PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   DSL za 100 kn (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=17799)

Bran 25.02.2005. 11:43

Hvala na pomoći. Onaj najjeftiniji paket bi mi bio dosta, ali možda malo na knap ako bi poželio skinuti neki programčić i sl. Sad samo još pričekati da to dođe u moje selo.

spidy 27.02.2005. 16:14

Samo moraš pripaziti da ne ostariš dok dobiješ Adsl od Tcoma.

Emissary 27.02.2005. 18:16

Citiraj:

Originally posted by Bran
Hvala na pomoći. Onaj najjeftiniji paket bi mi bio dosta, ali možda malo na knap ako bi poželio skinuti neki programčić i sl. Sad samo još pričekati da to dođe u moje selo.
Dodatnih 512MB ti se naplaćuje tek prekoračenjem 768MB.;)

Rivi 28.02.2005. 14:33

A ima i još jedna stvar. Možda je neko već rekao, ali nisam vidio. Naime, ako ustanovite da vam je određeni paket premali, preveliki, brzina mala, sve se može promijeniti jako lako. koliko znam, brzinu je moguće riješit u jedan dan, a za paket ne znam da li je kraće vrijeme početka od 1. u slijedećem mjesecu.

dr.fiksi 28.02.2005. 20:09

Citiraj:

Originally posted by Rivi
A ima i još jedna stvar. Možda je neko već rekao, ali nisam vidio. Naime, ako ustanovite da vam je određeni paket premali, preveliki, brzina mala, sve se može promijeniti jako lako. koliko znam, brzinu je moguće riješit u jedan dan, a za paket ne znam da li je kraće vrijeme početka od 1. u slijedećem mjesecu.
Paket se da prešaltati INSTANTNO na njihovim web stranicama, ali to VRIJEDI tek od 1. u slijedećem mjesecu...iznimka je bilo ono kad su krenule nove cijene, zbog velikog broja zahtjeva.

Što se tiče brzine, za to se treba zvati i dati br. ugovora, službeno ide za 24h, ali je meni prošlo za par sati.

ertuzio 09.03.2005. 23:18

Evo samo jedna mala činjenica da vam približim ADSL ovaj za 100 kn mjesecno!

512 Mb se teoretski skine sa tom brzinom za nekih 4 do 5 sati.
A mjesec ima 30 x 24 sati pa sad ti vidi oš uzet ADSL!!! :smoke:

Moje mišljenje je da se nikako ne isplati taj ADSL za 100 kn!
Mozda ovaj za 138 kn sa paketom od 2 Gb!

Al jebiga kad su naši pederi pa računaju i jebeni Upload!!!

Do slušanja...

komer 10.03.2005. 00:20

mene zanima,posto sa modemom skidam gigu mjesecno,3 foruma,tj 4 i njuze,eventualno updejt za adaware i te programcice...a planiram i CS-s igrat,pa me zanima koji bi paket bio ok?
stvarno neznam vise?jel racunica mi ovak izgleda...
najslabiji paket sa 5 gigi me ispadne 188kn,a sa 2gb je 138kn,pa ako i potrosim taj od 2gb jos eventualno bi mi 512mb bilo ok,znaci jos 20kn vise pa oko 158kn je to..a sad me zanima kolko sauga CSs

Pink_Floyd 10.03.2005. 01:59

Citiraj:

Originally posted by komer
mene zanima,posto sa modemom skidam gigu mjesecno,3 foruma,tj 4 i njuze,eventualno updejt za adaware i te programcice...a planiram i CS-s igrat,pa me zanima koji bi paket bio ok?
stvarno neznam vise?jel racunica mi ovak izgleda...
najslabiji paket sa 5 gigi me ispadne 188kn,a sa 2gb je 138kn,pa ako i potrosim taj od 2gb jos eventualno bi mi 512mb bilo ok,znaci jos 20kn vise pa oko 158kn je to..a sad me zanima kolko sauga CSs

Cs ti dosta troši , evo večeras nakon 2 miseca kupia novi modem jer san stari onaj usb santis razbia , skinia par stvari oko 30 mb , pregleda tu par foruma i igra countera oko 2 ipo ure i to ti je več 110mb , biče da po uri skida oko 30-tak mb kad se igra counter , a ja mislim da ti još ovisi i o postavkama koliko ih podesiš cl_cmdrate cl_updrate cl_rate.

Emissary 10.03.2005. 07:29

Citiraj:

Originally posted by ertuzio

Al jebiga kad su naši pederi pa računaju i jebeni Upload!!!

Pa i to je "promet".:clap:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:39.