![]() |
Nasolio sam večeras 3 kile odojka, Sutra ga gurnem samo u rol sa krumpačem.
Goveđu juhicu treba samo zakuhat s rezancima. A žena je odlučila jesti tortilje. |
Kaj rade stare Žderonje u gluho doba noći???
Sole mesinu.:p Upravo sam nasolio komadić carskog za sutra. Toliko sam ogladnio od silnog posla da sam izvadio ostatak sira i vrhnja+sendvič sa prešanom.:D |
evo da se javim i ispričam Mrkonji što nisam došao na prošle žderonje, sory bio sam stvarno spriječen, te sam mu još uvijek dužan cugu, a i on meni nešto...
pa na sljedečim žderonjama bumo se raskusurali... :beer: |
pakarski krumpir, rolovana svinjetina + punjena teletina, turšija, pohani karfiol, graševina Mihalj
|
Ubijam se u hrskavoj kožici od odojka dok gledam ženu kak jede tortilje i puše na hladno i zaljeva sa raznom tekućinom. Netko joj je metnuo malo više čilija. :rolleyes: :D
Navečer ću ispeći police i punjene šampinjone jer nisam stigao za ručak. Stari me je pozvao na pogreb jednoj mladoj prasici od 160 kg koja je zbog iznenadne smrti izdahnula te joj bumo podigli spomenik u sušioni. Tak to završi kad nije htjela jesti. :clap: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Probala sam Čokolino Crunch. Dostojna zamjena Kellogg's Chocos, papreno skupim kosmičima, iako se osjeti da su klasu niži. Nemreš uspoređivat Passat i Boru.
|
Citiraj:
Rekao je da će djelit južno voće bez upozorenja tko će na Žderonjama posat kosmičima i sličnim nadomjescima hrani. |
Citiraj:
|
A LoL @ vasdva!
To sam sad pred par minuta, nakon pranja zubiju, zubnog konca i zakletve da nema jela više, onda sam morala otvorit da vidim jel to čemu. Inače, danas sam smazala dva ručka kompletna, mislim da se svinja nije dobro ni smrzla u škrinji a već je četvrtina bila na tavi. Kasnije neki splitski slatkač iz Kauflanda zaliven home made višnja sirupom i smrznutim višnjicama, pa nezaobilazni Kinder Pingui i tako. :) (to je inače puno za ženicu moje konstitucije damnit!!) |
Citiraj:
|
...ja inace cim otvorim oci ujutro moram jesti :)...tako sam danas klopala za dorucak preprzeni kruh od suncokreta namazan finom pastetom (onom cekinovom :)) i pila sam kavu...
za rucak sam skuhala pureće šnicle u senfu...a kad se vratim doma uz to ce jos ići pire krumpir i salata iz tursije :) ...jucer sam ispekla kokos šnite pa cu i to malo isprobavati...:clap: |
Ja budem danas ostatak carskog, pire-krumpač.
Možda poŽderem i paketić (1/2 kg) špinata uz to...obožavam špinat:) |
Upravo sam imao za ručak svinjske medaljone s češnjakom i dinstano kiselo zelje. : nuts :
|
uuuuu...to tako dobro zvuci :)...što se tiče špinata...i ja ga isto obozavam :)
oni kolači kaj sam pekla jučer su ispali sasvim solidno :) |
Pošto sam vidio da će mi jučer za večeru biti previše krumpača i odojka, odličio sam ostaviti šampinjone onak napunjene za danas. Sad sam ih metnuo u rol, a prilog bude ostatak odojka.
Baš me zanima kakvog će okusa biti šampinjoni punjeni sitno sjeckanom gaudim i dimcekovim jegerom. Ali prije toga treba želudac zagrijati sa domaćom goveđom juhicom. |
Kaj sad šutiš ko pizda, da čujemo kakvi su bili.
