![]() |
Ok.
Klopa je oko 17.20-17.30, izvolite se nacrtat do onda. Fleks-ti dolaziš na klopu ili ne? |
Citiraj:
ako ne dođem, (tj ako primjetite da nisam došla naravno), zadržala sam se na poslu i vjerojatno s bandićem ispijam koktele ili pijuckam kavu :P dobar vam tek želim, i da se dobro i lijepo napričate svi skupa! danas jela: na PBF-u zapečenu tjesteninu i umak od povrća, pa hektolitre kave, pa navečer ostatke pohane piletine i riže na luku i mrkvi i grašku njam.... |
Neće Atha bit trijezan, mi ćemo popit i zapjevat..bačve popit!
|
Ivana Plemenitog "Zajca" u "rernu" ;)
|
E.. može netko reći kako se točno zove to mjesto? :D
Ipak mi je to u kvartu, a mislim da znam di je to :) |
Bakina kuhinja. Preko puta Britanske ambasade...
|
Citiraj:
Dolazim, dolazim... Ak je tak kasno brijem da nebum ni kasnio. Ma uvalili mi sutra skolu, a ekipa ima pun ********************c sulja za ispravit pa moram biti tam : axeman : Probal bum se zvuc ranije... Velim lako moguče da bum gotov u 3, a moze bit i u 5. Ak zasteka javim mitzeku ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako je bilo i zadnji put. I već smo rekli par puta nakon.. Dajte ljudi budite malo odgovorni-pa ne mogo ja reći ženi da se napravi toliko-i-toliko hrane a vi se z********e... I kad budeš onda došao? |
Mislim Jelc, kaj se uzbuđujes, ima nas koji budemo maknuli njegovu porciju, a on ce naknadno racun namirit:D:D
|
Ma dobro, doci ce on, samo ce malo zakasniti. Ionako je zadnji puta papica legla
cini mi se oko 18h. A i da ne dodje - pojesti ce vec Fish ili Zed njegovo, uvijek ima zainteresiranih. :D ;) |
Citiraj:
|
Dakle zaključna lista:
1 Jeltz 2 FLEX 3 NewbiePro aka Zule 4 MadBoy 5 ZED 6 Daddy 7 Wolverine 8 MisterM 9 tor 10 Isus 11 Rak 12 Sam Fischer 13 Terminator 14 Rendula 15 |RRSAF|Mad_Duke] 16 grizli 17 atha i Zekkot 18 E.T. 19 alucard 20 Gemmy 21 R.B. 22 Amdejac (nema zeca) 23 Buljo 24 Sky 25 dzlobec samo cuga (zbog obaveza and ostalo): ___________________________________ 26 Ladybug (ako ranije zavrsi sa poslom) 27 MRKONJA 28 masni 29 Costa 30 Vučko 31 Zond 32 Dawar __________________ |
@Atha
Da li dolazi zec ili ne jer ga mislim počastit sa par listova kelja pošto si rekao da zelje ne jede. @Ostali Tko ima kakvog hardveraja za donaciju može donest pa ću pokupit. |
Zeko nece na put, prevruce mu je a i ne voli putovati sa Bakranima pa onda cu ga ja cuvati :D: nuts :
|
Citiraj:
Čak bum zvadil i svečani servis iz vitrine i srebrni escajg:D |
:p
Krecemo. :) |
Citiraj:
|
Hiti Athu u gepek dok zec ne gleda. Budemo mi smazali i njega.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Planirao sam doci ranije, ali ne mogu radi nekih obaveza kojih imam, pa ne mogu doci na onaj bus ranije. Ako uspijem, super. Ako ne, kasnit cu, a vi pojedite moj dio :p :) |
I Athu i zeca u gepek, nek smekša meso do ZG-a...
|
Citiraj:
A isukrstati..:D Kad dolazoš pobogu...da vidim da li se kaj da organizirat za klopu.. Ak neznaš trenutno zvrcni kad saznaš na 098 537 625 |
15:15 polazi bus; 17:00 sam u Zg-u + . Etoga. Stignem na onaj bus ranije... tako da sam do negdje 17:30 tamo :p
|
Pa, ako si na autobusnom u 17.00 i pješice stigneš do 17.30;)
|
@Jelc
Kad dojdeš do Bake? |
Citiraj:
Tor i ja dođemo oko 16.00-tak da možemo popušit jednu "marlijevku" na miru božjem i zalit je sa par točenih......mislim-nije u redu pred djecom delat takve stvari..:p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:59. |