![]() |
koma obojano :nono:
|
NHf, ja neznam farbat, al ovo kaj si ti napravio xD ( još učit, dosta učit ;) )
|
Citiraj:
nije to koma obojano to ti je profesionalno odabran tzv grubi stil :goood:,stoji meni jedno takvo kučište u garaži sad se budem opet s njim pozabavil al i sam znaš koliko ti vremena utrošiš a koliko je ovo vremena potroošeno-10min..... |
Citiraj:
Citiraj:
npr. unutrasnjost kandalfa sam farbo i nigdje problema nisam imo. http://www.imagesforme.com/show.php/...01469.JPG.html |
brzo radis vidim :) al ajde 5-ica za trud,bolje neg da je ostalo u ormaru...
|
E man svaka cast na moodu ali daj jos jedan sloj nanesi farbe bolje sad nek da poslje moras opet sve vaditi van i opet pofarbati xD
|
Farbanje je :eek: :nono:. Jedino ako si isao na trash style... :D
|
Fala fala:D
Ma ne, svjestan sam da nije uopce dobro... al tak i tak mi se ne svida farba jer ostaju packe na njoj, tak da ko sto sam reko, ide smirglanje lagano i mat sprej preko. Nema beda, sve se moze popraviti:) |
te masne packe ostaju upravo zato jer si lose obojao.
na sjajnoj boji ostaju packe inace, al ako je dobro obojano, svaka packa se da ukloniti sa komadom ciste tkanine. |
Citiraj:
|
pa ddd to ti i govorim. nebi ni trebalo tesko ici dolje.
ja na svome samo prodem krpicom lagano i sve maknem |
Citiraj:
ma budem ismirglo i probo sa jos jednim slojem sjajnog ovog sto imam. Ak ne onda ide mat. |
da si procitao ono sta sam pisao, onda bi znao da ti je uzalud kolko god slojeva stavio.
po onoj tvojoj slici se vidi da nisi isao sa puno tankih slojeva nego si nakeljio jedan dva debela, tolko mokro izgleda boja na slikama, ko da si polio vodom. drugo, povrsinski sloj uvijek treba pobrusiti kod sjajnih boja ili ispolirati jer se na povrsini stvori masni, sporak i neravan sloj osusene boje zbog koje ti upravo ostaju onajve sivkaste packe koje se tesko skidaju. |
Citiraj:
packi NEMA kad pobrisem, kolko puta moram rec da shvate ljudi? |
ja nisam ljudi, niti me trebas uvjeravati. samo sebe zavaravas.
to sto si slikao je jako lose i traljavo obojano. sretno sa daljnjim radovima |
Imaš dobar raspored petkom. Vjerujem da ova filozofija četvrtkom, zadnji sat ubija :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Sad faks. hehe |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:37. |