|
Citiraj:
Nakon toga sam jeo onaj parizer sa paprikom, majoneza i kiselim mljekom. A sad jedem Dimcek Jeger sa ajvarom i sirom. Kad se najedem napravim si lagani olmimpijski gemišt i idem spat. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Otišao sam jučer po kruh i dovukao doma hrpu mortadele sa maslinama. Pa sam samo maznuo juhu i 5-6 sendviča:D Zamastil sam se do obrva:p |
Mislim da ću i ja špinat za ručak. :p
|
Citiraj:
Nego reci ti meni gdje ideš na ručak, kakva je kvaliteta, količina i cijena. Nekad sam bio ja gore na porti pa smo imali u dvorišnoj zgradi kuhinju i tamo smo za vrijeme radnog vremena pekli mesinu u rolu. :D A vikendom kartali belu za mješano meso. |
Ufff, upravo sam umijesio tjesto i za cca 1 sat PIZZA je na stolu, zuja u frizideru : nuts :
|
Uf, mazno sam sam pola kile špinata:p
Uz pire i pečenje...rok.. |
Od kada se glasas kao prase? :D
btw, na next Zdere dolaze RI i OS podruznica, doduse RI u malo manjem broju jerbo budemo ET, Andeo i ja ostali i jos dan nakon u Zg u privatnom smjestaju. :D Napokon cu moci popiti 2 pive. |
Citiraj:
atha nemoj zuleta prejako. :D danas dijetalni ručak tikvice naa maslinovom ulju s tjesteninom, sve zato jer mi se žuri na posel, budem to za večeru nadoknadio :D |
Citiraj:
A na klopicu idem u Rep.Austrije 14, sad nam je kuhinja dole. Kvaliteta tako tako, imas tri menija dnevno i svaki dode 16kn, ali zato dobis pozamasnu kolicinu |
Sorry kaj prekidam idilu :D
al zanima me jel se kaj razmišljalo o slijedečim žderonjama - vremenu i lokaciji? |
Bilo da je 17., 24.11 ili 01.12, meni odgovara - uzeti cu si godisnji taj dan i amen.
A lokacija - to ce zakrepcani morati istraziti. :) |
Citiraj:
Atha se dugo lomio (kakti nije on tak laka pica da pristane odmah) ali je nakon šest mjeseci snubljenja popustio.:) Ja o Žderonjama ozbiljno počinjem gruntati od početka drugog tjedna. Danas budem na masti malog pu-ajceka prepržio redom: jednu papriku komad suhog mesa na kockice pa komadić špeka malo slavonske šarf kobase. I na to 4-5 domaćih jaja. Taman. |
kakav je restoran savica pored nogometnog (znaju zed i panoramix)??
lokacija mi se cini-nema bolje : goood : lako se dojde, ima parkinga kolko hoces, a na 10m imas i plac za afterparty |
Citiraj:
Prije veslacki klub u blizini NSB-a, Mental animal je prico da je tam jako dobro, isto pogodno mjesto za izvidnicu |
ček ček, i ja bi mogao ić, imam ja kamo bit u ZG, nemojte mene zaboravit :D
|
Citiraj:
Nego kako se ono zove ta tvoja potencijalna žrtva, Anja??: nono : :smoke: |
Bil sam neki dan na klopi u MArineru u Prečkom. Iako sam bio kladan ko vuk nakon jedna porcije čevapa i pomfria nisam mogo ustat da odem do wc-a. Cijene su pristojne, a klopa za prste polizat jedini je problem kaj nas mozes stat max 30
|
Citiraj:
A kuhinjica je kod Vas ili Pravosuđa. Trebao bih ja doći u kontrolu kvalitete i kvantitete. |
Citiraj:
Kod nas je, jer vinogradska, Rep austrije 14 i 20 su nase zgrade Javi jen dan kad si blizu da ti narucim meni;) |
Sutra i preksutra sam fraj. Subota i Nedjelja osiguranje nečega u Podsusedu (ne interesira me čega dok oko mene ima raznih radnji sa hranom).
Od Ponedjeljka sam na GO 3 tjedana. Kao pravi Žderonja i Neradnik ovu godinu ću završiti pozitivno. Godišnji odmor + Bolovanje = 198 dana tome bi još trebalo probrojiti 2 slobodna dana nakon svakih 5 dolazaka na posao. A to ne znači da sam i radio. Dolazio sam na posao umoran ko pas od COD2, Ogamea i drugih privatnih obaveza. Odmor na poslu prekidao sam samo u krajnjoj nuždi ako sam morao obaviti neki privatni posao. |
Onda nakraju koji dan, nisi se izjasnio....
BDW kak ti u ovom zvjerinjaku iz siga pujceki jos zive a nisu u skrinji:p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:13. |