![]() |
sad sam pročitao do kraja... ;)
uglavnom, slažem sa sa ostatkom da je 50kn po glavi previše, s tim da se nemaš baš nešto previše najesti... nađite novu lokaciju, i to negdje što radi do ponoći, da ne moram u 9 navečer biti potjeran van... |
Citiraj:
prije se sa žderonja odlazilo krcat i nije se moglo jest nekio vreme, sad se pak odlazi gladan. priej mi nije bio bed iskract 50kn za hranu +30 z acugu al zadnji puta mi je bil žal para, mogle sam za tih 5 banki otić u Piteriju Tomsilav zet si platu mješanog mesa+ extra pommes frittes ( rukom rezani). Nit je klopa kod Bake više ono kaj je nekad bila, a imam i osijećaj da je i pivce dobilo šus vode. Tak da sam ja defitivno za promjenu lokacije. Gde bu to bilo ostavljam na odluku velikom vodstvu, ergo. počasnom doživotnom precjednku Jeltz Vogonu jr., velkom tajniku i šefu vijeća za imenovanje AMDejcu, te veeelkom slavnom precjedniku bratstva mitzeku. |
Citiraj:
oko kolicine klope se fakat da pricat(dada znate kolko zderem) predzadnji put sam isao po sendvic...osto gladan:( ovo oko cevapa je mni osobno za***ancija;) al ajd da se sredit da vam sve ne pocapam...bit cu pristojan Citiraj:
Citiraj:
edit: mislim da je spaga preslaba Citiraj:
jednostavno odemo na jarun il tak nekaj,kod nekog na viksu...grunt nesto,jedne subote, petka...uzmu se 2 rostilja...ostatak se sredi ranije, kupe se 2 gajbe pive, ostatak cuge itd...kave ima u bircevima...parking...eh to se da sredit... tak smo mi bar iz razreda radili...tam u kucice kod soma jure tj skate parka gril van i deri |
Fish, budi malo normalan(znam da je nemoguce ali se potrudi) pa reci tko bi primio 40 forumasa blizu svoje kuce i to jos sa PC ekspert foruma? Takvu budalu nigdje neces naci ali uvijek mozemo pitati Fleksa?!
|
Citiraj:
Tak ti je svejedno ako je bar malo natkriveno-glavno da ti ne pada kiša po glavi i roštilju. Još je bolje ako je hladnije, bar bumo imali gdje ohladit cugu:p |
Fish, kako sam i rekao - tebe sam spomenuo tek tako, ono sam sve pisao radi ostalih stvari.
Vidim da se i mitz javio, dakle Jeltz, AMD, mitz....starija ekipa...imate li kakvih drugih prijedloga i slicno? |
ma ata nemam hf;)znate i svi da sam za***ant...slj put imate moje cevape i to je to:D velim rostiljada...ja sma osobno za
|
Nije bitno da li je hladno uvijek mozemo nekako zagrijati atmosferu :D
|
Citiraj:
|
cc, ja se samo stisnem uz pivu, ti si taj koji grli sve i svakoga :p Vidis da mitzeka nagovaram da dofura Atilu da se stisnemo uz njega. :D
|
Citiraj:
|
stara sava?
veliki je prostor.. možemo rezervirati određeni broj stolova i naručiti klopu... cijene su ko kod bake... a i poštene su porcije... može se i pizza pojesti... blizu je nasip, pa se može i tamo zarakijat poslje... parking pod nosom, da se ima gdje sparkirati hrpa Golfova... a za Lagunu će isto valjda biti mjesta, ipak je ona karavan... pivnica medvedgrad , odnosno, sad se ove stari medo, ili zlatni medo, uglavnom na Savskoj, križanje... veliki prostor, punomjesta, cijene isto onako... klopa ok.... |
LOL
Eto, Atila ce nama podignuti atmosferu a Mona njemu :D |
Vec vidim da od zderonja nista.
Nemrete sad negdje bogu iz nogu. Mora biti da je svima blizu. Nemremo sad ic u bistru il dubravu, lokacija bake je idealna. |
Ili ovako, da Jelc samo napomene Baki da vjerojatno neće biti novih Žderonja, pa kad ova skuži situaciju možda nas dočeka janjac i bačva od 600 litara lagera :)
No, ni meni se ne sviđa to da me ćopi herc svaki put kad se približim travi ili cvijeću te da moram bježat u 9 u neki park s ovim nabrijanim o-game beštijama. Promjena lokacije bi definitivno bila pametna odluka. |
Kaj je stara sava ili međedgrad bogu iza nogu???znam da je po Amdejcu i mitzeku bi sve to bilo u dva potoka :D
|
To su sve zatvoreni prostori. Nema prostora za muving i bude bilo nagruvano.
