![]() |
Citiraj:
this site has been shut down because it caused a heart attack of several members of forum including the T-Bred and Buljo, depest simpathys : lol2 : |
Kakve veze sad ja imam sa tim:D:D
Iebemu:D:D |
...
|
Evo napravi ovak
http://img130.imageshack.us/img130/7725/slika6af.jpg Treba pomoć ženi u nevolji...:cool: EDIT: Kad središ taj link svi će klikat na njega :D:D |
ajme koji kolaps na forumu je prouzrocila ladybug,ajme ajme morat cemo imati i dezurnu doktoricu da bude dostupna ko adsl 0-24,jer vidim da ce buljo i TB dehidrirati :D :D :D
|
Ajme koja ludara, jebate da sam ja poslo svoju sliku ne bih toliko ludovali!!!:D :D :D
|
jebote bog,javim se 2 puta na cijelu temu odmah sam favorit za dehidriranje : nono : : lol2 :
|
buljo slikica ti neradi ;)
|
a koji si je kura* uopce onda stavljala?
|
ma to ti je zenska politika: divide et impera (zavadi pa vladaj) :)
|
Citiraj:
:clap: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a jeste se svi nešto pogubili
|
zovi doktoricu!!! T B se pogubio skroz cini mi se i da je razum skrenuo poceo je skidati odozgora sve po spisku :eek: : lol2 :
|
ovo je sada čisti OT, al hebat ga, dama na forumu pa se dečki malo prepali :)
|
Fleks , buljo , Hrvoje xyz....
Što ste svi napali na jadnog T B ? Ovi gore rade prikriveno:o http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=37396 |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
:confused: nesto propustam ??
Nebi htio nista reci na temu o kojoj meljete jer se nebih slozio s mnogima ovdje,oko cega ste digli prasinu?jadnici...slabo slabo : nuts : |
Citiraj:
|
može i meni slika na pm :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Osobno me ne dira dal ce se neko nac uvrijedjen,naprotiv,puca mi...Od tebe,kao odrasle osobe,ne ocekujem da se nadjes uvrijedjen,nego da prihvatis tudji stav takav kakav je,kao i pravo na vlastito misljenje... Vec mi je puna kapa citanja u novinama o bludnicenju nad djecom u crkvama,o njihovim glupim zahtjevima i ostalim skandalima... Bio sam u zivotu 3 puta u crkvi,jednom kada sam se krstio,drugi put za sveti nikolu po dar i treci put na krstenju necakinje,cetvrti ce vjerovatno bit krstenje vlastitog djeteta...inace,no way :) NHF and ;) ;) |
ako ne vjeruješ u crkvu, zašto hoćeš krstiti vlastito dijete?? možda ga pop prije škropljenja malo pomazi po penišćiću.... pazi na to...
btw sa onih slika "ill pictures" jesi ti onaj u svećeničkoj halji bio?:D |
ajd dečki nečemo sada o religijama...
ateisti, kršćani... |
ovaj topic je sve, samo nije ono što bi trebao biti :D
|
Citiraj:
Naravno da svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali ovdje na ovom forumu nije niti mjesto niti vrijeme. Kao pravi katolik Želim tebi tvrdom ateistu Sretan Uskrs. |
a znaš kak je to kod nas...krštenje,p.pričest i krizma se obavljaju jer nitko neželi biti iznimka-kad idu svi idem i ja...
kao da sam se ja krizmo jer sam osječao neku potrebu....:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:16. |