![]() |
Monitor je koliko znam ustekan u grafu a grafa na ploču pa molim lijepo:D
I da monitor je sebeni you:D AL šta je da je sta sad nekog zato boli qurac da spama po threadovima,glumi moderatora po tržnici i ostalo:stoopid: :fiju: Pa jel nije... I sto se ploče tče,stvarno dobar prijedlogg ali asus je asus:kafa: |
Ja sam se odlučio za p35 ds4, ima dobro hlađenje, a ddr3 na 1033MHz kao prvo još ne postoji, kao drugo kad dodje bit će skup, a kao treće ne vjerujem da će biti puno brži od ddr2 1066
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Pogledaj si i ovu plocu: http://www.vr-zone.com/?i=5016 |
Ma NHF to ionako govorim kroz zayebanciju,sto većina vas ne konta ovdje.U biti smijesan mi je cijeli ovaj forum pa :D I nisam nikoga uvrijedio niti sam htio a pogotovo tebe.Da hoću nekog uvrijedit našao bi se s njim:D
Sad to za spolovilo a sta da ti kažem,ne ziviš u Brodu pa neznaš:D:D:D A sto se tiče monitora svakako ce biti u sigu pa mislim da to sve sa show-off glupostima je krivo shvaćeno,krivo ste me ubrali.I da stavio sam ga zbog grafe,da ne bi bilo sta će idijotu grafa sa 640mb kad je mogao ovo-ono.U biti htio sam stavit cijeli konfu al sta bi onda bilo?? I otvorio sam ovo zato sto se dvoumim između 2 ploče i NE još neznam koju ću kupit i mrzim nekakva imena poput gigabyte,kingmax,asrock,msi,foxconn... Asus-abit i nitko drugi,nadam se da to ne spada u šuOFF za koji sam prvi puta cuo u postu gore.Za kurčenje imam drugih(boljih) stvari daleko od ovog foruma.U biti dođi za vikend u Brod pa ćeš vidjet sta je sebeni you:D I sad što se Q tiče ako te baš zanima spalio sam svog e6600 i nema ga na lageru više pa sam nadoplatio za Q jer neću sad uzet nekog slabijeg ne bi ni ti da možeš znam.Ne znam za početak bi mogao vrtit pečenku ili janje na njemu:D Sta ću vrtit pa igre,čmarkove,pijove,evereste,kučke sandre itd..Onda ću ga utopit i kupit nešto novo s recimo 9 jezgri da šouOFF bude bolji:D Ševio! |
Citiraj:
i ja sam je naručio :chears: :chears: ploča je izvrsna u svakom pogledu i nema nikakvih mušica, tako da nema potrebe dat 600kn više za P5K dlx. :kafa: |
Citiraj:
|
Pripazite malo ;)
|
Citiraj:
Ma jok taman kad ga spalim isteć će mu garancija pa bi ga mogao stavit ko privjesak,kuje se pale na čudne privjeske:D I da na sreću komp mi služi isključivo za za***anciju ne radim na njemu,volim svoje oči. Steta trebao bi doći u Brod jednom manja je gužva nego u zagrebu i možeš slobodno šetati po mračnim parkovima i ulicama ne naoružan i sam bez strahova da će te neko napast zbog mobitela od 100 kn i 20kn u džepu:D EDIT;otišlo je ovo daleko mohe se cvikat bilo je ipak dobrih ljudi koji su napisali nešto pametno. |
Ha cuj, ja secem i po Zagrebu u gluvo doba noci bez straha, ako me ko i dira dobije svoje. A sto se tice guzve, u tu ruku mi se gadi Zagreb i najradije bi otisao iz njega, ali je*iga. Gle, bez ljutnje ikakve, moje isprike itd... nista lose nisam mislio. Ne znam jesi pogledao ovu DFI-jku ili ne, ali pazi dobro kaj ces kupit na kraju da nebi na kraju izludio sa nekom preskupom plocom....
|
DFI-jevka mislim još dugo neće doći kod nas...ipak je to X38 čipset, a tek su krenuli sa P35, možda se varam...
|
Citiraj:
Sad više ne znam sta da kupim stvarno ali nebi gledao dalje od asus-abit jer navikao sam na to i nikad nisam imao loša iskustva s tim a s druge strane opet sam imao loša iskustva pa čak i sa DFI no dobro to je bio soc 939 al opet ledi me nešto ako nemam asusovu ili abitovu ploču u računalu. Vjerovatno comando a možda i p5k dlx ili nest 680i..neznam.neznam uvijek mi se tesko za MBO odlučit. Najradije bi sve 3:D |
gledaj... ja se već jako jako dugo mislim koju ploču uzet, a da bude dobra sljedećih bar 6 mjeseci. Kako je izašao novi intelov čipset tu se onda više nemaš šta mislit. Ima karakteristike P965 i 680i čipseta.
