![]() |
|
a i packa se kak sam i rekao
|
Vracam se na iPhone. :D I vracam se na Apple Watch. Ova druga verzija mi izgleda super. Prvu sam prodao nakon mjesec dana.
|
|
Znaci i dalje smijesno preveliko kuciste za velicinu ekrana. No deal.
|
Bolesno dobro. U većini stvari pomete pod sa svim androidima. Apple softverski uvijek odradi izvrstan posao i ih hardvera izvlači maksimalno.
Jedino po meni loše su dijagonale. 7+ je way to go po svemu, osim +što je meni totalno prevelik, 5.0" do 5.2" bi bilo idealno. Međutim je to već godinama i bolesno skupo. Ne dam tolko para za mobitel, niti pristajem na neke bijesne pretplate da bih ga dobio ''povoljno''. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Huawei je to odradio prije njih. A i Motorola se rijesila 3.5mm headphone jacka prije njih. Apple got Apple'd :lol2: |
Citiraj:
netko ti je gore fino objasnio da appleu druga kamera sluzi za skroz drugu stvar nego na huaweiu |
Citiraj:
ima negdje podatak o 3GB rama? ja vidim ovdje da su 2 http://www.gsmarena.com/apple_iphone_7_plus-8065.php |
Nece se ni znati dok ga ne rastave, jer apple po obicaju ne spominje ram, bateriju, itd.
A nekako sumnjam da plus verzija ima 1gb vise. Valjda nisu toliko ludi/glupi da rade dodatnu i bespotrebnu fragmentaciju sami sebi. Uostalom, isti je ram u oba modela. Jeftinije bi im bilo proizvesti samo 3gb module za oba mobitela da su htjeli ici na 3gb :) |
Bilo je sinoć na predstavljanju da model sa 2 kamere (7plus) dolazi sa 3gb rama. Ali čudno da nigdje ne pronalazim taj podatak.
Vidjet ćemo. |
ma di na predstavljanju je to bilo, svaku sekundu sam gledo vrlo pomno ko da mi život ovisi :D nikad do sad nisu podatke o ramima govorili, pa ni jučer
|
Kolko bi kod nas trebala koštati najjeftinija sedmica?
|
ovisi di gledaš
imaš dućan s apple prizvodima, tam će koštat sigurno 6-7k onda imaš oepratere, tu ovisi u tarifama, a možeš i samo uređaj a to je najskuplje ko dućan a treće imaš njuškalo, tamo je od ajfona 3 na dalje nabavljam, uvijek zapakiran itd. al tamo će isto na početku koštat sigurno iznad 5000, pa kroz par mjeseci će se malo stabilizirat (ovo je sve imo) |
Citiraj:
Njuškalo koliko znam nema garanciju (za tek izašli model)...di ih nabavljaju kad u USA ne možeš kupiti bez ugovora...? Govorim o tek izašlim modelima... |
Apple ima garanciju putem serijskog broja, počinje teći od dana aktivacije uređaja. Osim ako nisu nešto promijenili u međuvremenu od kad sam aktivirao svoj 5S...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
(danas mi je stigao G4 s popravka i radi mu audio jack :D ) |
Citiraj:
a i više sam mislio na tcom/vip mobitele, s računom i garancijom ovi prvi primjerci su ionak prek 1000 eura |
Najbolje je kupiti na njuškalu za koji mjesec nakon dolaska u HR kad ekipa iz tcoma/vipa krene prodavati kaj su uzeli na produljenje pretplate. Naravno ak imate toliko kešovine
|
Citiraj:
|
Evo jednog zanimljivog članka
http://mob.hr/iphone-7-post-festum/?...zmjena+prometa |
Citiraj:
|
Pa rekli su jucer na predstavljanju da ce obicna 7ica imat 1960mah bateriju.
|
Citiraj:
Kasnije cu bas bacit i oko na par recenzija, samo da vidim drze li se i dalje uhodanog principa kod recenziranja uredjaja :) |
ja sam samo vidio kolko vremena će trajat baterija, nsiam mahove primjetio
|
Citiraj:
|
Nista od brzog punjenja?? Ili sam nesto propustia..
|
Nope
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:34. |