![]() |
Na mobu ne piše ama baš ništa. Iza je samo jabučica i ništa više tako da ne znam ni koji je model u pitanju. A upalit ga ne mogu.
Force restart ne radi. Pojavi se jabuka i to je to. |
Vidi da li ima nekih brojeva na sim card tray-u, ako ne, dobro pogledaj u rupu il rupu punjaca da li negdje pise model: https://support.apple.com/en-us/106343
Kad saznas model, pitaj perplexity ai za ideje...sretno |
Meni ovo smrdi na one Android fejkove
https://mashable.com/article/fake-ip...e-android-scam Godinu dana star, a Apple koristi USB-C već skoro 3 godine… |
Citiraj:
Citiraj:
Googlaj Reiboot, probaj se s tim igrati. S tim da, pošto ne znaš ni koji je model, postoji velika šansa da i ako ga upališ biti će zaključan apple id-om, ako to ne znaš, možeš ga koristiti samo kao podmetač za čaše. |
Nabavljen prije godinu dana. Ako me sjećanje dobro služi, namjerno je kupio stariji model. Nekorišten.
Oko SIM traya nema ništa. Ništa nigdje na kućištu ne piše. EDIT: spojio sam ga na drugi punjač i drugim kabelom. Ekran se upali kada je priključen na punjač. Da, zaštićen je PIN-om. Vlasnik me zamolio samo da ga pogledam i vidim šta se događa s njime. Ako se ne bude punio, jerojatno je baterija u pitanju. |
Na sim nosaču je IMEI. Preko njega saznaš koji je model.
Godinu dana i da baterija ode…jako čudno. |
Citiraj:
|
Trenutno nisam u kontaktu s njime. To je sin od kolegice koja radi sa mnom.
Priključenje na drugi punjač drugim kabelom nije urodilo plodom. Upali se, pokaže jabuku na ekranu i opet se ugasi. Na SIM trayu je nekakav broj, ali je toliko sitan da ge ne vidim pročitati. Našao sam joj broj od iStyle u RI pa neka ih nazove i pita gdje im je servis ili neka ga osobno odnese tamo. |
To je to, case closed. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
1% je znak za 2 kvara. Baterija ili konektor od baterije na matičnoj ploči. Oba popravljiva. Garancija vrijedi 1 god svugdje i jos jednu u trgovini gdje kupljen. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:34. |