![]() |
Citiraj:
|
Ajde dečki dogovorite se, neki bi jeli :D
|
Sto i ti dolazis? :p ;)
|
Pa ako se sakupi dovoljno značajnih ljudi, došla bih da vas upoznam ako ništa drugo :D zašto ne?;)
|
Mhm...ok. :D ;)
Daklem, rijecani za zdere, par Zakrepchana su za zdere. Evo sad cu i okaciti na CoD2 thread za nas igrace (ne i Jeltza, on nema grafu konkurentnu da igra sa nama :p ;) ), pa da vidimo onda.... |
Ja sam in, vjerujem da ima mjesta u golfu :)
homo jist :D |
Ček, di se to sad planira, u Ri ili Zg?
Meni bi bilo idealno 19.05 kod Bake, 20.5. imam koncertich. Ajd nemojte 20.5. :) @Ren: pa šta vas jadni Atha uvijek mora vozit? Ajd provozajte vi svoje šminkerske pile da čovjek može par pivi u miru popit :) |
Citiraj:
|
Ne ide na njih, vec je on jedan od njih. :eek:
Btw, ja cu voziti, jer su oko mene sve djeca. : lol2 : ;) |
Citiraj:
Oh da pa ti si 82-godišnjak ccc |
Ajd oda 19.5 radi zooleta ... iako to meni bash i ne pase...al ajde... : pirate :
|
Citiraj:
|
19.5 bi bio ok
hoću jest juhu za pijance |
Ok.
Kao i uvijek-petak ilitiga 19.05-i. Možete se počet pisat za Žderanje, ja ću obavijestiti baku.:) |
Ok, piši me na listu. ;)
|
U koliko sati obicno to bude? :D ... ja moram bit u 22:20 najkasnije na autobusnoj stanici jer mi bus ide u 22:20...a ja Zagreb kuzim ko ... kako pravit palacinke (dakle, ne znam :D) ... sad kad mi kazete da od stanice do bake treba cca "samo" po sata ... :D
|
Oooo muj bjen!
Sve cesce i cesce cemo obitavati kod bake. Naravno da ces me zapisati za krkacinu. |
Citiraj:
Tako i da radni ljudi (za razliku od nekih koji kao uče i imaju ispite) stignu na papicu. Stigneš.:) |
Jeltz
MRKONJA NewbiePro aka Zule MadBoy ZED Daddy359 atha E.T. Renesis kopirajte listu i nadopunjujte imena, da to lici na nesto. |
mislim da se i mene može zapisat za papicu ;) : nuts :
|
ako mislite doci, kopirajte listu vec upisanih imena,
i dodajte svoje ime na zadnje mjesto. lista trenutno izgleda: Jeltz MRKONJA NewbiePro aka Zule MadBoy ZED Daddy359 atha E.T. Renesis Wolverine |
Za sad:
Jeltz MRKONJA atha NewbiePro aka Zule MadBoy ZED Daddy359 E.T. Renesis Wolverine :D |
a daj...haha, kakav manijak. : lol2 :
|
Citiraj:
Možda ako uspijem doletim samo na cugu |
To je neko meni nepoznato klasiranje ili kaj?
|
Citiraj:
Možda da se zabrinemo za njega:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj je pizdo-cvikaš? Prvo ponudiš athi da može prespavat kod tebe (ponudiš preko Fleksa) a onda ti je trebalo skoro tri vure da odeš za njegov stol i popričaš malo.....:) Pa onda JA moram pitat dečke iz RI da li imaju osigurano spavanje ili odmah gibaju nazad doma....??? Sram te bilo:D |
piši i mene...ako cu morati raditi popodne, onda dolazim samo na cugu...:smoke:
|
Citiraj:
Ja sam zvao samo athu a ti odma sve:D:D Pada novi hardware pa se nema para:( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:49. |