PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

ZED 08.05.2006. 19:00

Da jelc, ja sam strasno gladan, i željan mesinee!?!
Kad cemo na papicu

Amdejac 08.05.2006. 19:04

Citiraj:

Autor Jelc
O-ho...:D
Kaj stari već mora dizat kredu za svadbu???

Danas-juneći šnicli od jučer i pužići...za navečer desert-puding od čokolde:)

U zadnje vrijeme mu se par puta omakla riječ Punica. :rolleyes:

Hamm 08.05.2006. 19:09

pohana govedina i grah salata..nikaj posebno :)

West 08.05.2006. 19:21

Piletina, rizoto s umakom i crni kruh : goood :

Ladybug 08.05.2006. 19:28

Jučer palačinke sa kakaom i vinskim šatoom, a danas samo grah...

mITZEK jr 08.05.2006. 20:03

pa to je ono cisto od milja!
a danas sutra zakaj ne!
dobro kuha,kuzimo se i tako....al da dobro kuha!

Vuco 08.05.2006. 20:24

Citiraj:

Autor mITZEK jr
dobro kuha,kuzimo se i tako....al da dobro kuha!

Lagano meni za kuhanje, druga stvar je dal pere suđe...;)

@ladybug
Kad si već spomenula palačinke sa kakao, ja ti delam to još ovak. Kod pripreme smjese za palačinke se ubaci kakao, tako da su palačinke onako svijetlo smeđe i onda se manje ljepe po tavici...

drugo, kad napraviš palačinke (bilo obične ili "smeđe"), probaj ih na ovaj način:
a) palačinke unutra posipaš sa kakaom, zmotaš ih, i onda gore na njih šlag (ondaj kupovni je ok) :) - al ovo si vjerojatno već probala

b) u rastvorenu :D palačinku staviš šlaga, onda posipaš sa kakaom i na kraju ju nekak zarolaš (bit će onak debela i mekana), a da ti ne iscuri baš šlag van i onda pojedeš...

tak si ja delam, ovak pod b) i nema mi boljeg :D

Ladybug 08.05.2006. 21:40

hahahahhaha! pod a) imam boji updejt : zreži bananu na plošlice, i stavi ih unutra, malo posipaj sa kakaom (malo je prilično relativna riječ kod mene hehe), i onda gore posipaj sa šlagom :D al ne kupovnim, nego vrhnje za kuhanje :D ajmee..... :):) al to već znaš ;)

a ovo sa ljepljenjem palačinki ću takođe probati (iako nije ko da mi je bed kad se zaljepi, razlog više da ju pojedem hehe)

Vuco 08.05.2006. 21:51

Ha dobro, ćemo probat, makar se sam sebi čudim kako sam zaboravio da se može doma napraviti dobar šlag...:)

Kupovni ću ostavit za neke druge stvari koje nemaju veze sa klopom:D

mITZEK jr 08.05.2006. 23:49

ma pere,cisti....
nekaj mi se jede idem jest....

Ladybug 08.05.2006. 23:54

ajme......... nisu plošlice, nego ploškice, a nije ni vrhnje za kuhanje, nego za šlag.... lapsus sorrie:o

Vuco 09.05.2006. 00:01

Citiraj:

Autor mITZEK jr
ma pere,cisti....
nekaj mi se jede idem jest....

Stari, onda ju ženi :D

Ja sam upravo smazao pol kuruznog kruha sa sirnim namazom "braco" :D i domaćom kobasicom, desert je domaći sladoled što ga je moj stari napravil i sve mi se čini da ću još mrknut pol one milka čokolade od riže što me zebe za oči :)
Citiraj:

Autor ladybug
ajme......... nisu plošlice, nego ploškice, a nije ni vrhnje za kuhanje, nego za šlag.... lapsus sorrie

A dobro, sve sam skužio, al za vrhnje sam moral pitat :D

Ček, pa kaj se nemre od bjelanjaka napravit šlag koji je predobar? ili sam ja neš pobrkao?

