |
Citiraj:
ps Sam Fisher NIJE nimalo kriv za krepavanje tagana, da sam ga ja ukopcao bi i meni riknulo...a ruku na srce ja znam malcice vise o tome:) najvjerojatnije je 12v rail dobio proboj...il je pak nes dotaknulo tj kratko spojilo vodove...predpostavljam da je sama greska unutar napajanja!!! al svejedno nastavimo prcat sema...hebi ga cemu sluze frendovi:D |
Citiraj:
e da btw. sutra idem s njom na kavu, da ju pozdravim??? jaooooo sam kaj si to napravio!!!!:D ček malo to je bilo...:rolleyes: sam oćeš kupit napajanje?: lol2 : |
loool ps idem s vama:)tj reci joj da cu doc:D:D:D
|
Citiraj:
Mislo si reći cinkaroš :D |
Citiraj:
Btw, fish kaj se krpaš bulji pri osvajanju tvoje bivše :p :D |
Citiraj:
2. nije mu to bivša to mi je frendica koju je prcao prvi put kad ju je upoznao... naravno uz mene:D |
ma znas da nebi ja nikada:D
steta sto mi nije bivsa:p |
1. haha sam skurio tagana (sory sam al nemogu se suzdržat, fish znaš kak je to?)
2.zašto šteta? |
Kad gledam na koju foru je skurio takvo napajanje, ono, non plus ultra, 650 kuna, sretan sam što imam MS-a koji savršeno radi unatoč činjenici da je taj 4 pin konektor uštekan na matičnu :D
Je da živim u strahu i čekam da sve pregori, ali jebga.....nema se trenutno para za novo.... :D P.S. Sam....meni napajanje radi, a uz to mi je kartica sa 6200-tke flashnuta na 6600-tku :p |
znam kak je to bez brige ti budi:D
zasto steta...imas praf...steta sto niej sad:D |
Citiraj:
@ Gogzs Ako te tješi, ja sam imao MS400W 5mjeseci u kompu, radilo je normalno...Sve masno clockano, Barton,giga rama, 6800... |
khm khm ima sam jedan vanesa(koju ja okrecem onak):D hehe e buljo os doc u sri upoznat kumu?:beer:
|
ak me pozoveš?:cool:
|
Citiraj:
|
pa da budem kraći za glavu...
MOŽE!:D |
Citiraj:
|
od viška glava ne boli, a od manjka???:burn:
|
Citiraj:
ps gdje se nalazite mogao bi faakt doc malo gnjavit:D |
neam pojma, pošaljem ti poruku, a ovisi o njoj jer radi...
uglavnom javim ti.:D |
Jeste vas dva čuli za ICQ? Telefon?
A ne tu zaspammavat thread... |
malo su se razbacali ...:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Našli si žene pa se moraju malo pohvalit....djeca:D :beer:
|