![]()  | 

Evo moj ugovor produžen 21-og, aktiviran 23.04 
	MAX3 Start paket uz Flat i Halo Non Stop + L opciju sa ugovornom obavezom na 24 mjeseca po cijeni od 250,45kn (pdv uključen) MAX Sportski plus paket uz ugovornu obavezu na 24 mjeseca po cijeni od 15,00kn (pdv uključen) Pickbox programski paket po cijeni od 3,90kn (pdv uključen) Dodatni MAXtv prijemnik po cijeni od 20,33kn (pdv uključen) prvih 12 mjeseci, nakon toga 40,66kn (pdv uključen)  | 

Pickbox je 39kn? 
	To si dobio preko službe za zadržavanje ili regularna ponuda?  | 

jel ostalima i danas steka net? 
	btw zasto si uzeo pickbox? jesu slozili HD sliku?  | 

Citiraj: 

Preko +385 800 00 29 Citiraj: 

| 

Pickbox je najveća prevara u povijesti ISP-a :D 
	Smeće da veće ne može biti. Osim mućki, nema se što gledati. Žena ima ovako: MAX3 Start paket uz Flat i Halo Non Stop + L opciju sa ugovornom obavezom na 24 mjeseca po cijeni od 250,45kn (pdv uključen) MAX Sportski plus paket uz ugovornu obavezu na 24 mjeseca po cijeni od 5,00kn (pdv uključen) Doplata za 50mbit/s 8,99kn (pdv uključen). Cijena računa: 265kn  | 

Citiraj: 

kad si to ugovorio?  | 

Citiraj: 

| 

Ja taj pickbox plaćam 3 kune i 90 lipa...toliko i vrijedi po meni :kafa: 
	 | 

Zanima me povecanje brzine. Trenutno imam https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c96ee0b1e2.jpg i nisam nezadovoljan sa brzinom za ovo sta ja koristim. Zanima me ako pređem na višu, jel dobivam nesto spektakularno u odnosu na ovo sta imam? Ne mislim papirnato. Nego na daily use 
	Nude mi 21-30 Jel mi se moze desit da mi bude download 21 pa u principu nisam dobio nista?  | 

da, to se može desit 
	al možeš im reć da probaju stavit profil 30 pa da vide dal je sve ok prije engo uzmeš  | 

Citiraj: 

| 

Tnx 
	 | 

Stavi parametre parice iz routera pa ti kažemo koliki bi ti bio max 
	 | 

Ta povecanja brzine nisu na ugovor, uzmi mjesec dana i vidi. 
	Edit: kasnim pola sata...  | 

Poslao sam da mi aktiviraju pa ako nevidim promjenu lako vratim. Fala svima na informacijama 
	 | 

ja sam onda losije prosao.. 
	dobio sam max3 sa 1000min prema ostalim mobitelima a na fiksne neograniceno net 20/2 osnovni i arene za 5kn/mj iznos: 229 + 5kn arene + 10kn dodatna brzina koju cu vidit kolika ce moci maximalno :( koje rutere sad tcom dijeli za vdsl? ovo mi je sad na iskonu: VDSL Training Status: Showtime Mode: VDSL2 Annex B VDSL Profile: Profile 8b Traffic Type: PTM Mode Link Uptime: 0 day: 21 hours: 8 minutes ============================================================================ VDSL Port Details Upstream Downstream Line Rate: 5.119 Mbps 25.598 Mbps Actual Net Data Rate: 5.120 Mbps 25.599 Mbps Trellis Coding: ON ON SNR Margin: 8.8 dB 7.0 dB Actual Delay: 0 ms 0 ms Transmit Power: 7.9 dBm 18.6 dBm Receive Power: 0.6 dBm 2.6 dBm Actual INP: 25.0 symbols 55.0 symbols Total Attenuation: 7.9 dB 16.0 dB Attainable Net Data Rate: 6.451 Mbps 27.047 Mbps ne kuzim te podatke.. pri razgovoru s agentom kaze da vidi da mi je dostupno 50mbit... na koji nacin?  | 

Kako si lošije prosao, ljudi max3 dobiju za 250 + 15 arene + 10 brzina. Kod tebe je flat ukljucen u tih 229 ili? To si preko sluzbe za zadravanje dobio? 
	5 kn imas arena paket ili sport plus paket?  | 

Jucer mi pustilo turbo30 i nije mi radio drugi max tv. Morali su smanjit 
	 | 

Kako im se samo da svake godine pisati ovakve stvari na prvi april. Ono očito je da je šala... :D  
	http://www.ictbusiness.info/telekomu...m-h1-telekomom  | 

cek cek, pa da li h1 i optima skupa sa iskonom nisu vec duze vrijeme u ht vlasnistvu? 
	 | 

