![]() |
Danas sam podnio zahtjev za zamjenom STB-ova. Da li moram istog trena vratiti Albis ili se mogu praviti glup?
|
Stari stb-ovi se ne vracaju.
|
Citiraj:
|
Meni su ostali svi hd kanali
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
A plaćaš li HD paket ili imaš Sport Plus?
Imaš i History HD i sve od 30-39? |
Ne placam hd paket, imam i dalje sve te dokumentarne, novu, nick.. Imam sport plus hd za 15 kn
meni su ostavili samo history i nick u hd-u uz sportske koje plaćam 15kn
Sent from my Letv X500 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam da li da se žalim i trebam li ih imati. |
joj ma fantaziraju s tim hd programima, neka svima daju besplatno koji za to imaju tehničke mogućnosti, itak će full hd bit standard na običnim antenama za par godina
|
Ako ste na jednom od novih paketa i imate novi stb HD programi su besplatni neovisno bio bakar ili optika, naravno za bakar ako postoje teh. mogućnosti odnosno nemate 2nd stb. Još uvijek se ne uključuje korisnicima proaktivno, kada krene u moj telekom bi morali imati aktivirano 'NextTV HD'.
|
Kako misliš "novih paketa"? Ja sam na Max3 XS tj startu i na Albisu imam 30 NatGeo HD, 31 WILD-39 itd. plaćam samo Sport Plus HD 15kn, ovo su mi džabe uključili.
Spojim Nexttv (Samsung), od HD-a mi ostane samo Nova TV HD i SP/SK. Da li da zovem pa imam osjećaj da će mi reći "vi ionako ne plaćate HD paket pa ni ne trebate imati NatGeo i ostale u HD-u već samo Sport što i imate", sada ćemo vam isključiti da nemate ni na Albisu :D |
Ja sam na max2xs paketu i max tv 6 mj gratis na ugovor 24 mj. i imao sam i na starom i imam i sad na novom boxu svih 9 hd kanala otključanih, a ne placam hd paket. Uključenjem sport plus hd paketa ukljuceni su mi i ovi kanali.
Blago ti se shilev, meni se danas spojio NextTV (prije izbacivao pogrešan pin) ali ovi krkani s 0800 600010 mi nisu ništa pomogli. Zvao sam 0800 9000, čim sam počeo govoriti imam problem sa nexttv-om me ženska prekinula i rekla da zapišem i nazovem 0800 "šest tisuća" 2s pauze "deset"
Pa sam joj rekao da li me zajebava, šta nije rekla odmah da je 6010, kaže ona, ne -broj je "šest tisuća", "deset". Ja joj ponavljam da, sada ste mi to rekli i poklopi mi. Broj je 0800 6000 10, javlja se automat "Hrvatske telekomunikacije" (ne telekom) i "radno mjesto 18" te mi ovaj kaže da imaju nekih problema i da on ne može ništa učiniti. Pojavilo mi se samo NextvTV Flag a HDTV (bez kanala) i Max Sport Plus HD imam od prije no nemam (sve) HD kanale na Nexttv-u. |
Meni je isto samo next tv flag (bez hd) , isto tako i hdtv (bez kanala) i max sport plus hd. Ali kao sto sam rekao rade mi svi hd kanali i dalje na novom boxu
Imam speedport od t coma. Moze li se negdje u postavkama vidjeti koji profil imam aktiviran? Cuo sam da postoje profil 8b i 17a. U cemu je razlika?
|
Meni jos nisu ukljucili MAX3 nakon mjesec dana od dogovora paketa.. Sta da radim?
