![]() |
Kad ce slike s vožnje? Ono je bio totalni smjeh
|
Citiraj:
bok, Daddy! ;) Je, admin je postao, sad mene invisible uvijek "vidi" kad sam na Linxovom forumu i broji koliko sam puta bila :p |
I nemoj zaboraviti da te tjeram na spavanje poslije crtica.Zlocesta curica!!!
Uostalom zakaj nisi dosla, i nemoj sa pricama tipa razbolio mi se pas ili hrcak? |
Istina VGA oćemo te slike!!
Ren, micek ajmo slikeeeee :) Ufff jučer je bilo mrak, najeo sam se jer moja okolica skopa samnom nije dala fishu mjesta da mi sjedne za vrat :D Kasnije sam branio ETijev tanjur od napasnog mladiča :D Explosive defuzed, fish defeated :D |
Sad sam bio kod mitzeka pa sam vidio slike :)
Ebote gandza šta smo se zdrobili :D |
Citiraj:
A nadam se da večeras ima crtića jako kasno, jer sad nakon posla (a na poslu sam) idem na jednu kasnonoćnu burekčinu s osobom zbog koje sam između ostalog jučer i preskočila kongreščinu :) A i Athi sam dužna jedan magnet za frižidere koji nisam nabavila još, pa se bojah posljedica pa ono lol. Ali dosta OT-a, znači za večeru imam BUREK. A Daddyja ću upoznat na sljedećim Žderonjama ili ako prije toga ne ugovori kavu. |
Ostavite slikice i ja ću ih sve staviti na jedno mjesto tak da nebude slika na 100 linkova.
|
nazhalost nisam mogel bit z vama, al sam zato zhelucem bil uz vas :)
http://img478.imageshack.us/img478/9563/p9010399wi9.jpg |
evo mene s posla, uf jedva sam se probudio jutros da ne zakasnim a radio sam popodne, neznam kaj mi je bilo, inače se budim prije 11 i kad sam duže budan...
i da, zaboravio sam se ribici zafaliti na prijevozu... čist dobro voziš, sam neznam kaj bi bilo da onaj murjak nije imao zkucan malo auto... :) samo kaj bakica malo prerano tjera, tj. onaj lik... ali je after bio dobar... i da, imam pouku, makar si skroz ok fiš, ali neznam oću li sljedeći put sjest kraj tebe... i makar mi nisi uspio puno ukrast... ok, nisam kraj tebe sjeo ni ovaj put nego si ti uskočio... ;) p.s. @ matesonik to ti je niš kaj imaš na tanjuru... :D |
fish je bezuspjesno,napadao ali smo obranili teritorij...:D
|
cekaj, sad sam došao doma, samo da pojedem neki biskvit pa idem radit slike...
|
Još malo pa budu i ostale slike gore.
Molio bih i Juniorove slike. |
Citiraj:
Neznam ni kako smo dosli do doma :D |
ma niste vi uopće se zgazili, neeee :D
evo ja šaljem amdejcu 100 slika, pa kad bude stavi... |
ajoj... sve me strah, ja i josko izgledamo ko smrt na njima zbog nekontrolirane kolicine ... hrane.... :p
|
ajde da i to vidim kak je zgledalo... :)
|
Bože na šta ličite.
Ali nije me sram staviti još 100 slika. |
Ma bilo je predobro....treba se cuvati odredjenih osoba sljedeci put i pogoditi pravi tajming :D najbolje je kad se tacna dijeli na troje :D
|
Ostalo mi je još samo dvije princes-krafne, moram to brže riješiti da se ne suši bez veze u friću:D
|
Stavljene su nove slike. Ima ih ukupno 137.
|
trebam se sljedeći put čuvat da me određena osoba ne zalije pivom po leđima za jelom i da me druga određena osoba ne pošprica vinom kad razbija boce... :)
ali sve se to opere, bilo je odlično... kada će sljedeće :D sad sam dužan kolegici što me zamijenila na rađi to popodne, ali isplatilo se... i nadam se da ove slike ne gledaju murjaci jel je kazna za olakšavanje po javnoj površini iznosi 500kn... :D |
Slike su prejake :D
|
looooooooooool gandza :D
http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...icture=1798694 nije gemy pio, nimalo :D:D http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...icture=1798713 Te dvije su me impresionirale :) |
jeli se moze to u komadu skinuti sve ?
jer ova opera je govno neda skinuti u komadu sve . |
Citiraj:
A da li ti IE ili FF daje besplatno 300 Mb prostora sa neograničenim prometom za stavljanje slika, fileova i korištenje bloga. Edit: Evo nezahvalnici jedni, u dva klika možete skinuti 137 slika. |
Ren...Obrezat ću te zbog slika :D
|
Ehhhhhhh da !
Moj komentar na sve ovo vidjeno i nevidjeno : zao mi je sto nisam mogao biti sa vama :( a trenirao sam, stvarno, ozbiljno. Skemba mi je narasla :D ali nis od toga ovaj puta. Neka za slijedece se spremam, pa valjda cu se i ja pojaviti vec jednom, kvragu :D i upoznati bandu :D |
Kakve slike, jao. :D Do-bre.
|
jedno pitanje, kad ste dosli u onaj parkic kod dvorane martinovka pit, bas me zanima lol. Tam ja pocinjem skoro svaki izlazak, lol
|
...jucer sam pekla brancine....bili su prefini :)...šteta sto je fina riba tako skupa ( 3 srednje velika brancina - 65 kuna :()...i uz to je bio kukuruzni kruh i grčka salata...
danas spremam pitu od patliđana...i još cu nekaj smislit uz put.. :) |
|
sve u svemu bile najbolje zderonje do sada!!!!(bar meni)
slike cu bacit kasnije sad nemam vremena!!!!! bio sam fischer kod mene jucer pa smo se smijali slikama!!!najjace su one u autu iz prve ruke di se vidi kolko nas je unutra!!!! :beer: |
Fino sve slike smanji na 1024x768 i budu ti veličine oko 100kb.
Stavi u jedan folder i napravi rar ili zip datoteku i pošalji mi na mail. amdejac makniovo @gmail.com Tak da imamo sve slike na jednom mjestu. |
Btw, kada sam dosao doma skuzio sam da mi je freezer ostao kod bake. :(
:D |
Hmm... da, popio si "samo" 2 pive 8h prije puta za rijeku : roller :
|
Nek ti ga Mitzek pokupi u Ponedjeljak.
|
Ma...igrom slucaja, racunao sam da cu ga uzeti jer je bio na caseu kojega moram ponijeti, a na kraju je vucko ponio case dok sam ja isao po auto i tako je freez ostao gore.
|
Citiraj:
@ dubrava ekipa nejdete vi vise samnom u dubravu:D oslo 1/8 tanka na vas:D |
Fish buš dobil sljedeći put žensko društvo na žderonjama za nagradu na takvom trudu :D
|
Citiraj:
Da, iznenađenje je bilo meni kada su me 3 kršna momka i atha ugurali u "auto" i odveli u Zg. :D Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Žao mi je samo što Spremić nije bio, htio sam upoznati svoju omiljenu žrtvu. :p :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:53. |