![]() |
Znači mob je skuplji na njuškalu nego u dućanu novi, svašta.. bude to još pala cijena sigurno.
|
Ja jučer bacio oko na 13PRO, 1000EUR žele za njega na njušci. :D
Da nebi. :D |
12 Pro sam prije godinu dana prodao za 5900 na njušci
tak da dobra je ova cijena iznad :D :D |
Jel bolja kupovina 13pro ili obicni 14?
Ako je ista cijena u pitanju? Za njuba koji bi prvi put u ios Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
a neznam, da mene pitaš, 13 pro, 120HZ, dodatna kamera koju ja koristim, kvalitetnija izrada kad ih držiš u ruci
|
Citiraj:
Po svemu viđenom, 13PRO je bolja kupnja. 14 nema ni jednu jedinu prednost naspram 13PRO. |
3x zoom na telephoto kad slikaš ili snimaš je odličan, čist, pravi optički zoom, nije crop
|
Nemoj zbunjivati čovjeka. Nema zooma, tri su zasebne kamere, široka, normalna i telefoto. Nijedna ne zumira
|
da, to je ta telefoto iliti 3x od defoltne (telefoto je druga kamera, ne wide defoltna), lakše objasnit nego da gugla kaj je telefoto
:D |
iPhone mobiteli - 2. dio
Nisam nigdje našao, ali baš me zanima jesu li na 14 Pro riješili da kod snimanja videa ne možeš proći od ultraširokog do telefoto (kroz sve tri kamere), nego može raditi tranziciju samo između dvije. Ako kreneš snimati na ultraširoko (0.5x) možeš samo ići između nje i normalne (1x), a ako kreneš snimati s normalnom, možeš samo između nje i telefoto(2x na 11Pro i 3x na novijima)
|
hm, sve tri mogu https://i.imgur.com/k06p8UG.jpg
|
Kreni ručno zumirati kad počneš snimati s 0.5 i vidi jel možeš i 3x kameru koristiti tijekom snimanja.
Ista stvar ako kreneš snimati s 1x pa probaš vratiti na 0.5. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...522b7f1a61.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a11d6fca06.jpg |
ide
|
Zanimljivo. Pretpostavljam da nemaš Filmic Pro app da vidiš jel i tamo radi.
13 Pro znači ima, 12 Pro bi mogao isto imati. Ako netko ima 12 Pro, nek proba. Dobro mi dođe za timelapse, a Filmic Pro ima jako koristan smooth zoom slider |
nemam niš, samo default app
jer stalno kad snimam skačem između te 3 kamere, odlično je riješeno na 14 Pro bude i 2x, znači bit će 0.5, 1, 2, 3 |
Morat ću curi napokon oteti mobitel i gore instalirati app pa probati. Family sharing navodno kupljene aplikacije može dijeliti, nisam još probao.
|
Citiraj:
|
Ima li netko preporuku za povoljni app koji skida glazbu na mob da se slusa offline? Imam bonbon,mozda deezer? Kako radi na iosu
|
Citiraj:
Pogledaj cijene i rokaj. |
Citiraj:
Meni je najjaca komba youtube premium s kojim dobis yt music. Par eura mjesecno argentina/indija šema. |
Spotify i YT music svakako. Ubaci se kod nekog u "family" i sve si rjesio
|
Citiraj:
Isprobao danas na curinom 13 Pro. Ista stvar je kao i kod mene. Ajmo opet… Upali video snimanje (4K 60) s 0.5x kamerom i dok se snima ne možeš koristiti 3x kameru nego samo 0.5x i 1x. Ista stvar ako počneš snimati s 1x, možeš samo 1x i 3x. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ja snimam 4K 30, onda sve radi na 60 ne snimam pa mi je non issue |
Obicna 12ica di ima najjeftinije za rate kupiti?
|
Citiraj:
|
Beta testeri, jeste spremni? :)
|
Rođen spreman, skida se :)
|
Citiraj:
iphone XS - beta , već dobio finalnu 16. iphone 11 - upravo instalira. iphone 7 plus, 6s - ide 15,7 :fiju: Sljedeće godine ide novi iphone |
Javite jel rade bitne stvari tipa internet bankarstva. Pretpostavljam da će se svi updateati u sljedećih par dana, ali svrbi me da probam :)
Skida se na back-up ajfon 8, pa da vidimo kako radi na najstarijem podržanom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:27. |