![]() |
ma nemas potrebe se branit.. samo sam malo komentirao u kontekstu ovog trabunjanja ovdje, naravno da ces kupit stakora koji se tebi svidja a ne meni....
|
koliko ja znam, on ne postaje glasniji, kako (ako) zuji u pocetku, tom ce jacinom i nastavit
|
moj isto zuji moram uho prislonit i bas se skoncetrirat da cujem hehhehe kako si to brate skuzio car si :D
|
Ko oče stišati svojeg 518 glodavca i povećati preciznost ko ja od prvog dana nek pogleda ovo.
Zujanje neće nestati već će se povećati ferkvencija zvuka tj. manje ćete ga ćuti i pomaže u rastjerivanju komaraca :D http://www.ngohq.com/news/15043-how-...vista-7-a.html |
Hm.. i moj zuji :D
Kad je na stolu, ne cujem nista. Kad ga okrenem naopacke u defaultnoj sjedecoj poziciji, nis ne cujem. Tek kad ga nasarafim 15 cm od uha, e onda se cuje nes sitno, i kad ga nabim na uho je jasno ko dan :roller::wtf2: BMK, radi vec 2.5 godine ko dinamit, najbolji znak savrsenog rada misa je kad ne primi ni jedan udarac :lol2: |
G9 ne zuji... kupi njega i neces pozaliti...
|
kupio mx400, zuji ali tek kad naslonim uho na miša, i to jedva čujem ;)
upravo sam ga spojio ali zasad nema nikakvih glasnih zvukovnih smetnji tokom rada :D zadovoljan sam sa mišem, jedini prigovor da bi klik mogao biti tiši i kvalitetniji ali well, budemo preživjeli ;) |
moj ne zuji
edit: evo kupio sam novi, zuji :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:32. |