![]() |
Karta do Slavonca
Kružićem upisano :) Sa slavnoske se skinuti prije petlje, ili ovisno od kuda se dolazi. Uglavnom, destinacija petlja-Slavonska |
Konkurenciju za kaj? Za jelo? Možda! Za cyber priče? HIGHLY doubt it :D
(al dosta ot-a) |
Citiraj:
Ja barem priznam. I nisam u kazni nego me je žena nalon 5 meseci bolovanja poterala na posel i sad moram delat popodne, po noći subote i nedjelja da zaradim nofce. Danas sam došel prvi dan na posel, ali ne i delat :p i odmah 1 vura prekovremenog. |
Gladan sam i zedan!
|
Ja sam malo razmišljal i setil sam se restauracije Purger u Petrinjskoj, prek puta Murije. Bil sam jednom na nekoj radnoj večeri i hrana je bila dobra, porcije pristojne, sam kak nisam ja to plačal nisam gledal cijene.
|
A di buš se parkiral?
Da paltim garažu koliko i porciju čevapa. Ne dolazi u obzir. |
hm da istina to zam zaboravil.Kak sam išel peške nisma obraćal pažnju na to.
Otpada jer nema prkinga. |
Citiraj:
btw letis u savu:beer: |
Citiraj:
|
jucer: grah s domacim spekom i kobasicama
danas: rolani snicli na saft s domacim njokima sutra: filana paprika...vec je skuhana i hladi se :) |
ribo ljudi se nes dogovaraju da te banamo sa zderonja zbog prevelikih troskova :D:D
|
jel se precjedništvo zdogovaralo oko probe kandidata?
|
Citiraj:
Upravo sam pojeo ostatke jučerašnjeg boloneza sa kiselim krastavcima. |
Upravo u ranjgli za sarmu radim hrpetinu sataraša.:)
nešto ću pojesti odmah-ostatak u škrinju. |
kaj ti ne vjerujem amdejac? :eek:
pijem kaficu :) i klopam sendvic sa zimskom i svjezim paprikama:rolleyes: |
Znaš ti jako dobro. To je riječ koju nesmijem napisati. :p
I ja pijuckam kavicu, čitam forume, lagano igram OGame i čekam da mi se odmrzne carsko meso. Napravit ću ga vulgaris na grill tavi pa na posao. Neznam da li sam se pohvalio da sam počeo ići na posao nakon 5 mj. bolovanja. Bio sam primoran da ne izgubim pravo na godišnji, božićnicu i regres. Naravno da mi je firma dala 13 plaču kao poticaj za bolovanje, a uskoro će se i sindikat isprsiti sa nekom pinkom. |
I kada su nove Zderonje, iduci tjedan ili cemo jos jedan tjedan biti samo na mrkvi i kupusu?
|
sve mi se čini da budu tek onaj tjedan poslije.
|
Idemo papat!!!! :)
|
Kad su onda Ždere...15-og ili 22-og...?
|
Sad sam stavio pred sebe 2 litre sladoleda Vanilija-Čokolada i lagano dok ga ne požderem. Da nebi došlo do prolj... popio sam 2 Linexa.
|
Ja sam otkrio u friću komad sremske koja se "sakrila" iza nekakvog zelenja-nema smisla da se suši bez-veze:p
|
Još nisam pojel sladoled, ali se smanjuje.
|
Amdejac, kak TI nsis uspel u čuku vrema ubit dsm 2 litre sladoleda. Očito posel loše na tebe utječe.
|
A jesam. Javil sam se na forum u polivremenu.
|
Za večeru je bilo lagano.
Iznenadio sam ženu sa pola kile dinstanih mahuna s vrhnjem i 3 para hrenofki. Nakon toga je svaki uzeo svoj slatkač. Ona Lješnjak pistacio, a ja klasičar vanilija čokolada. Kombinirali smo ga sa preljevom od čokolade i jagoda. |
Ja sam se bio zaželio dobrih starih pohanaca (od buta pu-ajceka tak jasno), napravio pire i mješanu šalatu.
Rok.:) Oko ponoći idem nasolit komad krmića da se ne moram sutra zezati sa time.:p |
Ja se spremam za sutrašnji roštilj na Ponikvama u organizaciji Ogame Žderonja.
Glavni kuhar Cheff. CK bude vatroprasac i donosioc Velebitskog piva. |
Citiraj:
:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ili ponikve kao gore na vrdu? |
blago vama kaj sve jedete, ja zadnje vrijeme samo jedem po menzama...
jučer nisam mogao ići ni na berbu jel sam morao po potpis za tjelesni na jarun... :( ,a dobro, koda bi i mogao brat nakon connecta u aquariusu u petak... :) dođem sa jaruna, par sati sna, i na jarun nazad... :grrr: nego nemojte mi žderonje 21. jel mi je tada brucošijada... :p |
he... ja sam jucher berbu imal...
dorucak: hrenovke i kranjske kobase rucak: "mali pajcek" ili poodrasli odojak :D i grilani picek, waldorf salata, grah salata, franc. salata a danas sam jel lungic zapecen sa sirom i sunkom u lisnatom : nuts : |
Vratio se sa Ponikvi - Vrh Zelene magistrale. Ubio sam se od mesine. Cheff je napravio odličan pac i još bolje spekao mesinu. Vrapčani su donijeli logistiku (stolove, stolce i roštilj). Cheff je donio ostalu mašineriju dok je Catkiller bio zadužen za Velebitsko pivo.
Vrijeme je bilo sunčano i savršeno nas je poslužilo. Slike i link će biti uskoro. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nismo ostali gladni. :D Ti pojedeš 3 svoje težine. |
Citiraj:
|
eh, a mene i na mobitel prcali, smradovi jedni :D
sad samo cekam slike... |
|
Uf...nema do dobrog roštilja:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:53. |