![]() |
malo sam davio tehničku podršku , uglavnom čim se unese turbo opcija sustav ju automatski stornira. usluga nije dostupna jer je u tijeku proces "migracije" na vdsl (sve je več spojeno i radi na vdsl2 modulaciji 17. koliko je vama prošlo od instalacije ormarića do dobivanja večih brzina ?
|
Kod mene je montiran ormarić u 7. mj. tek u 10. je opremanje bilo a u 11. mj su prvi korisnici prebačeni/migrirani.
Strpi se, ako ne bude ove godine biti će sljedeće. Dosta ljudi su zvali i sami poslali routere uz besplatni turbo 20. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Gledao sam sad trenutne cijene Iskon vs HT Tel+ internet i cjene su sad tu negdje tako da više ne moram gledati koji mi je jeftiniji... Ala stari će mi ćušku opalit. Prošle godine sam ga nutkao na prelazak na Iskon a sad opet vraćaj na HT. :D Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
http://wwwen.zte.com.cn/pub/en/produ...10_262347.html
zte koji imam je vdsl2 ruter , ne vidim zašto bi ga mijenjali kad podržava to što oni nude. |
Citiraj:
|
Od 15.7. otkad sam potpisao novi ugovor još nijedan mjesec nisam dobio ispravan račun.
Račun bi trebao biti 178,50 kn za MAX2 XS paket + Turbo opcija, a oni mi stalno vode Flat opciju za 80,95 kn umjesto 60 kn i slične nebuloze. Redovno pišem prigovore, napomenem da isprave za trajno, umanje račun ali krivi obračun ide svaki mjesec ispočetka. :nono: http://i.imgur.com/h1xT6gY.png |
Podnio zahtjev za novim priključenjem telefona i interneta i bio tehničar, pregledao gdje će spojiti paricu i kutiju staviti itd. i zovu danas iz t-koma da će mi poslati neki ruter sa sim karticom da imam internet dok se to ne namjesti kako treba?
To ok, nisam čuo još za to pa pitam. |
To su stavili nama u firmi, kao backup opciju za net. Router s 4G stickom u principu...
|
Da da, tako nekako samo nisam curu razumio najbolje, bio na gradilištu.
Samo da još saznam koju brzinu mogu dobiti i ja sretan. |
Citiraj:
Međutim kvaliteta usluge (optike) je zasad besprijekorna. Ljudski faktor je užasan. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kod mene 3 mj. šalju račun veci od dogovorenog. Svaki mjesec šalji prigovor i čekaj da se riješi, oni umanje račun i kažu da će bit u redu sljedeći mj. I onda opet iz početka. Sad napokon riješeno i dolaze uredno racuni.
|
Citiraj:
|
Kmečanjem u T-Centru. :D
Ovo je XS paket, obični "S" mislim da ne može ispod onoga oglašenog na stranicama. |
dakle kmečanje :D
x bi značio šta u odnosu na čisti s? ja imam max 2 s pa zato pitam... moram se riješiti tog jebenog fixnog telefona. |
XS ti za razliku od S ima neogranicene pozive prema fiksnim i 1000 minuta prema mobitelima bez uspostave poziva. Nema prikaz broja (CLIP) al se moze nadoplatit il besplatno ispregovarat, cijena xs paketa (flat pozivi i net) 168,50kn mjesecno uz ugovor na 24 mjeseca al se isto moze ispregovarat da flat opcija umjesto 60kn bude 40kn pa ga onda dobis za 148,50kn. Turbo brzine nadoplacujes 10kn.
|
Citiraj:
-neograničene razgovore u fiksnoj mreži -1000min prema mobilnim mrežama -neograničen (flat) internet -brzina Turbo do 50Mbps -ispis broja pozivatelja Vidi ovdje |
Citiraj:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Vidi ovdje nisi gledao:
Ovisno o raspoloženju predstavnika ili osobe iz odjela zadržavanja navedeno možete dobiti od 150-180kn (180kn s uključenim Turbo i prikaz broja pozivatelja) ali neki to dobiju već za 150kn. Još jednom, dobra je volja predstavnika da vam to ponudi, službeno ne postoji paket. Ne mora biti osoba za +60 za ugovaranje paketa, već samo za tablet. Sada to moraš nadoplatiti 15kn jer ti nije bilo u početnom ugovoru (nisi se dovoljno cjenkao). Ja sam se cjenkao s Iskonom pa mi je sada račun u prosjeku 65kn (1500min poziva i net do 20mbps) prve godine, druge 165kn. Pouka: Naučita se cjenkati. |
Ispis broja pozivatelja NIJE nuzno u paketu koji prodajni predstavnici nude. I tajj cijeli XS se jako razlikuje od slucaja do slucaja. Pogledaj na svojoj ponudi sto ti pise tocno.