U Medvedgradu u petak navečer je gužva tako da se bojim da će i usluga biti spora...:( Ima na Jarunu pozicija, tamo kod velikog jezera, ali duboko iza plaže, uz cestu ima onaj ogromni drveni stol kaj mislim da svi stanemo bez problema. Samo, moramo potrefit kada ne pada kiša. Treba ići u izvidnicu... |
Stara sava pizzeria + pive?
Možda da se jednom tamo ode, tek toliko da se promjeni i meni i lokacija...? EDIT: stara sava ima terasu tak da ima mjesta na otvorenom |
Ja kao najmlađi Žderonja :D kažem da mi je svejedno sam se vi dogovorite po meni je stara sava dobra i medo isto al neznam ,kak oćete
|
Fleks nemoj ti o Bogu iza nogu kad mi iz Rijeke mozemo doci mozete i vi dva tramvaja vise promijeniti...
|
Citiraj:
Gle... Vec vidim da ce bit da se ide kod cheffa ili tak nekej. to je fakat bezveze. Mislim medvedgrad na samoborskoj je super, ali opet kazem to je nekima daleko. Zato kazem da je najbolje da se nadjemo negdje na pol puta. |
Citiraj:
|
gle u zagrebu smo(tu su generalne zderonje) imamo aute...ljudi i jos pokoje zveri smo...dogovorimo se lako...meni niej greda pofurat 3-4-5...ovisi kolko vas stane:D
samo treba dobro organizirat...podpis za staru savu...imaju dobre pizze:D pa kasniej an biljar |
Ja sam za Staru Savu. Pizza je vrlo dobra, lokacija također.
Fleks, panjino, pa bio si u njoj. Sjećaš se kad smo išli na pizzu? I onda pričaš da je Bogu iza nogu... |
Citiraj:
znate kaj, meni tak svejedno. samo da se svi okupimo i to je to. Ovak i onak uvijek ostanem lagano gladan na žderonjama jer se protivi mom odgoju se prežderavat ko svinja na javnom mjestu :) |
Citiraj:
kaj veli zderonje kompanija na staru savu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Fleks, priznaj, ljen si i baš ti ne ide vožnja po Zagrebu :) |
Meni uopće nije problem bilogdje otič jer uvijek ima netko tko je dalje :D
Mogli bi neku anketu di bi tko htio ič dakle ajmo ovako: Mjesto bi se želi ič i u zagradi tko tamo želi ič npr. Stara sava (Buljo, Sky...) Bundek (Ivica Ivić...) Samo se dopišite ili napišie mjesto i u zagradi vaše ime pa ćemo zbrojiti koje mjesto ima najviše glasova (btw. stara sava ima biljar :D) |
...danas za rucak, vrganji s jajima i pardajz na salatu...:)
|
Citiraj:
Jednostavno kazem, napravite zderonje negdje gdje ce svima odgovrata. Sad u dubravi il rakov potok il di vec ocete je bezveze. Da cu radit 50km tam i natrag, to necu. Uostalom, kak vama paše. Ja samo kazem. |
Citiraj:
|
Slavonac, i recimo za one iz sela dubrave(Buljo):):) M&Z, ..... sve lokacije sa super klopom
|
probam opet... nešto mi nije jasno... nego, jel ima još prijedloga za klopu?
ja sam baš sinoć bio u Staroj Savi, i ne da mi vrag mira pa na pakost curi naručim VEGETERIJANSKU PIZZU! povraćalo mi se na pola... majko mila, NIKAD više neću naručiti tako nešto... |
Citiraj:
A ne meeting forumaša sa sendvičima ili pizzom.:) Dakle-lokacija relativno dostupna svima+papica. Nešto gdje možeš nazvati i rezervirati mjesta za 30-ak ljudi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni je svejedno gdje bude, niti sam primadona za hranu, a niti za lokaciju. I da je na pocetku i na kraju Zagreba, uz 200km voznje po Rijeci + autoput do ZG jednome smjeru, dodatnih 20ak po Zg su melem. :)
Gdje odlucite, tu i rijecani dolaze. : nuts : |
Citiraj:
(bar vecini) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:55. |