|
Citiraj:
|
Evo da se javim što se tiče mene i natezanja s HT-om.. imam duo i htio trio, nazvao i rekao imam bolju ponudu bla bla i zvali me ovi za zadržavanje i nudili stari paket, znači bez besplatne snimalice 10h i koliko god sam im čitao cjenike da piše da se novi Max3 paket može dobit za 209kn baš preko odjela za savjetovanje ignorirali su me pa sam poslao e-mail i sve copy paste iz cjenika, što su mi ovi govorili sa savjetovanja itd i da tražim pismeno očitovanje zašto ne mogu dobit nešto što u njihovom cjeniku piše da mogu i dns me zvali da su tretirali to kao prigovor i opet me pitali u čemu je problem (kao da uopće nisu pročitali e-mail) i ajde ja ponovim, piše u vašem cjeniku 209kn novi paket i piše odjel za savjetovanje.. zašto mi to odjel za savjetovanjene ne želi ponudit ako jasno piše da mogu. "Ostanite kratko na liniji". I javi se lik, evo provjerio sam s nadređenima i može, aktivirat ćemo van novi paket za 209kn sa snimalicom i još sam tražio sportski plus za 15 i HBO Premium za 30kn (kako su mi ovi sa savjetovanja nudili) i kaze moze.
E sad ćemo vidjet šta će bit ok toga. |
Ja imam Max3 za 209kn s uključenom snimalicom, ovo imam pod Maxtv podaci o usluzi, tako da bi i ti to trebao imati (+imam i sport plus hd 15kn)
Mislim da ni ti nećeš imati Maxtv to go u tom paketu jer idu samo u "Biram" paketima. Code:
Dodatni paketi: |
Citiraj:
Imao sam UltraMAXnet, aktivirao sam UltraMAX3 M. Uspjeli su dodat u sustav još 3 MAXadsl usluge i 2 MAXtv-a, ali i dalje nisu uspjeli ništa aktivirati. Triput su me zvali da mi dođu provući optiku koja je već provučena. |
Citiraj:
|
mas999
Necu imat tv2go. |
koliko prije isteka ugovora se moze uzeti novi? meni istjece za pola godine tek a htio bi ih zicati max2xs ako ide prije
|
Jedan mjesec prije su meni rekli.
|
Citiraj:
|
Kad si pri kraju ugovora, da li je velika vjerojatnost da ti dozvole potpisivanje novih ugovora pod potpuno istim uvjetima koje imas sad? Znači recimo ja imam max2xs 150kn,max tv promo 6 mj 1 kn, sportski plus 15kn,hbo premium 30kn..
Da li je vjerojatno da mi dozvole jos 24 mj takvih cijena ili je vjerojatnije da cu morat placat standardne cijene? Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Vjerojatno.
Nego gdje vidjeti cijene poziva u inozemstvo? |
Citiraj:
Navedeno je za svaki telefonski paket paket, ali cijene su iste: - Europa 1 - 2.32 kn/min - Europa 2 - 2.82 kn/min - Svijet 1 - 4.38 kn/min - Svijet 2 - 8.75/min Cijene su s PDV-om i vrijede 0-24h, svaki dan. Europa 1: Austrija, Bosna i Hercegovina, Češka Republika, Italija, Srbija, Kosovo, Crna Gora, Mađarska, Njemačka, San Marino, Slovačka Republika, Slovenija, Vatikan Europa 2: Albanija, Andora, Belgija, Bjelorusija, Bugarska, Cipar, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Irska, Island, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Madeira, Makedonija, Malta, Moldavija, Monako, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunjska, Španjolska, Švedska, Švicarska, Turska, Ukrajina, Velika Britanija Svijet 1: Aljaska (SAD), Alžir, Australija, Bahrein, Brazil, Djevičansko Otočje (SAD), Gibraltar, Gruzija, Havaji (SAD), Kanada, Libija, Maroko,Meksiko, Portoriko, Rusija, SAD Svijet 2: sve ostalo Za povoljnije razgovore se može uključiti jedna od tarifnih opcija: https://www.hrvatskitelekom.hr/telef...8192-1-1-0-0-0 |
Prije sam imao max 2 internet L, prije 2 tjedna sam uzeo max 3 start, i nakon što sam to ugovorio s njima prvo sam dobio na moj telekom i poštom potvrdu ugovora za "max tv osnovni paket (uz Max adsl)" 75 kn a prva 3 mj kao 1 kn piše gledam WTF, a tek nakon toga potvrdu ugovora "max 3 start" 209 kn.
