![]() |
Kewl pics. Vidi se tko si zderonje - ostaju prazni tanjuri. :D
|
Citiraj:
I modemaši bi htjeli vidjeti slike. :beer: |
skoro pa sam se cjeli vidio na zadnjoj slici
i sline mi curile kad sam vidio slike : nuts : |
|
Amdejac - odi vrit, sad sam gladan kad sam slike vidjel. Tuzil bum te za psihičko zlostavljanje ;)
|
khm, još se nije ladybug javila :)
|
Citiraj:
I ja-jedem juhicu i gledam vaterpolo, sve si mislim kak bi fino sjelo malo dinstanog hazija sa njokima:p |
Svaki Zderonja, nakon pravog zderanja se odmara.
|
e bem vam...
dok vi zhderete, ja moram 3 dana jesti splacine iz izvjesnog hotela morh-a...:smoke: uglavno, kruh koji je znutra malo sirov je bio jedan od najboljih dijelova hrane :( i mislim da je ta 3 dana josh jedan pcexpert muku muchio samnom.... |
ček, jesi u splitu u hotelu zagreb?
|
da, bio na drzavnom iz astronomije....:clap:
znam po tome kaj sam vidio ibm-ov lap s PCE boot logom...:D |
kako dobar može bit hotel ZAGREB u SPLITU
LOL bio i ja jednom tamo :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
danas sam pojela samo 4 jagode, i 4 šnite pizze. i jednu bananu. i najmanje 7 kava. sramota :( edit: ma ko se sjatio ko psi? mogao si pozdravit komotno :D (@ onaj tko je rekao da me nije pozdravio) |
atha...kako je medeni onaj mali zeko :)...samo, znas da ljudi koji čitaju ovaj (osim mene i fairy :P) thread ne vide malog slatkog zeku nego saftić :D
uglavnom, sad klopam tost s putrom i šunkom i pijem kavicu :)...a za rucak će biti faširanici, špinat i zelena salata :) |
Citiraj:
Nije istina. Ja volim sve životinje. Samo da je meso. I puževi su mi odlični, a nemogu mi pobjeći. Volim i avijaciju pogotovo fazane i trčke. To su prekrasne životinje. I ribe volim. Ja volim SVE. |
Citiraj:
A vec sam navikao sto se tice saftica, gulasa, pecenja i ostlaih recepata koje Jeltz i AMD prinose na ovu temu. Naravno, vezanih za mojeg ljubimca. I onda jos kazu da ga zele vidjeti... : sweating Citiraj:
|
@Atha
Šta si jučer radio u Zagrebu? Za one koji nevjeruju neka u Večernjem listu, strana 2, 3 vjest s lijeve strane, naslov Svjetski dan bojkota P&G. Slika i tekst sve govore. Vidi se Athina glava iznad koje piše "PANTENE BOLI", a u tekstu se spominje zeko. :D |
Da mi je znati sto je to u novinama, a? :D
|
Pošto žena ima strogo mirovanje danas ja kuham ručak.
Goveđa juhica+govedina sa hranom. Njoj kelj na lešo sa krumpirom i hranovke. (tak si je zaželjela) A sebi ću ispeći na naglo tri šnicle od vratine sa restanim krumpirom. Prelijat ću ga sa onom masnoćom od šnicli. Kristalka salata. |
Citiraj:
1.Galantina od kunića 2.Pjenica od kunića 3.Salata od kunića sa rikulom 4.Pikantna salata 5.Ragu juha od kunića 6.Rižoto od kunića 7.Ražnjići od kunića s povrćem 8.Medaljoni od kunića u umaku od divljih šparoga 9.Rolada od kunića punjena povrćem 10.Dinstani kunić na dalmatinski način sa njokima Bdw-ja fakat ne znam kaj je to sa ženama, i moja drži štangu zecu i tuli na mene i AMD-jca da "nebi valjda poŽderali malog...slatkog zeca..."..bla-bla.... Danas klasika: Juha, pečenje, mlinci i kristalka. |
Jel ti to i mene svrstavas u zene onda? : stoopid :D
Btw, dobar tek svima. Tata radi cevapcice, bas sam ih se nekako zazelio. |
slinite:
cordon bleu + pommes frites : lol2 : ovo zvuči pomalo gej žnek: nekaj kao zagrebački , ali od pureceg mesa i pomfi |
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
Citiraj:
|
AAAAA, ne zezaj. :D :D Tko je ovaj tip? : lol2 :
|
@Jelc
To je to. To je Atha 100% samo neće priznat. Čak je i zeca oblajhal da ga ne prepoznamo. :p |
Ladybug je jako razočarala Sky-a i mene kada smo otkrili da je i ona član links foruma :(
|
Citiraj:
|
roštilj piletina i ćevapi, pomfri, zelena salata i za desert nešto jako kalorično!!! : nuts :
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:40. |