PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Slike forumaša... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=33228)

Crash009 13.04.2006. 23:45

Citiraj:

Autor Thoroughbred B
Stavi golu i srusi PCE server :D

this site has been shut down because it caused a heart attack of several members of forum including the T-Bred and Buljo, depest simpathys

: lol2 :

buljo 13.04.2006. 23:50

Kakve veze sad ja imam sa tim:D:D

Iebemu:D:D

Ladybug 13.04.2006. 23:53

...

buljo 13.04.2006. 23:57

Evo napravi ovak

http://img130.imageshack.us/img130/7725/slika6af.jpg

Treba pomoć ženi u nevolji...:cool:

EDIT: Kad središ taj link svi će klikat na njega :D:D

undo 14.04.2006. 01:34

ajme koji kolaps na forumu je prouzrocila ladybug,ajme ajme morat cemo imati i dezurnu doktoricu da bude dostupna ko adsl 0-24,jer vidim da ce buljo i TB dehidrirati :D :D :D

Virus7 14.04.2006. 04:50

Ajme koja ludara, jebate da sam ja poslo svoju sliku ne bih toliko ludovali!!!:D :D :D

Thoroughbred B 14.04.2006. 08:11

jebote bog,javim se 2 puta na cijelu temu odmah sam favorit za dehidriranje : nono : : lol2 :

Matesonik 14.04.2006. 08:12

buljo slikica ti neradi ;)

csx 14.04.2006. 11:02

a koji si je kura* uopce onda stavljala?

De5tr0yer 14.04.2006. 11:08

ma to ti je zenska politika: divide et impera (zavadi pa vladaj) :)

buljo 14.04.2006. 11:35

Citiraj:

Autor De5tr0yer
ma to ti je zenska politika: divide et impera (zavadi pa vladaj) :)

: goood : : goood : : goood :

:clap:

atha 14.04.2006. 12:57

Citiraj:

Autor csx.evolution
a koji si je kura* uopce onda stavljala?

molim te, suzdrzhi se od ovakvih komentara.

panoramix 14.04.2006. 13:05

Citiraj:

Autor Thoroughbred B
jebote bog,javim se 2 puta na cijelu temu odmah sam favorit za dehidriranje : nono : : lol2 :

I od ovakvih...

Crash009 14.04.2006. 13:25

a jeste se svi nešto pogubili

undo 14.04.2006. 13:30

zovi doktoricu!!! T B se pogubio skroz cini mi se i da je razum skrenuo poceo je skidati odozgora sve po spisku :eek: : lol2 :

Crash009 14.04.2006. 13:59

ovo je sada čisti OT, al hebat ga, dama na forumu pa se dečki malo prepali :)

stuc 14.04.2006. 14:01

Fleks , buljo , Hrvoje xyz....

Što ste svi napali na jadnog T B ? Ovi gore rade prikriveno:o http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=37396

buljo 14.04.2006. 14:25

Citiraj:

Autor Thoroughbred B

Me 2...:D

Citiraj:

Autor Matesonik
buljo slikica ti neradi ;)

Meni radi. Evo baš sad probao.

Citiraj:

Autor stublina
Fleks , buljo , Hrvoje xyz....

Što ste svi napali na jadnog T B ? Ovi gore rade prikriveno:o http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=37396

Samo pomažemo...:D;):D

Thoroughbred B 14.04.2006. 14:40

:confused: nesto propustam ??

Nebi htio nista reci na temu o kojoj meljete jer se nebih slozio s mnogima ovdje,oko cega ste digli prasinu?jadnici...slabo slabo : nuts :

panoramix 14.04.2006. 16:56

Citiraj:

Autor Thoroughbred B
:confused: nesto propustam ??

Nebi htio nista reci na temu o kojoj meljete jer se nebih slozio s mnogima ovdje,oko cega ste digli prasinu?jadnici...slabo slabo : nuts :

S obzirom da se osjećam prozvan, samo da ti pojasnim. Nisam vjernik ali smatram da svojim baljezganjem ( quotao sam ) možda vrijeđaš osjećaje Forumaša koji su vjernici. Toliko i bez ljutnje.: hello2 :

thuNdeR 14.04.2006. 18:27

može i meni slika na pm :)

csx 14.04.2006. 19:08

Citiraj:

Autor atha
molim te, suzdrzhi se od ovakvih komentara.

ispričavam se :D

Thoroughbred B 14.04.2006. 20:32

Citiraj:

Autor panoramix
S obzirom da se osjećam prozvan, samo da ti pojasnim. Nisam vjernik ali smatram da svojim baljezganjem ( quotao sam ) možda vrijeđaš osjećaje Forumaša koji su vjernici. Toliko i bez ljutnje.: hello2 :

Ja sam tvrdi ateist,za mene je bog najveca ljudska glupost i to je mogao smislit samo bolestan um...vecinom to i jesu mentalno poremecene osobe,popovi pedofili,pederi,alkoholicari...crkva nije apsolutno nista pozitivnog donjela,samo RAT i mrznju medju ljudima...

