![]() |
Citiraj:
|
@Sky
Tvoje guštanje s gigom Corsaira razumijem i poštujem pošto se to ne može kupiti pa si ti kao neki kolekcionar s tom unikatnom memorijom :beer: . I ja volim rijetke i vrijedne stvari, uostalom tko ne voli :cool: ? @VedranP Ispravit ću te :) !Kupiš gigu A-Data Vitesta (Ili Kingmaxa) za 1500Kn i to radi na 270 2,5-3-3-6 (barem primjerak koji sam ja testirao) , ušteda od ~1000kn s obzirom na TCCD! @Jozo Može i supertalent, odlična memorija! @Ostali http://www.123-dds.com/ DDR RAM 512Mb PC3200 , 400MHz, SuperTalent , 3 godine jamstva, pasivni hladnjak, u kutiji !! 490,00 kn DDR RAM 512Mb PC4000 , KingMax (DDR500) 720,00 kn Mislim da ove 2 solucije pokrivaju 95% populacije! Hvala svima na pivama, ali nakon iskustva sa dočeka ima da pišete :voda: ili :mlijeko: :D |
lol
cat ima pravo...te meme su za normalne ljude...mogu sve i jos malo preko toga:) a ovo su profi meme...stabilnije,jace,brze...ak si pri parama i znas kaj radis...piknes si ocz-a ili corsa....a inace ST,kingmax i adata...:D ps cat cedevita:D |
Citiraj:
ono, samo jedan broj mobitela naveden, ni adresa ni nista? nesto ko jpatelier? |
A evo ja liku poslao upit pa cemo viditi sto kaze...
Ako netko ima vise informacija molio bih da podijeli sa ostalima. |
.
|
Citat:
"jednostavno mi je gušt imati gigu Corsaira BH5 kojeg sam platio duplo više nego ADatu i dobio par postotaka bolje performanse (ako i toliko)." Strasno, jednostavno je gust slusati ovakvo preseravanje, pitam se koliki slinavac moras biti da bi to napisao. Ovakvo preseravanje bi ocekivao od nekog entuzijasta koji nema slozenu gamer masinu od muzejskih primjeraka, te da barem vec posjeduje X850 XT ili SLI 6800GT a ne tam neku 9800np. |
Citiraj:
Supertalent postoji u dve verzije CL3 i CL2 vidi tu. Jedina razlika je da CL2 valja, a CL3 nevalja:D |
Citiraj:
Svejedno, dosada me nitko nije uživo nazvao slinavcem, a nekako sumnjam da bi i ti da me upoznaš. Zato se drži onoga da na netu ne radiš ništa što ne bi radio i u normalnom životu:beer: |
dDario hvala! Ovi sto imaju jeftinije vjerojatno je to CL3. :beer:
|
Citiraj:
BTW ovaj je gori od Bubbe,Bubba barem kaže nešto pametno:D |
Citiraj:
Da se mene pita ne da bi mu zaljepio bananu i reko dok se ostavi cokolina da se moze vratiti nego bi uzivo ga trebalo nauciti kako se ponasa u drustvu. |
Citiraj:
:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:15. |