![]() |
Ne.
To ti je možda do nekog spyware smeća na PC-u, skeniraj to malo. |
Imas ideju s cim, pokusao sam s nekim adaware ili kak se vec zove, nije nasao nista, a kad proguglam antyspyware, sve kaj mi nadje mi izgleda, well, ko spyware :)
|
Dva najbolja su Malwarebytes i SuperAntiSpyware.
Skini oba i skeniraj. I svakako ovo uvijek imati instalirano >> http://www.microsoft.com/download/en...s.aspx?id=5201 |
Spybot search and destroy je odličan za malware i slične napasnike.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
p.s. Malwarebytes je jako kewl, hvala ti |
Pa normalno da CCleaner briše sve passove na sajtovima ali tek kad ti skeniraš s njime i staviš kvačicu da ti briše cookies.
Ne moraš brisat taj program, jednostavno odaberi što da izostavi i onda počisti s njime. P.S. On ne briše bookmarkse, to si ti nešto spetljao. |
Citiraj:
|
Od verzije 6 na koju sam prešao update-om starije verzije, neki addons-i su mi nestali kao npr. Addblock Plus, BetterPrivacy i Video DownloadHelper. Bili su instalirani a sada ih uopće nema u popisu addons-a (nisu disable-ani).
Pokrenuo sam update svih addons-a za svaki slučaj ali se nestali addonsi nisu pojavili. Pokušao sam ih ponovo instalirati i proces instalacije je sasvim uredno tekao sve do restarta. Nakon restarta firefox-a...ništa..ne pojavljuju se nigdje, nema ih na popisu addons-a. Sada sam na ver. 7.0.1 i problem dalje stoji. :wtf2: |
Probaj napraviti downgrade na zadnju verziju na kojoj ti je radilo (pretpostavljam FF5). skini sa FileHippo, tamo imaš sve verzije.
Ako slučajno prodelaju opet na petici, onda odi u Firefoxov user profile folder i kopiraj ga na neko mjesto. Nakon toga napravi uninstall firefoxa, po mogućnosti sa Revo Uninstaller Free softwareom i počisti sve (uključujući i taj user profile folder) koji si negdje kopirao. Onda napravi clean install FF7 ili koje već verzije oćeš, pokreni firefox, ugasi i onda vrati natrag taj kopirani user profile folder. tako sam ja riješio situaciju kada sam prelazio sa FF3 na FF4. |
http://www.abload.de/thumb/memory8pt5.png
Opera 11.52 s 57 tabova. FireFox 7.01 ima samo 7 tabova i ždere blesavo:wtf2: U Operi ima mnogo slika ali sasvim puno bolje drži. Živio JPB. |
Bitno je koji su tabovi (sajtovi) otvoreni, samo jedan sajt nakrcan reklamama može radit probleme i to uopće nije mjerilo ničega.
|
Jedino Bugov nakrcat reklamama a u Operi ima sve tabova nakrcatim slikama.
A da napravim iz FF iste tabove u Operi? Budem probao isti 57 tabova u FF. |
Neznam zasto se bunis..
http://www.pohrani.com/t/2e/QG/1ngXr...-zaslona-2.jpg 30 tabova, al nisu svi interaktivni, ovih 10ak kaj se vide na slici ajde jesu (znaci ima neka aplikacija valdja u flesu koja real time mjenja brojke odredene) Ja sam trenutno na verziji 8..ne vidim nikakvih poboljsanja .. jel najavljuju sta? |
Postoji li u Firefoxu (ver 7.0.1) mogućnost da klikom na neki shortcut, tab ili nešto treće otvorim unaprijed zadanu grupu stranica?
Ne da mi ih otvara sve kao homepage, nego kad mi se prohtije. |
Potrpaj ih u neki folder u bookmarksima i otvori srednjim klikom.
|
Firefox 8, finalna (release) verzija je na serveru:
ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.or.../releases/8.0/ |
Citiraj:
instalirat ću automatski kad mi ponudi firefox |
Ima li još netko problema sa rušenjem Firefox 8? Prvi put kada mi se dogodilo nisam uopće više mogao da ga pokrenem, čak ni u safe modu-prilikom pokušaja pokretanja stalno bi se izbacila ona aplikacija za prijavu rušenja aplikacije. Restart računala je pomogao ali se rušenje opet događa. Nasumično i bez naizgled ikakve provokacije, ali se može bez problema ponovno pokrenuti ovoga puta.
Ako ovak nastavi ili se vraćam na 4 ili skidam Chrome. |
meni je na 7ici par puta stekalo, ali se nikad nije srusila i odlucim prije par dana da se pokusam prebacit na chrome. Jucer sam se vratio opet na firefox jer nemogu slozit chrome da mi radi kao sto sam koristio firefox. Uglavnom, napravio sam novi profil. Iimportao bookmarkse iz starog i instaliram addonse kad mi zatreba da nebih opet nakrcao ko na zadnjem. Do sada sve radi odlicno bez ikakvih problema. Maloprije mi je updejtalo na 8-icu i za sad nemam problema. Javim ako pocne zezati.
Predlazem ti da napravis novi profil ;) |
Citiraj:
|
Jel vam radi sada Gmail s FF osmicom? Meni se sve poruke vide kao prazne, a u IE9 radi normalno. Napravio reinstal, sve počistio, bez addons-a i opet isto.
|
ja sam tek danas uocio da nemogu pisat u gtalku, u chrome mi radi bez problema.. inace mi je u redu 8ica
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Evo upravo proradilo samo od sebe, izgleda da je ipak bilo nešto do njih. Skoro cijeli dan nisam mogao normalno koristiti mail, bravo Google.:banned: |
FF 7- 3 taba i jedan video na yt, odmah smrzavanje i restart pc-a samo pomaže...
FF8 je u redu za sad Neznam jel imao tko takvih problema sa ff7? |
Taj Firefox je čudna biljka. Vučem trenutni profil još od vremena verzije 4.x, uvijek isti add-onovi (8 komada), uvijek jednako radi imao otvorena 2 ili 22 taba. Bili među njima YT ili sl. tabovi, dokle god imam RAMa nisam primjetio nekih problema s trzanjem ili blokiranjem.
Generalno je FF malo brži kod prvog paljenja nakon što napravim novi profil, ali neisplativo. Updejtam ga kako mi dolaze obavjesti, ne brojim koliko RAMa jede makar imam već stari komp. Probao Operu i Chrome - a-a, ne ide. Zasad zadovoljan FF-om. |
jedno pitanje... dal postoji kakav add on za firefox koji je sposoban negdje na pc-u zapisati npr username i password koji se upiše za određenje site-ove? hvala
|
imas FEBE koji backupira bas odredjene komponente tipa cookies, history, usernames i passwords...a onda ih poslije pojedinacno i restore-as
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:16. |