![]() |
Citiraj:
Sto se tice codegena 400w on ima 16A na 12V railu. Mozda bi i uspio pokrenuti 8800gts al ja ga ne bi preporucio ni za znatno jeftiniju konfiguraciju. |
Ono sto ja hocu ubost je sljedece...
1. Thermaltake power supply Toughpower 700W, crno, EPS, ATX 2.2, 4×12V, PFC, AFC, 14cm fan,6×SATA 2. OCZ power supply GameXStream 600W, SLI-ready, crno, EPS, ATX 2.2, 4×12V (72A), 12cm blue led FAN Vise naginjem opciji pod brojem 2.... Jer nemislim da trebam vise od 600W. Sad imam ovo: Codegen power supply 400W, ATX 2.03, cijelo crno, 12cm ventilator s čeličnom mrežicom |
preporucam seasonic s12. neces ga ni cut kako radi :)
ako ides na SLI, onda ti razlika u par stotina kuna ne igra ulogu... |
gdje se seasonic moze kupit?
|
|
2 x 8800GTS 640mb u SLI mode, ali koje napajanje za to?
Koje napajanje za ovo uzet? Imam pik na ova 2
1. OCZ power supply GameXStream 600W 2. Thermaltake PSU Toughpower 700W Premda se vise naginjem na OCZ 600W, ali neznam dali mi je 600W dovoljno za 2 x 8800gts |
Nemoj otvarati 2 ista topica na 2 različita podforuma :), nije potrebno...
|
[sarcastic]ma treba ti jedno 1100W za dvije 8800gts, nece ju ovi gurati nema sanse...[/sarcastic]
|
3. Seasonic 500/550W.
|
Stvarno imaš potrebu za dvije GTS-ice?? A da radije uzmeš jednu GTX-icu...
Ovo ti se isplati samo ako radiš s puno monitora na visokim rezolucijama, jer inače... :kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma da, frajer ima neki 19 LCD i hoće šajbat 450 FPS u FEAR-u i DOOM-u:D |
Citiraj:
|
Ako već misliš vući dva komada, preporučio bih ti i Thermaltake Toughpower 750W za 872kn u Ve-Milu...odlično napajanje...jeftinije od Seasonica, a ništa lošije...
|
Thx Razer!
I za vas ostale... Imam 226BW ;) |
Citiraj:
|
Pift! Para i slobodnog vremena NIKADA dovoljno!
|
Corsair ili Seasonic
|
Corsair HX 620 i 2 GTX-ice, ako novac nije problem...:D
|
a da pričekaš 89xx seriju?
|
A čemu napadanje čovjeka,to su njegove pare i ak on hoće SLI nek ga ima,ono već su toliko glupi ti uleti tipa imaš para na bacanje itd.I tako se stalno nešt ponavlja(i kod starih i novih forumaša),ono ak neko ima para za neki bjesni monitor ili grafu ili šta već i onda neko pametan izvali šta će ti to,ono zapita se čovječ jel može dobit gluplje pitanje.Tak da ono trebalo bi sancionirat takve postove, a ak nastavi netko s tim jednostavno lupit ban i doviđenja:banned:
I na kraju krajeva on je pitao za napajanje,a ne za grafu ili da uzme nešt drugo,dakle samo preporuka napajanja a u tom slučaju uzmi što ti je POP reko ili Razer,nećeš pogriješit. |
Citiraj:
Primjećujem da ovakva pojava postaje sve češća prema ljudima koji se odluče uložiti malo više (možda i previše)para u komp,.... al to je njihova stvar i njihove pare:kafa: |
nije li negdje nedavno bila rasprava na pcex forumu, di se zakljucilo da je SLI i slicno isplativ jedino za multimonitor sustave...
http://img515.imageshack.us/img515/6...mallze0.th.jpghttp://img256.imageshack.us/img256/1...torsfs4.th.jpg mozda i bolesnoce tipa ovoga... http://img505.imageshack.us/img505/4...hugeku4.th.jpg za single monitor ga po performansama pojede neka jaca, a single kartica. u ovome slucaju bi to bila samo 1 GTX, koja je jeftinija od 2 GTS.... a i manje struje vuce, tj slabije napajanje treba, pa s viskom para sredi hladjenje cijelog sustava kak spada. |
Slažem se s tobom, mislim da bi jedna GTX pa čak i GTS 640 svoj posao na 22'' monitoru svoj posao odradila sasvim solidno...
|
Uhuhuhhh...neki me povlache za jezik ali....ajd, shutjeti chu. Nechemo chovjeku zaspammati thread.
Ok, ok...ipak josh rijech-dvije ( ne mogu izdrzhati:) ). Eto, TomRi je jako dobro objasnio zashto NE dvije grafe u SLI. Ja na ovakve threadove reagiram tako kako reagiram bash zato jer u 99% sluchajeva ljudi razmishljaju o SLI-u (ili CF-u, sasvim je svejedno) - na sasvim krivi nachin. Dvije grafe che dati 2X bolje performanse od...jedne. Yeah, right. Eto, izbacih to iz sebe, a sada...mir, mir, mir....nitko nije kriv :) |
Ok, covjek je pitao za napajanje...dobio je par odgovora i par hm, razmisljanja pa da ovo ne krene u nezeljenom smjeru molio bi vas da ostanete on topic a promisljanja zadrzite... ako zelite reagirati u najboljoj namjeri onda nek to izgleda ovako: to i to napajanje a sli ti nebi preporucio itd.
hvala |
Hvala na savjetima!
Drugi 8800GTS planiram ubosti tek kada cijene padnu. Jedino mi je važno da mi grafička podržava DX10. A to radi odlično 8800GTS. Pa kada padne cijena onda ću si još jednu ubosti! Anyways idem sa termaltake 750W kučište! I spamajte slobodno! hehe |
Citiraj:
No, nije sad to važno, nego.... ova treća slika.... :wtf2: .... to je već debilizam na n-tu potenciju... Mislim, kolko ih ima?? .. 24 monitora.... nemoj me j***ti.... Fakat, ali kaj je previše i s kruhom ne valja.... Onda još ovaj naš SLI o kojem raspravljamo je ništa.... :DualWiel: :rambo: :CoolRamb: :suicide: :bonker: |
Citiraj:
ne kužim što je tu loše? pa zaradi i ti sebi pare pa ćeš i ti imati viška para. i onda si izorganiziraj bolje slobodno vrijeme i eto...i ti možeš uživati |
po testovima na netu, seasonic 500W+/corsair ili nesto slicno ce gurati bez ikakvih problema.
a šta se tiče DX10 i performansi 8800gts na dotičnome, tu se skoro ništa ne zna ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:54. |