![]() |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
dosta mojih ima razbijeno, i mob radinormalno
ja im i preporučam da ga ne mijenjaju, dobit će nekos ranje od stakla pitaj boga s kakvim nijansama roze na rubovima i slično kak sam i ja imao popravljajući staklo kod ovih silnih fejk ajfon servisa po zagrebu a zamjenit mob za novi uz veliku nadoplatu je skupa igra |
iServis u vukovarskoj ima stvarno odlicna stakla. Tesko je raspoznati orginal od onog kojeg oni koriste. Opcenito su mi odlicni po pitanju popravaka bilo kojeg mobitela, ne samo iPhonea.
|
Još jeftinije je uložiti 10$ u kaljeno staklo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaljeno je odlicno za ogrebotine. Na svom SE imam kaljeno. No problem je iPhone 6/6s/7 jer imaju lagano zaobljeno staklo. S6/7 Edge jos veci problem. A koliko vidim, nitko nije za te mobitele nasao savrseno kaljeno staklo :(
|
pa čime ga vi grebete, likovi ga noževima sjekirama režu nema ni mikrocrtice
nemate valjda pijesak ili dijamante po džepovima :D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@Mileni
Potpis, Na 5S imam samo kinesko kaljeno staklo gore i dobro posluzi jer mobitel sada stavljam na npr. stol na ekran, a briga me od cega je stol... Inace updateao 5S na 10, i cini mi se dosta brzi, pogotovo u tranzicijama (animacijama), baterija vise-manje ista kao i na 9.3.5. |
Od kad su ono mobiteli tvornicki odkljucani na sve mreze? Planiram kupit iphone 6s a kupljen je u vipu u 12mj. I sad nezz jel prima bonbon ili ne :/
Poslano sa mog T02 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
To sam htio cut, tnx :) |
je al se jet black vrlo lako grebe i treba imat krpicu da ne izgleda ko ofucana kurva :D
|
Osobno bi isao po matiranu crnu, ali jos se predomisljam. Jednostavno ne vidim neku vecu prednost iP7 > iP6s trenutacno. Da, brzi je proc, sigurno malo bolja kamera/ekran, itd. Ali nista toliko bolje da me nagovori da idem po sedmicu.
U korist 6s ide cijena i dobavljivost. Crnog cemo se nacekati, posebice u hrvatistanu. Kako zeni planiram uskoro proslijediti SE, mislim da cu u medjuvremenu ubosti 6S 64gb verziju, a dogodine ako dodje taj ocekivano veci upgrejd lako predjem na iP8 :D |
Citiraj:
|
Po tome sto je stvarno dobro a i kosta skoro 100 kuna (nije neko jeftino smece) : http://www.ebay.com/itm/REMAX-9H-Ful..._nu_XVNcTP28lw
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
covjek iznosi osobno misljenje :)
Naravno. A ja iznosim misljenje pokojnoga David Bowiea? :)
|
Onaj koji ga želi, on će si ga kupiti bez obzira na pros i cons. Isto važi i za druge flagshipove.
Po meni, najozbiljniji argument protiv je činjenica da nije donio pretjerane novosti u odnosu na prethodnika. Također smatram da flagshipove treba kupovati svaku drugu generaciju jer sve nove generacije ne donose toliko promjena u odnosu na prethodnika. Npr. S6 je praktički bio korak nazad u odnosu na S5 dok je S7 bio poveći korak naprijed. |
tak frend kupuje samsunge, s4, s6, sad ce s8. valjda nece korak nazad opet :)
Citiraj:
Vjerojatno dotični meće i integiranu karticu u review sa nekom od 3000+ kn jer hej, obadvije daju sliku... Dobro da zaključak nije "kupite kineza za 120 usd i stavite iPhone launcher i temu i to vam je to za višestruko manje" :) |
Citiraj:
Rezolucija... da... jako bitna stvar na displayu manjem od fotografije iz obiteljskog albuma.
Doduše guruima i šamanima je bitna koji na 4.7" vide razliku između 720, 1080, 1440 ili 2160 :) za 97% nas normalnih je to najmanja stavka "koje je rezolucije display" prilikom kupnje mobitela. ;) |
Citiraj:
kruške i jabuke :) razlika između PS3 i PS4 je očita. Razlika između 720 i 1080 na ekranu veličine dlana nije :)
|
Citiraj:
Kruske i jabuke. Na 60 incha zelim i 8K cim prije, a ne 'samo' 4K. Jer razliku cu mozda i skuziti. Na 4,7 ekranu razliku izmedju 720 i fhd kuze samo dosta 'specijalni' slucajevi :) |
a di skidas/nabavljas 4k filmove?
Skidat cu ih gdje sada skidam FHD filmove. To je najmanji problem.
|
Ajmo se vratiti natrag na iPhone, OK?
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=Fro0p5MlREk Ukratko, ništa bolje od prošle generacije :kafa: |
Citiraj:
A ove koji brbljaju o faking AMOLEDU bih zatukao motikom. |
Na ekranu mi je bitno osvjetljenje na suncu. Los ekran ne postoji vise na top modelima. Zadnji je bio prije 3 godine na xz. Svi ostali imaju odlicnu sliku od 720 nadalje. Alpha ima 720 pa je ekran odlican. Iphone isto. Ne vidim neki problem osim ako idem gledat povecalom kao specijalci koji zumiraju fogografiju do besvijesti pa kazu da je kamera govno.
|
zanimljivo :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:56. |