![]() |
Citiraj:
i ja bi bio zahvalan ;) |
Citiraj:
Naravno sva tri su pri 1.8V+ išla pod Orthos sa stock coolerom :smoke: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ovo se ne odnosti konkretno na tebe nego i na njega stoga od vidljivih temperatura oduzmi 10°C i dobit ćeš "pravu". Citiraj:
Download |
Flashao sam BIOS i opet isto nema opcije, nosit ću na reklamaciju u Links i pro i matičnu budući da neznam kaj zeza, nemam kod koga posudit/probat drugum matičnu/proc
|
takodjer ista stvar i kod mene flashao bios i nema promjene :(
|
Mogu se kladiti da je do procesora. Neka glupa kvazi zaštita za 45nm procesore...
Treba poslati mail Asusovom supportu... |
ček jel misliš na sve procesore e7200 45nm ili seriju njih ili na samo naše ili kaj?
|
a vjerojatno na sve...
|
onda mi uzalud nositi na servis kad je ta "zaštita" na svim procesorima tog tipa.... makar sam poslao mail Links.d.o.o i oni su rekli da bi morala se dat mijenjat voltaža i da donesem na reklamacjiu da testiraju...
|
Nisam rekao na svim (45nm) procesorima. Jer kolega s E8400 na P5K nije imao takvih problema.
EDIT: pardon, previdio sam pitanje, mislim na sve E7200 procesore. Doduše to je sve nagađanje. Nisam probao pa neznam. No s obzirom na to da se ista stvar dešava kod dvoje ljudi s istom kombinacijom, došao sam do takvog zaključka. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ipak je do procesora bilo u mojem slučaju ( dobio sam drugi novi u box-u E7200 ) , danas popodne sam složio komp nazad u hrpu i sve radi kako treba,tj ima opcija u voltažama za mijenjat a ne samo Auto Meni su zamjenili procesor, on je radio normalno samo se nije mogla mijenjati voltaža! |
Ne mogu da vjerujem da su ti ispravan procesor zamijenili?!? WTF?
Sta si im rekao, dajte mi novi, ovaj probavam clockat a ne mogu mijenjat vcore na njemu? PS; i ja muku mucim sa vcore na P5K, e7200. Ne mogu sa auto vcore promijeniti nikako, niti +/- niti enter ne rade. Jel ko probao updejt biosa? Na enter mi izbaci ovako: http://www.max-save.org/pix/zv22ayl_thumb.jpg |
@Boogie
Imao sam isti problem, dali su mi drugi procesor i sada radi normalno, a to da su mi zamjenili "ispravan" proc, pa ja i kupio tu ploču i taj proc da ga koristim i iskorištavam njihove mogućnosti, to što on nema neku svoju tvorničku mogućnost a ja sam je platio kako to objasniti? To kao da kupiš matičnu za OC a ono nemreš u Bios jer je nekako zaključan?? kaj sad ,ti si platio komponente a nisi dobio ono što bi trebao? |
Koja ti je verzija biosa, u kojem mozes da mijenjas Vcore?
Isplati li se nabacit ova 1103? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:59. |