![]() |
Citiraj:
ali imao je on u proslosti svoju redovitu kolumnu, barem nekoliko brojeva u nizu, pa necu valjda morati ici udisati prasinu i traziti te brojeve? Ocigledno je imao nesto recentno pa mi je to zapelo za oko i dalo dojam da je i dalje kontinuiran sa kolumnom :confused: No i dalje, steta sto ga nije zanimalo pisati o MAC-u, imao je sto za rec. Doduse, nisam siguran jel on uopce vise i koristi Mac ili je skroz skliznuo na PC? |
Citiraj:
Zapravo jos veceras screenove... : pirate : :D |
Citiraj:
brdo ekipe na osx86project.org forumu pljuje na Athlone XP, koji nisu losi procesori, ali eto nemaju podrsku za SSE2/SSE3 |
|
Evo samo da se pohvalim kako sam i ja uspio staviti OS X! zasada je samo proradio na laptopu, ali OS izgleda fenomenalno! Mislim, dizajn sucelja je fenomenalan, uzasno je jednostavan i brz..... stvarno, naj pohvale!
|
windows XP na macova rarunala???
zanime me kak se zove emulator kaj omogucuje W XP da normalno radi na apple racunalima..znam da postoji, al ne znam kak se zove??
|
sada sam stvarno zapeo i ja za to cudo, izgleda fenomenalno, ali mene mami to sto govorite da je glatko i brzo !!! :burn:
Sad vidim da je najtanji podrzani popis hardvera kod grafickih kartica ? Ako se ne varam ! 6800GT jel bi se dalo to osposobit?? |
Hoce li to radit u Nforce3+ATI kombinaciji? Procesor podrzava ss1/2/3 i 64bitne ext. Ima kakve koristi u OSX od 64bita?
|
Molim lijepo... pa ljudi sta ne odgovarate ? :o
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:08. |