Ladybug 09.05.2006. 00:05

Citiraj:

Ček, pa kaj se nemre od bjelanjaka napravit šlag koji je predobar? ili sam ja neš pobrkao?
hehe, to je "snijeg" dušo ;) samo bjelanjak koji zmiksaš da nastane kao neki "snijeg", sam po sebi nije fin niti ima neke predispozicije za jedenje na samo, pa ga se najčešće dodaje u smjesu za biskvit, kojemu daju rahlost i fino se dignu u roli (ajme objašnjenja, kao da opisujem simptome virusne infekcije :D)

edit: moja večera je bila radnička: dve šnite kruha, dva tekuća jogurta i domaći špek yummmmmmy

Vuco 09.05.2006. 00:17

"snijeg" ili šlag dilema...

Citiraj:

Autor Ladybug
...hehe, to je "snijeg" dušo ;) samo bjelanjak koji zmiksaš da nastane kao neki "snijeg", sam po sebi nije fin niti ima neke predispozicije za jedenje na samo...

Je ribica, imaš pravo, snijeg se to zove...

Al zakaj je meni ostalo u glavi da je to ukusno?
Znam da sam ko klinac uvijek oblizival posudu u kojoj je bil nekaj nalik šlagu, sad dal je to bil od vrhnja ili snijeg od bjelanjaka?

Hebemu, sad je prekasno da baku zovem :D

Ladybug 09.05.2006. 00:31

;) nastavak dileme oko snijegošlaga

Posudu si vjerojatno oblizivao jer je u toj posudi, osim, snijega, već bio kakao koji se dodavao smjesi, ili smjesa žutanjak+šećer+vanilinšećer: nuts : , pa ti je to sve skupa bilo fino :) A i zamisli stučen bjelanjak u posudi? Ne zvuči nimalo fino, jelda?:) (možda je čak i slano, jer se doda soli, da bude čvršće) :D see ya, laku noć!:)

Paske 09.05.2006. 12:51

Od mene samo kratak pozdrav staroj gardi Žderonja tm - ako se uopće tko sijeća moje malenkosti :P

Mitzek Jr je vidim tu isto - je tatek mi se pohvalil na pivici kak ima lepoga i pametnog sineka - na slavu i ponos tatin :D

Ostajte mi dobro deca - Prigorski Židof je čini se dogovoril posel, pa bum vas pak napustil :D

EDIT: Uskoro će 3 godine od kada je Jelc pokrenuo ovaj legendarni thread - trebali bi nekaj baciti vu kljun po tom pitanju - HA GOSPON JELC :p

Jelc 09.05.2006. 13:11

Citiraj:

Autor Paske
Od mene samo kratak pozdrav staroj gardi Žderonja tm - ako se uopće tko sijeća moje malenkosti :P

Mitzek Jr je vidim tu isto - je tatek mi se pohvalil na pivici kak ima lepoga i pametnog sineka - na slavu i ponos tatin :D

Ostajte mi dobro deca - Prigorski Židof je čini se dogovoril posel, pa bum vas pak napustil :D

EDIT: Uskoro će 3 godine od kada je Jelc pokrenuo ovaj legendarni thread - trebali bi nekaj baciti vu kljun po tom pitanju - HA GOSPON JELC :p

Mulac jen-a kad te pred Žderonje zovemo na mob ne javljaš se....bilo bi ti već i vrijeme da dovučeš bulju do bake..:)

Ha!
Tri godine...vidiš, vidiš-baš bi i mogli napraviti tulum.
Svaki razlog je-dobar razlog a ovo pogotovo:D

atha 09.05.2006. 13:50

Dobro deckovi, ce biti shto skoro ili ne? :eek: :D

Amdejac 09.05.2006. 14:15

Citiraj:

Autor Paske

Ti bo.. židofskoga od kud si pak ti opal. Sem si mislil da si zgnjil vu kavem podrumu.
Mislim mogel bi tu i tam (jumput na tjedan) se javit i na Žderonje i reči još sam žif ili pitat jel bi mi ko htel platit pivu, a ne ovak.
Već smo te skoro otpisali.

