![]() |
Citiraj:
|
Prema ovo, očito da će je ipak biti.
http://www.tcmagazine.com/comments.p...=20331&catid=2 HP je potvrdio da će BlackBird 002 ići u retail, a ono bi trebalo biti u SLi kombinaciji 9800GT. |
Još jedna potvrda za 9800GT, i njezin TDP, iako bi bilo korisnije neko kokretnije informacije o njoj...
http://www.tgdaily.com/html_tmp/cont...37881-135.html |
Citiraj:
55nm kartice bazirane na RV670 čipu su trošile kakvih 90W u loadu i naclockane, dok se G92 čip kretal sa sličnom potrošnjom. Tak da mu ove računice o tome da budu poboljšani 55nm RV770 i G92b čipovi tražili i mogli progutati 225W kad je riječ o jednojezgrenim karticama ispadaju smiješni. |
pusti ti to McG
Theo raspolaže znanjem koje je nama nedostižno... samo on i Chuck Norris mogu forsirati PCIe da vuče 150W natjerat te grafe da vuku 200+W |
IMHO i meni se to činilo previše. Oni su jednostavno išli na neki računsko/teoretsko moguću potrošnju, iako ona, kao što si rekao, neće ni u snu toliko trošiti.
@Wolv LoL, Chuck :D |
Ma Theo je biser kakvog nema. Samo čekaj(te) kad stignu RV770 i G92b kartice i kad se Rusi upuste u testiranja potrošnje; 2D (10-15W), a 3D (80-90W) ili slično.
Onda bude se ta vijest sama od sebe izgubila u arhivi ili bude jednostavno obrisana. Mada bi ja drage volje ustupil svoju ploču njemu na testiranje, pa nek isforsira 150W iz PCI-E slota. Ma koma. |
Citiraj:
Ja si nemogu zamislit da takvo tenkre zaraduje dobre novce pisaci ovakve gluposti. Da mi je znati kom je morao popusit za to radno mjesto... Mislim kako ga kvragu nije SRAM napisati takvu glupost??? Pa neko bi zbog te informacije mogao ni kriv ni duzan kupit novo napajanje ili nedobog karticu, pa kartica zbog xy razloga zeza i neko onda jos pljune pare za napajanje, a problem neznam softwerski.... Kako god da okrenes sramota i zalosno... :smoke: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Narucio sam si 9600GT...
Vidjecemo kako je i sta je... Nadam se da sam dobro odabrao... U ponudi je i bila 8800GT, ali uzeo ovu zato sto je novija... Dok je razlika u cijeni minimalna... |
Citiraj:
|
Citiraj:
naprotiv kupio si karticu koja je u biti oslabljena 8800GT Ali čemu sad to komentirat kad je već naručena/kupljena mogo si fino prije pitat pa bi bolje prošao |
ili jednostavno potrazit neki review, ima ih gro...
|
malo je se zahebao ^^
ali vjerojatno ce bit zadovoljan njome. |
Sta mogu...
8800GT nije bilo na lageru, pa mi je jedino preostala 9600GT S12... Mada je ja nisam htio jer se nisam mnogo nacitao o njima... Ali, jos uvijek mogu nazvati dobavljaca i reci mu da mi uvali neku drugu karticu... Samo da ne iskacem mnogo sa cijenom... |
jos stignes a kartica vec u sigu? :)
nemas neke potrebe, 8800gt zaista je jaca ali ne toliko da bi od muke sad trebao zube cupati na zivo i suzama lepiti tapete :) |
Trebao sam je danas dobiti, ali nisam...
Sutra cu je sigurno dobiti pa vidjecemo sta ce biti... Samo se nadam da se nisam ozbiljnije zeznuo... Nadam se da uz malo hemije sa driverima sve to mogu popraviti... Imam 20" monitor, pa valjda budem mogao craysis igrati na max detaljima i sve to, ustvari nadam se da mogu u sljedecih godinu dana sve igrati na max detaljima... Jer za nekih godinu i pol planiram uzeti 24" monitor i HD4870x2 kad izadje... |
Citiraj:
Nebi bas reko Sve na maxu nebus vrtio al na jednoj pristojnoj grafici,moguce... |
Crysis na 1680/1050 zaboravi da buš igral na max detaljima s 8800GT jer on zašteka i sa 9800GX2 ako je sve na max detaljima + dodatak AA
|
|
ajde malo pročitaj o kojoj se grafi radi ;)
btw vozio sam ja i 9800GTX a imam i 8800GTS 512 koja je ista kartica i vjeruj mi Crysis na 1680/1050 u dx10 (dakle Very High) nije igrivo ona na High postavkama ima prosječno 30FPS |
|
Kolko para ce biti ta 9800 gt. U planu imam ovaj tjedan kupiti novu pa me zanima kolko bi ova bila i dali vrijedi pricekati..
|
Uzmi si ATI-ja HD4850... Bolji je od obje tvoje kartice ;)
|
Citiraj:
Eventualno za do dućana kupit Enza, al onog sa 1000 HP-a, nema ga jos al cekam da izadje... Užas...:smoke: |
grafa je u cijeniku ve mila,cijena je oke
|
kakve su perf u odnosu na 4850 i 9800gtx?ima samo jedna review i to na nekoj kineskoj stranici...
|
slabija od gtx ali malo,za 4850 nisam našo
|
Prema svemu jaca je od 8800gt za nekih 5-10%,jedino je dobro kaj je jeftina...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:46. |