![]() |
iPhone mobiteli - 2. dio
Citiraj:
Meni je bolje slozeno. Sitnice naravno. Evo vec prvi gesture, samo jedan umjesto tri, nemozes fulat :D |
Promjenila mi se ikona od apple storea. I nakon sto udjes u nju kaze vasa zemlja vise nije podrzana izaberite drzavu i regiju. Do sad je bila hrvatska uredno. Od ovog updatea/promjene vise nije podrzana hrvatska. I kliknem na ameriku kao drzavu da uopce mogu pristupit storeu.
Jel i vama tako ili? Nisam nikakav update sam vrsija nego samo od sebe. |
nop, sve mi je isto ko prije, hrvatska normalno
|
Nešto mi zvoni da 5g na iphonu ne radi kod nas ili?
|
radi, zakaj ne
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Navodno su brzine manje nego na LTE :) |
Citiraj:
|
Poslije 7 dana stajanja na polici, sinoć se odvažim prebaciti sa OnePlus na ip13.
Koristio sam move to iOS aplikaciju, sve super samo što mi nije uspio prebaciti glavni Camera album, nego je strpao sve zajedno u Recents album + povukao Viber slike, nekih 11 tisuća od kojih nemam koristi, za razliku od WhatsApp i Telegram koji su riješeni vrhunski. Kako to riješiti, uspio sam nekako napraviti Camera folder i odabrati 4.5 tisuća slika preko filtera kucajući OnePlus, ali i dalje imam te bespotrebne Viber slike... najgore što nove slike uslikane mobitelom trpa u Recents koji mi trenutno broji oko 20 tisuća slika. :hitthewal: Pošto sam dosta stvari postavio, da sad ne resetiram opet iPhone i sve ispočetka - je li možda najbolje da pokušam sa iTunes da organiziram na PC-u slike i albume, pa onda sve vratim na mobitel? |
:D :D |
Kad stize novi ip 15
Po tiki tokiju se krenule vrtjet neke nebulaze tipa ultra model? Popizdili i oni? Mini Normal Plus Pro Ultra ? |
ko uvijek, tjedan nakon september eventa
|
Citiraj:
|
Divno. Znaci nema druge nego kad dodje vrijeme mijenjat bateriju na miniju :(
|
Citiraj:
|
Izgleda da će Apple na iP15 'reciklirati' kamere sa iP14.
https://www.phonearena.com/news/appl...umors_id147162 |
|
Pozdrav ekipa.
Radi se o iphoneu 12 pro max. Evo trpija sam 2 godine, jel nisam igra igre bas puno. Medjutim kako mi djeca sad ucestalo igraju robloxa, lagano je pocelo ic na zivce. Naima kad pokrenem bilo koju igru, u ovom slucaju roblox, iphone se nakon cca 2 minute zagrije i potamni napola brightness odnosno svjetlinu. Jel to normalno za gajming na to mobu i jel ko ima slicna iskustva? I kako ih rijesit. Napominjem nepadaju perfomanse u igrama samo se naglo zagrije i tokom cijelog igranja ekran je taman. Auto brightness je ugasen. Hvala |
Šuška se da će iP15 serija imati veće baterije od prethodnika
https://www.macrumors.com/2023/07/04...ger-batteries/ |
i više če papat cpu od prethodnika, i opet smo na istome
|
Citiraj:
Iovako imaju nepotrebno jake procesore, ne vidim zašto bi ih dodatno nabrijavali... I da ne promijene procesor, ovo će samo zbog USB-C-a biti najprodavaniji iPhone ikada |
Vjerojatno ima istog dilera ko ovaj s baterijom :D
Clickbait do clickbaita, znat ćemo kad izađe. |
|
Moglo bi biti problema sa dostupnošću iP15 P/PM modela jer LG ima problema sa izradom ekrana za njih
https://www.macrumors.com/2023/07/20...turing-issues/ |
Bit će problema..kako da ne :)
Nego dal taj iphone ima usbc sada? |
Trebao bi imati
|
Funny thing is.... lightning port je nastao jer Apple nije htio čekati standardizaciju novog USB interfacea koja je debelo kasnila. Bar je to bio izgovor.
Sada su se stvari preokrenule. Lightning je debelo zastario a oni se i dalje pokušavaju što dulje toga držati. Očito je izgovor bio samo izgovor :D Osobno sam mišljenja da je lightning mehanički bolji i praktičniji od USB-C. Šteta što USB-C nije išao tim putem. Vjerojatno su ovi patentirali sve što se dalo patentirati i time onemogučili upravo to. |
Ma da. Type C im ne valja na iPhoneu ali valja na cigli za punjenje, iPad-ima, kutiji slušalica itd...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:22. |