Videl sam te prije kakvih mesec i nekaj vu Metrou, a bil si mi predaleko da kričim, a sam stal vu redu. A znaš da tam ni pametno se micati z reda.
:beer:

Jelc 09.05.2006. 14:27

Citiraj:

Autor atha
Dobro deckovi, ce biti shto skoro ili ne? :eek: :D

Pa, ako ima zainteresiranih za Žderonje-lako nekaj složimo:D

Danas-pileća krilca u tavici (reš i slana) i pire-krumpač.
Ostalo mi je nekaj kisele paprike punjene zeljem pa ću i to potrošit da se ne baca...:)

Paske 09.05.2006. 14:28

Ha - jebemu sreću - ja sam promijenil broj moba...

Firmica kupovala MDA Vario, pa sam zbog toga i broj mijenjal - novi dolazi u PM ;)

atha 09.05.2006. 14:33

Citiraj:

Autor Jelc
Pa, ako ima zainteresiranih za Žderonje-lako nekaj složimo:D

Pa nemoj tako, ponasas se kao Rijecani. :D
Pukni datum, pa da vidimo ima li zainteresiranih.
Za 19.05-20.05., ima, ja znam da nemam obaveza, E.T. takodjer, a vjerujem i ostali Rijecani.

Jelc 09.05.2006. 14:38

Ajde Pasariću priznaj pošteno-znam da pičiš po WoW-u, zanima me samo da li si izdržao da ne baciš oko na Oblivion???
Ili ga taj kramp od tvoje grafe nemre ni potjerat pošteno..:p

Newbie Pro 09.05.2006. 14:39

Pa kaj ne stoji već 20.5.? Jelc, jaaavi se!

Amdejac 09.05.2006. 15:05

Citiraj:

Autor Paske
Ha - jebemu sreću - ja sam promijenil broj moba...

Firmica kupovala MDA Vario, pa sam zbog toga i broj mijenjal - novi dolazi u PM ;)

Daj mi pošalji na PM.
Moj ti je još uvijek onaj stari 098 ili ovaj 091koji je u ovim đoinđama ispod avatara (skype i dr.)

Jelc 09.05.2006. 15:16

Citiraj:

Autor atha
Pa nemoj tako, ponasas se kao Rijecani. :D
Pukni datum, pa da vidimo ima li zainteresiranih.
Za 19.05-20.05., ima, ja znam da nemam obaveza, E.T. takodjer, a vjerujem i ostali Rijecani.

Pa zato sam i napisao da vidim koliko je ljudi zainteresirano, pravom Žderonji je najmanji problem organizirati Žderanje:D

MadBoY 10.05.2006. 02:23

Citiraj:

Autor atha

Ni ja ni ja :eek:

Isus 10.05.2006. 02:52

ak dobijem plaću ( nažalost zadnju) do tad ja sam za.

btw. onaj koji je izmislo krekere je ziher stavio nekaj opako u to koliko su zarazni. Neki krit krekeri iz metroa. nemrem stat! grozno.

viš viš prigorski židof se javil. Kaj si pak sad naredil da si dobil dozvolu da pozdraviš stare borce... Priznaj niš nije sma tak kod tebe.

ZED 10.05.2006. 09:37

Citiraj:

Autor Jelc
Pa zato sam i napisao da vidim koliko je ljudi zainteresirano, pravom Žderonji je najmanji problem organizirati Žderanje:D

Sad se ko fol pravis da nisi vidio stranicu prije di se nas par izjasnilo da bi isli papat ccc :D: cheers2

atha 10.05.2006. 09:52

Cum on, hocemo zderonje! :D :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:55.