PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Remote Desktop - LogMeIn & TeamViewer (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=145914)

walbandon 16.11.2013. 12:47

zasto ne....

bixsy the king 16.11.2013. 13:08

Citiraj:

Autor walbandon (Post 2495803)
zasto ne....

Nažalost nemam previše iskustva u radu s dotičnim programom pa rekoh zašto ne bih nekog priupitao...thnx walbandon !:chears:

walbandon 16.11.2013. 22:22

Pa zato sam i napisao zasto ne ;)
Ja se redovito spajam i sa tw i sa logmeinom sa 7mice na xp...tako da go for it ;)

darkydark 18.11.2013. 12:02

Citiraj:

Autor syss (Post 1602607)
ali pazi ključan dio... prekinem konekciju, sjednem za htpc na njegovu tastaturu i miš, apsolutno ništa.

reagira recimo na desni gumb i display properties i tak neke stvari... start mrtav (npr.).

Curin hp 8530p imal istih problema. Nakon nekog vremena na nist nisam mogel kliknut. 2 stvari s stvarale problem: neko jeftino kinesko smetje od bezicnog misa i tipkovnice i neki prastari đinijus usb mišek. Cim bi bezicno sranje ili taj đinijusek probudil iz nekakvog sleep moda nist nije delalo. Dok sam to dvoje maknul problem se vise nikad nije manifestirao. Update drivera/biosa/razni fixovi sa microsoftove stranice nisu nist pomogli.

Neo-ST 11.09.2014. 14:13

Zna li netko kako napraviti ovo s Teamviewerom:

Znači imam 4 kompa u grupi u kontakt listi, za permanentni pristup.
Međutim, jedan od tih kompova je terenski i katkad se drugi (koji nisu među kontaktima) moraju spojiti na njega preko privremene šifre i ID-a.

Kako takve spriječiti da vide i pristupe ostalim kompjuterima na mojoj kontakt listi, jer kada se spoje na terenski komp, onda mogu otvoriti njegov Teamviewer i tamo su svi moji ostali kompovi.

D1viry 11.09.2014. 14:20

Kako vide ostale, ako nisi ulogiran u TV na terenskom?
Ja vidim sve svoje kontakte i spajam se na njih sve, a oni ne vide nikoga i ne mogu se spojiti na nikoga bez lozinke/logina.

tor 11.09.2014. 14:22

taj terenski odlogiraj pobogu s acc i riješeno. Ne mora nijedan TW biti logiran s TW računom, da bi se spojio na njega. Samo ti, kao centralni možeš (a i ne moraš naravno) biti logiran, kako bi dobio kompletan spisak svih spremljenih logina i kompova.

Neo-ST 11.09.2014. 16:29

Citiraj:

Autor D1viry (Post 2658922)
Kako vide ostale, ako nisi ulogiran u TV na terenskom?
Ja vidim sve svoje kontakte i spajam se na njih sve, a oni ne vide nikoga i ne mogu se spojiti na nikoga bez lozinke/logina.

Kako nisam ulogiran, jesam, tako sam i napisao.
4 kompa, od kojih je jedan taj terenski, svi su povezani preko jednog računa.
Pod options pa computers&contacts sam uključio ovo:

http://i.imgur.com/JddSY2r.jpg

ali nema koristi jer ne pomaže u onome šta želim spriječiti. Ne znam jel kužiš šta želim reći.

Citiraj:

Autor tor (Post 2658926)
taj terenski odlogiraj pobogu s acc i riješeno. Ne mora nijedan TW biti logiran s TW računom, da bi se spojio na njega. Samo ti, kao centralni možeš (a i ne moraš naravno) biti logiran, kako bi dobio kompletan spisak svih spremljenih logina i kompova.

Ne mogu ga odlogirati jer onda stalno treba znati šifru, a to ne mogu. Ukratko trebaju biti spojeni i vidljivi stalno međusobno preko accounta.

zgmmax 11.09.2014. 16:40

Das terenskom kompu drugaciji TV account di nema ovih ostalih 3 na listi i problem rijesen.
Ak ces ga ti koristit ulogiras se u TV sa accountom koji vidi i ove ostale.

