![]() |
Točno tako, ako si kratak s parama vrebaj nekog Chiefa od 410 ili 420w oni nemaju PCI-e ali kad staviš adaptere to nije problem a stvarno dobro rade...
|
Nisam nigdje našao taj model.. al preporuka je da uzmeš neko drugo. Recimo ovaj ATX-400PNF stvarno nije skup, a po specifikacijama se čini da je puno bolja kupnja.. A i prema iskustvima ljudi s foruma.. Ja osobno ti mogu preporučiti Chiefteka 450W (oznaka GPS-450AA-101A) jer isto nije jako skup, a i 400W model izgleda skoro pa isto (malo manje ampera na manje bitnim 3 i 5V railovima). Bonus je kaj oba imaju jedan 6-pin konektor za grafičku, za slučaj da ne dobiješ spomenuti adapter sa grafičkom (kao što se meni desilo)
|
ti si sigurno kupio vga u hgspotu xD
ma upiknut cu nekaj polovno tu sa placa ;) |
Citiraj:
@psu - ma možda ti je to i najbolje rješenje ;) |
Kako su mi kolege ukazale da bi mi pc mogao biti uskoro rikavela zbog MS Industrial, pitam sad vas da li je dobar fortron BS2 500W?
Znaci cjenovni rang je do 500kn i nista iznad. |
Citiraj:
Dobar je i nećeš s njim imat problema! |
BS2 je odlično napajanje za razliku od običnog BS-a..Za tvoju konfu je dosta i BS2 400W koji dođe oko 300kn. A možeš uzeti i već bezbroj puta preporučeni corsair vx450W ili tx650w koji je oko 550 kn..
|
Bolje Cors nego Fortron.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:33. |