Citiraj: 

a flet je.. da 08000029 valda :D javio se agentu na tcom stranici tam di imas chat sa strane i rekla da ce mi se javit agenti i zvali za 30min  | 

Al nije ti to lose, citaj zadnjih par stranica, ekipa to sto ti imas za 229 je dobila za 250 + sport plus paket su za 15kn mjesecno dobili. Jos je to previse, to stoji, al s obzirom sto ekipa trenutno dobija i nije tak lose. 
	 | 

Citiraj: 

U ovom trenutku nema šanse da bi AZZTN odobrio kupnju Optime od strane HT-a/Iskona. U najboljem slučaju Tele2 kupuje Optimu/H2 i ubija sadašnji duopol HT/VIP.  | 

Citiraj: 

Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk  | 

Citiraj: 

isto kao u banci koliko ljudi uopće traži voditelja poslovnice i dogovara kamatnu stopu koliko je onih što odmah potpišu.  | 

u mene već pola godine vaka situacija s paketom: max3 start s sportskim plus paketom,non stop opcija, flat turbo 30, dodatni max tv... 280kn račun.... 
	 | 

e a sta je s ovim? 
	+ 30 KN/MJ* * Naknada za osiguranje funkcionalnosti opreme jel se to naplacuje jos dodatno na ovo sto nude?  | 

Ajd da ne listam unazad, jel jos ima limit na maxnet mini i koji je ako ima? Ako se zatrazi fiksna linija na nemogucoj lokaciju oce vuc optiku kroz šumu ili staviti maxnet mini? 
	 | 

Koliko znam za maxnet mini možeš do 100 GB na full speed, a onda te spuste na 1 Mbps. - sranje žešće ali ko nema drugog izbora... 
	 | 

Citiraj: 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

| 

https://www.hrvatskitelekom.hr/pogod...-starije-osobe 
	Zna li tko da li je ovo cijena sa pdv-om ili bez, pa kad uzmeš roknu ti još pdv?  | 

S PDV-om. 
	Ali možeš uzeti još jeftinije ako zatražiš MAX2 XS paket, tada je 150kn i uključuje prikaz broja pozivatelja  | 

Hm, jel to nešto ispod pulta samo max2 XS paket za 150kn, jer ne vidim nigdje tu ponudu kod njih ili fulam? I jel u to računaju i telefon, 150kn sve zajedno ili 150 flat i internet a onda još+ kojih 50+ za telefon? 
	 | 

Neka ti dođu doma i ponude 
	https://www.hrvatskitelekom.hr/predstavnici  | 

Meni je jučer gospođa iz službe za korisnike TCom-a ponudila za stan roditelja (koji imaju dostupnu mogućnost optike), cijenu 159kn za duo paket Internet + Telefon, s time da bi telefon bio neograničeno prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u hrvatskoj, bez naplate uspostave poziva, a internet optika 100Mbps, flat.  
	Ne znam je li to javno dostupna ponuda ali čini mi se solidna, no roditeljima ne trebaju brzine a ni turbo telefon opcije jer malo telefoniraju, pa su se odlučili na jeftiniju ponudu optime telekoma. Mene zanima koliko su brzine koje TCom daje za one koji nemaju optiku, i cijene za takav duo paket TV+NET ? Šta ovisi o blizini centrale, parici i instalacijama telefonskih žica ? Znači u prosjeku samo oko 10Mbps ? I da li još uvijek Tcom korisnici moraju koristiti i telefon u paketima kao nekada ?  | 

Osobno kuca u kojoj jesam je "stara" i ne mogu imat nego najsporiji net (20d/2u imam) uz 2 max tv-a zbog starih, losih (sta ja znam) instalacija. Jel jos sta utjece, nemam pojma. Vjerojatno da. Telefon imam, al nije niti spojen. Povoljnije je uz nego bez. 
	 | 

Iskon je bacio novu ponudu, Bnet isto tako, valjda je red i na Tcom da pokaze svog aduta :D 
	 | 

Citiraj: 

Btw. Cijene bi realno sada trebale biti za duo pakete oko 130kn a za trio paket oko 170 kn. Sve više od toga je trenutno ne baš povoljno za kupca  | 

Citiraj: 

Moja firma je telekom za veće tvrtke, i nudimo optiku od 1000mbit/s (a ide i 10 puta više).  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:00. |