![]() |
PCI-E i AGP ne možeš miješati. nikako.
|
Morao bi zamijenit graficku jer je ova AGP a ne PCI-E.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da sad bar ima neka poštena 939 za kupiti, odvojio sam perje za nadogradnju, ak ne kupim ništa rastepst će se:( A ni ATI ni VIA neće doći do nas bar još mjesec dana. |
Cekaj cekaj, ja sam stalno mislio da Barton nemoze na stare maticne. Jel bi iso barton na ovu moju, ili neki dobar sempron?
|
Citiraj:
|
|
Hvala na linkovima.
Znaci mogu si ubost nekog bartonceka. Ali me koci memorija. Imam 256, 266mhz rama i 256 333mhz rama. tu bas i nece bit overclocka. Jel ima jos koji otkljucani barton osim mobilca, a da je jeftiniji. Jel se mogu semproni lagano otkljucat ili se isto mora onak sa srebrom? |
Citiraj:
Ja na svojoj konfiguraciji (u sig-u) igram Doom3 na 1280x1024 medium details i FPS-i mi se spuste ispod 24 tek kad ukljucim bump mapping (tad znaju pasti i na 12) no inace po 24-32FPS. Half-Life 2 doslovce leti! |
Citiraj:
Mobilac ti je najbolji izbor, IMHO. |
Citiraj:
|
To je zavisno od usera. nekome je to dobro a neko neće ni prismrdit ako je ispod 50...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali bas i nemam para za mobilca. i glupo mi ga kupovat sad kad izlaze nove ploce za 64-ku, iako necu jos dugo mjenjat. Moram vidit ak uspijem naci povoljno mobilca, nekog rabljenog, uzimam odma. |
Citiraj:
Iznad 50. Dobro 50, ajde jos bi nekak moglo proci, ali 100 bi bilo idealno za Call of Duty. Ali, ne. 30FPSa nije igrivo i svi koji to kazu su zadrti i ja ne kuzim koga oni zavaravaju druge koje ne mogu ili sami sebe! Citiraj:
|
pricate gluposti sve iznad 25fps je ok , jedino je problem jel konstantan broj frameova..
@|RRSAF|Mad_Duke: 100 kazes da bi bilo idealno? .. kolki ti je refresh rate od monitora ?ako neznas pikni model pa cemo pogledat ;) |
Citiraj:
Probaj protiv nekog igrat neku pucacinu sa 24fpsa pa da se mogu smijat! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:31. |