![]() |
Znam da bi se, samo dizanjem voltaže, digla temperatura.
|
Mislin da je nepotrebno da optik testira coolera sa toliko visokin naponima cpu-a ( >1.5V ), ko to drži na 1.6-1.7V 24/7? Za odvrtit super pi i ostala sra... ovaj, stvari ok, ali tada se temp ni približno ne diže kao tijekom gaženja TAT-om.
|
1,55 je prilično prihvatljivo za 24/7.Ko je uopće spominjo 1,7?
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Koji je budući?45nm?Itekako hoćeš :D:p
|
Citiraj:
D930 je prava zvjerka :D |
Citiraj:
Što se tiče paste, meni se uvijek kroz povijest dogodi da imam manje (2-4 stupnja) temperature dan dva nakon instalacije. Valjda treba pasti da bolje legne u mikro pore. Probaj obratit pažnju na to kad si staviš Scythe, pa javi, baš me zanima kako će bit. Zna dosta razlike biti ako se ide iz krajnosti u krajnost sa pastom, recimo osjetna je razlika ako se koristi adhesive paste i thermal compound (thermal grease). Arctic Silver 5 je siguran bet, a i Ceramique isto. Inače Scythe je skroz ok, ja imam Andy Samurai Master, ali su mu kopče otišle. Dok je služio, Q6600 prema Everestu u idle je pokazivao 31 stupanj. ovaj tvoj se isto čini skroz dobar, mislim da si napravio dobar potez uzevši ga. Pozdrav |
Citiraj:
Citiraj:
|
heh da mu ne bude hladno
optik a ono sto da kazem super napravljeno |
Citiraj:
To je zvijerka za kuhanje debrecinki :) D930 i C1 Presleri su ledenjaci za ove D8XX [Smithfield] serije. Mozda jos negdje imam medju slikama 100% load svog bivseg Preslera 945 C1 na 4.4GHz, heheh...75 celzija pod Freezerom 7 Pro na 2700 rpm i radi kao lud. Nema predaje. Ako nadjem postat cu ovdje ;) |
A sta cu kad ih nisam uspio nabaviti, a za ovaj D930 imam sve dogovoreno i dolazi mi na ruke...
Uglavnom, svakako ce biti bolji izbor nego trenutni procesor :beer: |
nice review, jako los cooler za tu lovu...nek se asus drzi maticnih ploca, a coolere pusti fimama koje znaju sta rade :D
|
Maticne ploce su jedino sto ikad zelim imat od Asusa. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:25. |