Osobno me ne dira dal ce se neko nac uvrijedjen,naprotiv,puca mi...Od tebe,kao odrasle osobe,ne ocekujem da se nadjes uvrijedjen,nego da prihvatis tudji stav takav kakav je,kao i pravo na vlastito misljenje...

Vec mi je puna kapa citanja u novinama o bludnicenju nad djecom u crkvama,o njihovim glupim zahtjevima i ostalim skandalima...

Bio sam u zivotu 3 puta u crkvi,jednom kada sam se krstio,drugi put za sveti nikolu po dar i treci put na krstenju necakinje,cetvrti ce vjerovatno bit krstenje vlastitog djeteta...inace,no way :)

NHF and ;) ;)

Ladybug 14.04.2006. 20:47

ako ne vjeruješ u crkvu, zašto hoćeš krstiti vlastito dijete?? možda ga pop prije škropljenja malo pomazi po penišćiću.... pazi na to...

btw sa onih slika "ill pictures" jesi ti onaj u svećeničkoj halji bio?:D

Crash009 14.04.2006. 21:15

ajd dečki nečemo sada o religijama...

ateisti, kršćani...

csx 14.04.2006. 21:17

ovaj topic je sve, samo nije ono što bi trebao biti :D

Amdejac 14.04.2006. 21:25

Citiraj:

Autor Thoroughbred B
Ja sam tvrdi ateist,za mene je bog najveca ljudska glupost i to je mogao smislit samo bolestan um...vecinom to i jesu mentalno poremecene osobe,popovi pedofili,pederi,alkoholicari...crkva nije apsolutno nista pozitivnog donjela,samo RAT i mrznju medju ljudima...

Osobno me ne dira dal ce se neko nac uvrijedjen,naprotiv,puca mi...Od tebe,kao odrasle osobe,ne ocekujem da se nadjes uvrijedjen,nego da prihvatis tudji stav takav kakav je,kao i pravo na vlastito misljenje...

Vec mi je puna kapa citanja u novinama o bludnicenju nad djecom u crkvama,o njihovim glupim zahtjevima i ostalim skandalima...

Bio sam u zivotu 3 puta u crkvi,jednom kada sam se krstio,drugi put za sveti nikolu po dar i treci put na krstenju necakinje,cetvrti ce vjerovatno bit krstenje vlastitog djeteta...inace,no way :)

NHF and ;) ;)

Pa kad si tako tvrdi ateist i tako pljuješ po katoličkoj vjeri, zašto ćeš krstiti svoje dijete.
Naravno da svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali ovdje na ovom forumu nije niti mjesto niti vrijeme.
Kao pravi katolik Želim tebi tvrdom ateistu Sretan Uskrs.

csx 14.04.2006. 21:29

a znaš kak je to kod nas...krštenje,p.pričest i krizma se obavljaju jer nitko neželi biti iznimka-kad idu svi idem i ja...
kao da sam se ja krizmo jer sam osječao neku potrebu....:D

undo 14.04.2006. 21:33

Citiraj:

Autor Thoroughbred B

NHF and ;) ;)

dobro covjece uskrs se blizi nepotrebno je pisati takve stvari nije ni mjesto ni vrijeme,ono je sve bila zajebancija u kojoj smo svi bili sudjelovali pa tako i ti.Neznam zasto mjesati crkvu u to,pa onda i ti moras prihvatiti kritiku,ono je bila zajebancija neznam zasto si se uvrijedio uopce,jer prekoracio si malo granicu : nono : ipak je blagdan uskoro,nisam ni ja neki vjernik veliki kao ni ti,ali ima ljudi tu na forumu koji jesu tako da bez ljutnje,imaj obzira bar prema njima,osobno nemam nista protiv tebe nase je podrucje ionako hnl :D

panoramix 14.04.2006. 21:36

Citiraj:

Autor Thoroughbred B

NHF and ;) ;)

Da zaključimo ovu temu koja se nepotrebno našla na ovom Forumu. Nisam se našao uvrijeđen. Moj stav, kao ateiste, o Crkvi ( ali ne o vjeri ) se vjerojatno ne razlikuje puno od tvog stava, no ne treba ga ovdje iznositi jer tomu tu nije mjesto. Nadam se, da kao normalan Forumaš, imaš razumijevanje za činjenicu da neki tvoji prijatelji s ovog Foruma vjeruju, i to njihovo pravo ću uvijek braniti.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:16.