Zovem ove iz savjetovanja ne znaju što sam to dobio za 75 kn, makar su na početku rekli da se prvo nešto treba aktivirat za max tv. Zovem szk pitam koje sve usluge su mi aktivirane vele samo max 3 start. A znam da sam i sa prvim ugovorom za max 3 start za 250 kn koji sam raskinuo prvo dobio potvrdu za "max tv osnovni paket (uz Max adsl)" 75 kn. I sad dobio neki račun 217 kn (prije je bilo 260kn i sad bi trebalo bit 263kn jer imam još brzinu 50mb 10kn, sportski plus 15 kn, hbo premium 29 kn). To su valjda krivo obračunali količinu jel stari max2L piše 0.58 a novi max3start 0.226. Uglavnom nebitno, al mi piše stavka maxtv osnovni programski paket količina 0.226 (jer nisam imao cijeli mjesec to, nego taj dio) 0.18 kn (prije pdv - a). I sad se bojim da će mi za 3 mj po 1 kn oni nabit to za 75 kn a to uopće nisam ugovorio ne znam koje su im to fore. Zanima me kako vi drugi s tim max 3 startom imate račun i jel imate tu stavku, i jeste li dobili takvu potvrdu ugovora "max tv osnovni paket (uz Max adsl)" 75 kn? |
Copy paste facebook:
"Na liniji je u ovom trenutku pokrenut samo zahtjev za aktivacijom MAXtv usluge, nakon čega će biti pokrenut zahtjev za MAX3 paket. Dakle, prvo čekamo aktivaciju MAXtv usluge, a nakon toga paketa i svih ostalih dodatnih programskih paketa. Na zahtjevu za MAXtv uslugu bit će navedena cijena iste 75,00 kn, no riječ je o standardnom cjeniku. Telefonski je dogovoren MAX3 paket po cijeni od 209,00 kn + Sportski paket za 15,00 kn i HBO za 29,50 kn. Nakon kreiranja svih zahtjev obavijesti će doći na kućnu adresu. Ako bilo što u istima bude nejasno (jer ne možemo garantirati da će biti navedene sve promotivne cijene koje su ostvarene), budi slobodan obratiti nam se ovim putem i sve ćemo detaljno provjeriti i pojasniti." Šta to znači.. pojma nemam. |
Citiraj:
|
Sada na 0800 600 010 traže neki broj, više ih se ne može kontaktirati.
A prošli put su mi rekli "znamo, čujte, niste jedini kojemu fale kanali, koristite stari stb". I ništa. Prijavio sam kvar, opisao na moj ht, sada mi ne radi ni jedan HD kanal (crna slika i na početku zvuk par sekundi) i uključen je turbo 50 kojeg nisam ni tražio. |
Citiraj:
|
Zvao me tehničar s 08009822 rekao da će provjeriti za profil (jer ne rade ni hd koji su prije radili-crna slika uz zvuk koji prekida) a za ostale da "će javiti platformi", za sat vremena me zove automat i kaže da je riješeno (a i dalje ne radi ništa), i da pritisnem 1 da potvrdim ili 2 ako je još problem.
Bože sačuvaj ozbiljnosti, zovem 0800 9000 da pitam zašto sam dobio turbo 50 i plaćam li to i on meni kaže "to vam je sada brzina", "ne ne plaćate ništa". Zovem opet jer mi je to sumnjivo pa mi ženska kaže da provjerava i "pa inače je 10kn, vama ne piše 100% popust". *** lud zbunjenog. |
Stigo i meni prijamnik, spojio i sve super radi preko powerline-a. Zasad aktiviran osnovni paket, a na moj telekom i dalje stoji max2s telefon + internet.
|
Citiraj:
|
Aha, iako bi to i oni trebali znat jer sam zvao SZK i pojma nemaju, kaže "nebi vama trebao radit tv pa cemo provjerit", reko ok, provjeravajte.
|
Što si na kraju sve uzeo i po kojoj cijeni (imaš koji dodatni paket)?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:25. |