![]() |
cim prodaju stare zalihe vjerojatno :)
|
@ Antrax Sad mi je jasno zašto me svi oslovljavaju sa aNtrax, a ne atrax:D
a dolaze mi i prijeteće poruke na PP od nekih članova zabunom, antrax jel znaš ti šta o tome:lol2: :respekt: |
Citiraj:
Cijena kolko padne - padne, ali daleko od toga da se bude približila na kakvih ~1.200 kn i slične cifre. |
Sve pojeftini kad-tad. Ali sumnjam da če tako skoro past cijena gtx 260 i 280, uostalom do izlaska dx11(ako je vjerovati..) u polovici sljedeće godine neće izlaziti nikakve nove serije ili revolucije grafičkih kartica tako da neko veliko pojeftinjenje netreba očekivati.
Ako su ti te kartice preskupe uzmi HD4850 (ravnopravna s gtx 260 u 50% igara) ili HD4870(brža od gtx 260 u 90% igara). |
baš razmišljam jel uzet 260 ili 4870,malo čitam po netu razlika je minimalna u korist 4870 al na većim rezolucijama,al kažu da je 260 bolja u kloku i da onda šiša 4870 ako sam sve dobro razumio pošto je na engleskom. mišljenja,iskustva??
|
Citiraj:
po ovoj cjeni koja je sad naravno da neću kupiti gtx 260 nego ići na 4850/4870, gtx 260 bi uzeo da cjena padne za kojih 500kn |
Citiraj:
Iako je 300kn skuplja od 4870, ja bih išao na envidiu, pogoto kaj bolje drže cijenu...nešto poput golfa :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
OC verzija gtx, a šta bi bilo kad se hd4870 OC-a:D tome je još i povoljnija.
|
|
|
sjeti se i da HD3870 nije išla preko 900 kad ati nije izdao optimizirane drivere. kad dođu pošteni driveri iči će i overclock i performanse debelo gore.:D
|
GTX 260?
Ja san noob u ovome pa san se malo dosa raspitat
Kupujen comp za 8 keka pa neznan dal da stavin GTX 260 ili neku HD Evo da pojednostavnin:http://www.links.hr/index.php?option...ate_kolicina=0 Mali link Pomagajte neznan sto chu :hitthewal: |
procitati par tema u nvidia podforumu.
|
|
Na podforumu 'Konfiguracije' imaš za birat konfe za koju god cifru hoćeš pa baci oko i koristi tražilicu.
|
postoji tema istog imena... idući puta malo pogletaj starije teme
|
jeli mi moze netko reci dali je bolje da za gaming kupim HD4870 ili GTX260????hvala...
|
Citiraj:
|
znaci prema onom misljenju bolje uzet GTX260 nego HD4870??hvala...
|
Citiraj:
A čuj, ipak si postao na envidia pf-u. :D Envidia ftw :roller: |
ok onda GTX sutra kupujem hvala na pomoci.:D....e samo jos jedno pitanje oce ona moc s mojom konfom radit mislim treba li mi jace napajanje ili tako nesto???hvala
|
Citiraj:
A čuj, ako ti nije žao 250kn - envidiju, a ako je onda uzmi ATI :hitthewal: Edit: Chief bi trebao biti dovoljan i za 4870 i za 260GTX. A čuj, ako bude se gasio komp...onda ćeš znati da je preslabo. |
Ma nije mi zao 250kn ipak vise vjerujem u nVidie:D.tebi puno hvala na pomoci
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
ovisi kaj vise volis,perfomanse su skoro jednake,hd 4870 je jeftinija 300kn EDIT: imas testove HD4870 vs gtx 260 pa si pogledaj http://www.tweaktown.com/reviews/148...ire/index.html |
Wizzard ,pa šta ćemo mi sa tobom,ubiješ nam svaku nadu:stoopid:
http://www.max-save.org/img.php?file=8gfwlch.jpg :zdero: pa možeš ti to i bolje:banned: |
@dugixy1
:nono: Tvoj ČMARK uopće nije mjerodavan...stavi sve kao i @Wizzard pa ćemo onda vidjeti(CPU: 3.4Ghz,VGA: Default) Znaći ti si sve bjesno klokao,a on samo procesor, daj čovjeće ohladi pa svi znamo da je ATI-ca brža bila ona klokana ili ne:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:37. |