![]() |
Ako ti istekne garancija konfiguracije, a garancija diska još uvijek vrijedi, možeš slobodno tražiti novi disk..ja bi ga tražio i dobio.
Ionako taj disk ne bi dao u Vemil na servis nego bi vemil samo prosljedio Msan-u(il sensu..vise nisam siguran)..gdje je kupljen kao komad,a ne kao komponenta. Vracao sam Maxtore par puta..nazalost. To šta su oni stavili drugu komponentu u računalo, to je problem kupca koji nije pogledao što plaća..a prodavači su tu da prodaju i muljaju..oni rade svoj posao. |
Mislim da Vemil nikako ne moze dokinuti duze jamstvo pojedinih komponenata od kojih oni sastave racunalo.
Ono sto moze je nakeljiti naljepnicu i reci da time daju godinu dana jamstva na konfiguraciju. Tj. kad nesto otkaze nosis im cijelu konfu i neka oni utvrdjuju. Ako nema te naljepnice onda ti sam moras utvrditi koja je komponenta neispravna i odnijeti im ju jer u protivnom mogu ti i naplatiti dijagnostiku za ispravne komponente. |
Citiraj:
Ali ako se nevaram kada ti one sloze konfiguraciju besplatno tebi na racunu pored svake komponente jasno pise grancija 12 mjeseci, i ti takav racun podpises; a da u vise ducana iste komponente imaju drugaciju garanciju i nije novost |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako proizvođač daje npr garanciju 5god (npr. logitech) a prodavač (distributer) daje 3 god onda kod njega možeš reklamirati unutar 3 god a za ove dvije dodatne se obraćaš proizvođaču i više nemaš veze s prodavačem. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:43. |