![]() |
Citiraj:
:lol2: to si dobro reko. Al kaj ceš uvijek ima bisera.I svugdje. |
Jel to LUXX sa Bug foruma?
|
da:D
|
je,je.
Pozdrav Razercicu |
Citiraj:
Tak da bi ti 110%-tna zabava bila zagarantirana, a rasprave o memoriji i utjecaju latencija na promptnost Start menija bi se protezale do dugo u noć.:D |
Citiraj:
Ne dok ja pratim. Al sad idemo daleko u :offtopic: |
Citiraj:
odakle ti samo inspiracija za ovako sta?:D vjerojatno iz onih slikica.... latencija = na bug forumu letacija najžalosnije što to napiše lik s hardverom od par kilo kuna |
Citiraj:
U OT se može uvijek lagano otići da se popriča, jer ima nekog da će obrisati :) Predložio bih jednog forumaša tamo, aktivan je (bio davno i kod nas) na Grafičkim karticama, vjerujem da bi mu bilo drago da ga stavite kao moderatora :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa kanadski Maxim, tak jasno.:)
|
Hmmm, čini se da ih ipak nisam sve našao :D
|
Zašto ovi balistixi nisu kompaktibilni sa X38 i X48 chipsetom ??
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.207.058 |
Jesu. Sljedeće se ne odnosi na tebe stuc...ali ovo se događa nakon što jedan provali neargumentiranu glupost...
Sad će se desiti isto kao i sa GB-om i Ballistixima iliti ne kupovati Ballistixe u kombinaciji sa X38/X48 čipsetima. To je glupost totalna po meni. |
Ja nemam pojma šta se događa i o čemu se radi nego na linku dolje piše krupnim slovima :
UPOZORENJE: nije kompatibilno sa X38 i X48 chipsetom :stoopid: |
Neznam na temelju čega to ne radi. Kako rekoh na jednoj temi prije...isprobao više Ballistix modela na X38, a kolegi na X48 upravo 800MHz model radi kako treba.
|
moji rade bez problema na x38 :D
|
Citiraj:
|
Ma ja sam pitao jer sam vidio da se ista prodaje na forumu pa mi palo u oko to upozorenje jer možda budem mjenjao i ploču.
Riknuo mi danas jedan modul memorije :( E onda sam postao znatiželjan pa je to dovelo do ovoga: http://www.imagesforme.com/out.php/t79021_DSC00212.JPG Tko pogodi koja je mema ima :beer: |
Crucial Value?
|
SuperTalent T800UX1GC4 PC6400 64MX8 4-4-3-8 512MB
Jednostavno je komp počeo pištati ko lud i uopće se nemože upalit sa tim modulom. Sad sam zbediran, ostao mi još jedan modul od tog kit-a i neznam šta ću s njim... A ko zavraga, još stariji kit SuperTalenta PC6400 5-5-5-15 radi ko zmaj i sve ih vozim na 2,2v, katastrofa... edit: to je bilo trik pitanje, ljudovi vi nikad ne pogledate u sig :D |
D9GMH a sad koji su...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Zalijepi nazad, SuperAtak mod, mozda proradi :D :D :D
|
Citiraj:
|
Nema garancije, davno istekla. Kupio polovno za 500kn na forumu od tipa koji je taj kit platio 1300kn ( 2x512 :eek: )
http://www.imagesforme.com/out.php/t79032_DSC00215.JPG Čipovi su malo otpali dok sam sprovodio plan kako iskoristit ono što još valja od tog modula :D Citiraj:
Čujem da mi se vrzmaš oko Mojeg novog napajanja - dalje prste ili :Machineg: |
Citiraj:
Citiraj:
@edit ko zna je li nino skuzio da sam unutra ubacio fortrona 350, mogu ti reci da ovvaj tvoj dobro radi :D:D:D |
Hebemu, bio je danas kod mene dok me nije bilo... :eek:
|
kerovi jedni :D
|
Sorry na OT.
Decki help, mislim, imam 2gb kingmax i kupio sam jos dva, obje su 1gb DDR2 i 800MHz, samo sto su prve dve double sided i modul A8KB5 a druge B8KB5 sad hoce li radit ako ih stavim zajedno??? Odje su KINGMAX HVala |
Citiraj:
Isprobaj pa vidi! :banned: |
Iso sam kupovat cde pa sam se odma sjetio i ovo, reko sam da ak ne radi da cu vratit, a zanoa sam da bi dreba bodul A8KB5 al ne ovaj tvrdi da KINGMAX ima samo ovaj single sided ma jebem im mater vracam to, nece se bootat.
|
Dobar zayeb ti je slozio :D
|
ma jebo mu ja mater
sutra ih vracam, ma seljacina glupa, jebo te microteam zvao sam links rekli su dda imaju double sided kingmax pc6400 DDR2 pa cu ic po to kod njih ondaa |
Mali kartonček za uspomenu. Cenzure nema, što ne znači da se smiješ ovako izlajavati...
|
Aj apolodzajz. Vratio sam mu kekse, zvao links tamo su rekli da imaju A8KB5 modul.
|
slazem frendu komp i stadoh na ramima....
proc ce bit E8200, a ploca P35-DS3L... u oko mi zapeli Buffalo rami iz vemila za 266kn 2gb a 10 godina garancije... ima neka caka s njima il su jednostavno dobri? i ocel se slagat s plocom ? |
sad uzimam 5000+ be i MA770-DS3, zanima me koje biste mi rame preporucili da ih kasnije lakse nadogradim s vise, da budu kvalitetni za oc, da se kasnije podrzavaju.
|
neznam koji vec put....ako uzimas athlona BE, netrebas neke oc rame zbog otkljucanog mnozitelja!
dosta je kingmax |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:24. |