![]() |
Citiraj:
Tko je moderator na Audio/Video/DVD? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jeltz
FLEKS NewbiePro aka Zule MadBoy ZED Daddy atha E.T. Renesis Wolverine MisterM Vučko tor Isus Rak samo cuga (zbog obaveza and ostalo): Ladybug MRKONJA masni |
Da nije Britney josh bi zhivjeli s par smajlicha ;)
Ne znam josh dal chu moch na Zhderonje. Javim na vrijeme :beer: |
zbog te doticne "britney" su mene uzasno gnjavili ovdje...i htjeli me banat :(
....ajmo sad natarg na temu :)...danas za klopicu špageti bolonjez.... a sad upravo klopam sendvic od kukuruznig kruha (onog finog, tvrdog) s namazom od sira i domaćim slavnonskim kobasicama i uz to pijem jogurt...:) |
Danas AMD-jac i ja kupujemo večernjak, u podlisku VRT je na dvije strane tema sa DESET recepata:)
1.Galantina od kunića 2.Pjenica od kunića 3.Salata od kunića sa rikulom 4.Pikantna salata 5.Ragu juha od kunića 6.Rižoto od kunića 7.Ražnjići od kunića s povrćem 8.Medaljoni od kunića u umaku od divljih šparoga 9.Rolada od kunića punjena povrćem 10.Dinstani kunić na dalmatinski način sa njokima Čim je prije moguće AMD-jac i ja radimo malu video-konferenciju na kojoj ćemo odlučiti na koji ćemo ga način pripraviti. Atha-tvoje je samo da pošalješ zeca:p |
ah da epizoda bitney kako smo se divno zabavljali.
prvi post seksizam :D:D:D Baš, ajde prvi put smo ti oprostili jer ajde pvi put dolaziš, al sad drugi put stvrano je red da kad već dolaziš u goste doneseš i poklon, ne tražimo puno samo zeca. ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa ne biste valjda...moga zeca...pojeli? :( |
Ne bi ga "pojeli". On neka napravi bilo što od ovog -->
http://people.freenet.de/schnubelken/bunnys/ Mi ćemo ga samo zbrinuti poslije. |
Citiraj:
danas: knedle sa marelicama i prezlama i šečer+cimet :) |
Jednostavno, zec u svojoj egzistenciji dođe do točke kad shvati da više ništa nema smisla. Isto kao i moj miš. Lik spava 12 sati dnevno. I onda 5 minuta hoće izać iz kaveza. Ostalo vrijeme jede sjemenke i sir. Vjerujem da mu je teško.
|
Rezanci sa zečetinom : nuts :
|
Citiraj:
Pa prije bi te moderator na Svaštari ubananio zbog toga kaj imaš Nvidiu u kompu nego zato kaj si žensko:D Citiraj:
bdw-nakon dugog i iscrpljujućeg razgovora zaključili smo sljedeće: Ne treba izmišljati toplu vodu-držat ćemo se klasike. Dakle-vratić, hrptić i nogice su sretni dobitnici recepta pod brojem 5. Ostatak nesretne životinje je sretni dobitnik recepta pod brojem 10.:p (Od paca smo odustali, samo ćemo ga pred kraj podliti domaćim prigorsko/zagorskim kiselišem vulgaris, omekšava meso i odvaja ga od kostiju puno brže nego pac:D ) :beer: |
Citiraj:
Od pečenja smo odustali jer pripreme dugo traju, a meso može biti žilavo. Pripreme za snimanje filma su počele i moramo se primiti čitanja PRAVILNIK o uvjetima kojima moraju udovoljavati.............. |
Jeltz
FLEX NewbiePro aka Zule MadBoy ZED Daddy atha E.T. Renesis Wolverine MisterM Vučko tor Isus Rak Sam Fischer Terminator Rendula samo cuga (zbog obaveza and ostalo): Ladybug MRKONJA masni |
Jeltz
FLEX NewbiePro aka Zule MadBoy ZED Daddy atha E.T. Renesis Wolverine MisterM Vučko tor Isus Rak Sam Fischer Terminator Rendula Hamm Hammova draga samo cuga (zbog obaveza and ostalo): Ladybug MRKONJA masni _________ Nadopuna ja (Hamm i moja draga ide samnom) |
Citiraj:
|
Baš tak mrkonja - to ne bu dobro zavrsilo hehe ;)
|
Citiraj:
|
Ja neznam hoću li moć doć :( :( :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jelc, do kad se moramo odlučit dal ipak dolazimo? čist onako da znam...
|
Hamm, to je BRATSVO ne sestrinstvo žderonja. :D:D:D:D
|
Hehe ja se zaletim do vrata pozdravim i gibam ako će tamo biti pohotnici onda ostajem i cod2-iram s vama (umetni zarez di treba) ;)
|
Citiraj:
Jedino ako ne počneš krast sa tanjura...:eek: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:26. |