A ako trebas imati ispis broja, a nemas - ne, to nije razlog za raskid ugovora, nego im prijavis i ukljucit ce ti, i trazis da ti umanje za 10kn/mj koliko mjeseci ga vec nisi imao. |
Bas je fora zivjeti u selendri i biti osudjen na t-com. :D
Dakle, na prijasnjoj lokaciji imao sam ~4 Mb net koji je uredno padao na 2.5 Mb kad se upalio max tv. Ali, barem je sve sljakalo stabilno. E sad, na novoj lokaciji (na koju im je za preseljenje prikljucka trebalo samo mjesec dana) je situacija ovakva: ~2 Mb/s ukupni kapacitet parice. Dakle, max tv odmah otpada, to su mi ponudili preko satelita. A onda je par sati nakon odlaska tehnicara brzina neta pala na 1 Mb/s. Kaj mi sad uopce preostaje? Prepostavljam da ce mi pokusati uvaliti maxnet mini ili neku slicnu nebulozu. |
Pomoglo bi da znamo tvoju lokaciju, makar pribliznu ako se vec toliko bojis da forumom hara Mosad i slicne sluzbe.
Maxnet mini bi valjalo izbjeci a vip ima zanimljivu akciju do 31.12 no ovisi gdje se nalazis. |
Jel neko zna kakav je to "novi Mini Surf Paket koji uključuje telefonsku liniju i pristup internetu brzine 4 Mbps za sve 95kn mjesečno bez PDV-a" (to je prepisano sa obavijesti koju sam dobio poštom)
Nigdje ne mogu na HT web stranicama naći detalje o tome ? |
Evo i meni poceli dolazit racuni
Flat, telefon, 10mbit(turbo) 148,50 kn sa uključenim pdv-om, courtesy of služba za zadržavanje. Dobiveno vrlo jednostavno, ja ljubazan oni ljubazni i eto. Samo sam pita sta nudite prema konkurenciji i to je to |
Citiraj:
|
Citiraj:
edit - evo scan dopisa http://i.imgur.com/HZgHuhe.jpg |
Nekako mi se čini kao MAX2 Start sa 4 Mbit/s umjesto 2.
Vjerojatno forsiraju prelazak sa "analognih" linija na VOIP koji se terminira kod korisnika, a moguće da nije uključen ni internet promet/flat... |
Meni je stalno brzina kojekakva jer sam kao 2.5 km od centrale i placam ovu 5-10 mbit ali gotovo uvijek je 7 mbit nekad padne na 4mbit. Svaki treci dan padne i ja ih zovem ili restartam modem pa opet ide normalno. To je pocelo od kad su prosle godine cigani prepilili veliki kabel sa 1000 parica dug 100 metara ukrali ga za bakar, t com je postavio novi i prespojio sve parice dok nisu proradile. 4 dana su to 4 covjeka rucno spajala. Nadam se da budu uskoro provukli optiku jer su kanalice relativno nove. Jer surfati sa 4 mbit u 21.st je stvarno porazno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam mislio da sam jedini koji u ZG ima takvo stanje, vidim ima nas još jadnika :D https://s28.postimg.org/pg8jpfwgt/Capture.jpg |
Citiraj:
Ja sam otišal direkt tamo i na šalteru fino rekal da kak mi ugovor ističe a imam mogućnost uzet drugi al zadovoljan sam sa HT dal mi mogu dat povoljniju ponudu. Odmah me tip poslal kod nekog drugog koji može ponuditi taj xs i naravno da sam ga uzel. I da, mlađi sam od 60 god. |
Citiraj:
Ili zovi drito službu za zadržavanje korisnika, ili službi za korisnike (bilo telefonski bilo putem chata) reci da želiš da te kontaktira služba za zadržavanje korisnika. XS nije za starije od 60, za starije od 60 je specijalna ponuda za tablet koji možeš dobit za 100kn uz novi ugovor. Ja sam preko chata tražio ponudu i ponudili mi S paket. Reko hvala uzet ću VIP, onda vele ako hoću da će me kontaktirat služba za zadržavanje korisnika. Reko OK. S njima sam telefonski ugovorio XS. |
znači takova je šema :D
evo velim kaj mi je reko čovek na telefonu. |
Pa rekli smo ti šemu ranije, stalno to govorimo. XS ti u pravilu može ponudit samo služba za zadržavanje ili prodajni predstavnik koji dođe kod tebe doma.
Služba za korisnike ti nudi samo ono što je na službenom cjeniku. |
Za koliko se kod sluzbe za zadrzavanje moze dobit max3 paket sa sportskim plus paketom?
Najjeftinije mislim sto se moze izvuc od njih? |
oko 210kn?
+5kn sportski? |
Meni su nudili max 3 sa trubom za 210 a sportski nisam ni pita
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:53. |