Neo-ST 11.09.2014. 16:50

Onda se mogu i jednostavno odlogirati s accounta dok se ovaj spaja, pa se poslije opet ulogirati. Za to mi ne treba onda drugi acc. Mislio sam da ima neko ugrađeno rješenje za takve slučajeve, nije mi jasno da nisu mogli staviti opciju "disable contact list during temporary connections" ili tako nešto.

tor 11.09.2014. 17:00

Ha? Kako misliš trebaš znati šifru? Pa postaviš pod connection unattended access, dodijelis stalnu šifru i to je to?

Neo-ST 11.09.2014. 17:11

Ne kužim?
Zar ne treba biti spojen na acc da bi mu pristupio? Koliko znam, onda ti trebaju login podaci, ID i šifra koja se stalno mijenja?

The AC 11.09.2014. 17:18

https://www.teamviewer.com/en/res/pd..._access_en.pdf

tor 11.09.2014. 19:27

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2659050)
Ne kužim?
Zar ne treba biti spojen na acc da bi mu pristupio? Koliko znam, onda ti trebaju login podaci, ID i šifra koja se stalno mijenja?

ama brkaš kockice...
Na svaki TW možeš postaviti STALNU šifru (ID je ionako isti) i pristupaš na taj komp s tim TW kako god, bio on logiran na tvoj acc ili ne. Tvoj acc služi isključivo za upravljanje podacima, kopovima, skupinama istih itd. Nije nužan za nikakvo spajanje (ni s jedne strane) već isključivo služi lakšoj organizaciji svega.
Stalnu šifru postaviš kako sam ti napisao gore - connection, unattended access. I to je sve, još jednom - NE TREBAŠ BITI LOGIRAN NA TOM TW DA BI SE SPOJIO NA NJEGA.

Neo-ST 11.09.2014. 19:34

Eh, učiš dok si živ. Tnx.

Goranbm 28.07.2015. 12:35

Da li netko zna kako ide sa komercijalnim korištenjem. Naime nije mi jasno slijedeće. Bi bi u tvrtci trebali imati na dva mjesta Teamviewer s kojim bi trebao pristupati na 5 udaljenih lokacija. E sad kužim da bi trebali kupiti 2 licence, ali me zanima što ide na lokacije na koje trebam pristupati i da li i za njih plaćam kompletne licence ili ?? Hvala.

buljo 28.07.2015. 14:49

Za TV placas licence samo za strojeve sa kojih se spajas, na ostalima nije bitno.

acmevagabundo 28.07.2015. 17:42

A i ne trebaš kupovati dvije licence za tvrtku. Recimo mi imamo jednu , TeamViewer je stavljen na jedno računalo, RDom se spojimo na to računalo sa naših radnih mjesta i onda TVom kod korisnika. Radi sa svih naših računala u lokalnoj mreži.

Goranbm 29.07.2015. 10:01

Citiraj:

Autor buljo (Post 2808581)
Za TV placas licence samo za strojeve sa kojih se spajas, na ostalima nije bitno.

Znači ako imam 2 kompa sa kojih se moram spajati onda mi je dosta kupiti dvije licence a na kompove na koje se spajam, stavim Quicksupport recimo ?? Ili instaliram obični TV ??

Citiraj:

Autor acmevagabundo (Post 2808641)
A i ne trebaš kupovati dvije licence za tvrtku. Recimo mi imamo jednu , TeamViewer je stavljen na jedno računalo, RDom se spojimo na to računalo sa naših radnih mjesta i onda TVom kod korisnika. Radi sa svih naših računala u lokalnoj mreži.

Ma moram imati dvije, jer mi dvije lokacije koje zahtijevaju TV nisu u lokalnoj mreži nego su na dvije udaljene lokacije koje nemaju povezanosti...

buljo 29.07.2015. 11:05

Citiraj:

Autor Goranbm (Post 2808788)
Znači ako imam 2 kompa sa kojih se moram spajati onda mi je dosta kupiti dvije licence a na kompove na koje se spajam, stavim Quicksupport recimo ?? Ili instaliram obični TV ??

Quicksupport, host, obicni. Nije bitno kaj je na kompovima na koje se spaja.

ALiEN17 14.03.2022. 13:28

dali postoji kakva fora da spojim desktop komp i android mob i da mogu viditi zaslon svog moba na kompu i otvarati datotete koje imam na mobu na taj način?

Immortalis 14.03.2022. 14:37

Znam da anydesk ima tu mogucnost. Spajao sam se tako na mamin mob

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:56.