dalje commando je primjer savršene ploče za P965 čipset. Prije nje je bila P5B dlx koja je imala tu i tamo koju mušicu(zvuk i sl.) ali to je commando sve riješio. Tako će i u ovom slučaju bit, P5K dlx će biti predobra dok ne izađe nakon 2-3mj neka verzija sa ispravljenim problemčićima(pitanje je oće li ih uopće i bit). Abit više nije ono šta je bio tako da njega možeš prikrižit odma. Meni je jako žao te tvrtke koju sam i sam preferirao, ali ona jednostavno nema šta tražit pored asusa. Dakle para imaš i ne žališ stoga P5K delux i kraj priče. |
Pričekaj još s kupovinom Q6600...za 2-3 mjeseca bi cijena značajno trebala ići dolje...ja čekam :D
|
Citiraj:
njemu bi cijena trebala pasti na oko 1500~2000 kn ak se ne varam i to vrlo brzo |
ispod 2000kn nećeš doživit sigurno :)
|
Citiraj:
Valjd će i ovaj pasti sa 4000 uskoro a vrijedi se strpiti.Dobro je da ga nisam kupio u ve-milu:D Bilo bi krvavo:D |
dok Q pojeftini doći će E6600 pa ti svejdeno tj. sam izračunaj :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
cekat ću i ja onda još malo,samo da se ne pojavi e6600 koji jedva idu na 3.6ghz.Onda mi neće pomoć ni david coperfild:D |
Matična za dobar Overclock E4300
Dakle! Molim preporuke i mišljenja za matičnu i overclock e4300 (mislim da je to ipak trenutačno best buy) . Čini mi se da su to matične bazirane na 965 i 650i čipsetu pa stoga favoriziram :
Gigabyte 965p -s3 Asus P5b ASUS P5N-E SLI (650i chipset) Naravno to su ploče u rangu 700-850 kn i smatram da skuplje i luksuznije nisu skoro ništa ili zanemarivo bolje za overclock. Poželjno bi bilo preći 3 Ghz debelo koliko se može :). Na gigabytu 965p-s3 mi se sviđa opcija za čak 2.0v Vcore (doduše nisam nigdje pročitao kako se ponaša komp na toj postavci i dali je to itko isprobao), no jedino što me udaljava od te ploče je navodni problem sa strappingom i 800 Mhz Fsb procesorima. Svi oni problemi sa nestabilnošću koliko sam shvatio su nestali s novim izdanjim Biosa (ili ne?). Za asus p5b čujem samo hvale, kao i za p5n-e SLI da je jako Overclocking Frendly te često probijanja fsb-a preko 500 Mhz. Pitanje : Dali i ostale ploče imaju problema jednako često s fsb wall-om za e4300 ili je to samo slučaj sa gigabyte 965 (d)s3 ds4 serijom ploča? I na kraju molim koji komentar i prijedlog koja je najbolja za gore navedeno. |
Citiraj:
Citiraj:
no unatoc tone, DS3 je vrlo dobar buy Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
P35-S3 je samo 70kn skuplja od P965-DS3. Stoga, isplati se dat tih 70kn vise.
Kao sto kolega Astral rece, navodno je moguce na P35 mijenjat strap. |
umjesto P5b stavi P5b-E Plus.
to je P5b deluxe bez drugog pci-e slota i bet druge mrezne. ali ima sve mogucnosti clockanja kao i deluxe. |
Ja imam DS3 i totalno sam zadovoljan, sad krecem u OC, tj. za mjesec dana kad si kupim posteno hladjenje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim, da li se isplati dati 150 kuna više pa umjesto p965-ds3 uzeti p35-ds3? hvala |
S3 ti i ne podrzava DDR3, ako ti to nesto znaci...
sama razlike u kondicima...pa cuj, neznam, vjerovatno znaci nesto ako ju zelis drzat duze vrijeme overclockanu (recimo 3godine) |
dd3 me ne zanima, ali moja zadnja matična bile je u pogonu dosta duže od 3 godine, i biti će još podosta u pogonu u maminom kompu...
Znači da be se isplatilo uzet ds3? A, da budem iskren, čitajući reviews i tak po netu nisam siguran da vidim prednost P35-ds3 nad P965-ds3... Imam proc (e4300), imam memoriju (2GB 666MHz Corsaira), moram samo uzet još ploču... a kratak sam s parama... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:16. |