![]() |
Citiraj:
Za US neće biti fizički SIM. Nema drame. |
Znači nema više kupnje u US za manje novaca..
|
Citiraj:
Dolar je 7.5, cijena iphone-a je gotovo identična nego kod nas. |
Znači našao bi se i kod nas za 1000€ 14pro? U US bude 999$. Ja sam uvijek mislio da je kod nas apple skuplji za barem 200-300€. Onda bi ga i mogao uzeti, makar ću pričekati pixel 7 pro pa ako bude ista cijena moram dobro razmisliti.
|
koštat će 10ak somova, 13p je koštao 9600
|
14 Pro pocinje od €1300 u AT/DE, znaci dobro je rekao mamutarka, 10k u HR
|
sutra ćemo vidit u istyle/store
|
Nema minija, nebitan je novi model.
|
Citiraj:
14pro ti bude nekih 1200-1300$ s porezom, znači 9000kn+ svakako. Kod nas bude nekih 10-tak. Ništa specijalno da se tako isplati. |
iPhone mobiteli - 2. dio
Čuj njega, par mm crne trakice zvučnika i senzora mu je dealbreaker :)
Tresla se brda, rodio se miš. I dalje ne vidim razlog da mijenjam 11 Pro. Gimmick s ovim “Island” je mogao davno biti riješen u samom OS-u. Na Pro je to prezentirano kao nešto revolucionarno. Očekuje se poplava kineskih Androida sa sličnom izvedbom Čeka se ponedjeljak da beta testeri izbace prve dojmove o iOS16. |
Citiraj:
Svake 3 generacije mijenjam iphone, tako da sada, ili 14 ili 13PRO. Vidjet ću. |
speaking of baterija health
svake godine novi ajfon, i svake godine prodam bivši sa cca 9x % baterije ove godine je ajfon odlučio ostat na 100% nekim čudom, tak da ak neko treba 13 pro mint stanje za tjedan dana, javite se :D (neznam cijenu još, vidićemo za 10ak dana) |
Citiraj:
|
Jesu li prešli na usb-c?
|
Citiraj:
Generalno, ne vidim što su oni radili godinu dana. :D Sad si razmišljam, 13PRO mi se čini kao bolja opcija zbog 120hz ekrana nego 14. 14 neće biti ispod 7000kn, a nadam se da rabljeni PRO kupim za manje od toga. |
iPhone mobiteli - 2. dio
Citiraj:
Onaj 11 Pro 64GB koji sam od tebe uzeo je završio kod cure dok joj nisam prije dva mjeseca uzeo 13 Pro i prodan je dalje s također 94%. Koliko je tad imao? 95-96? Izgubio je u dvije godine 1-2% samo. Ne znam na koji način ih ljudi ubiju da ih vidim sa 70-80%, pogotovo novije modele. |
neznam da, ali samo znam da nikad nisam imao 100% baterije nakon godinu dana :D
sad će debili na njuškalu bit u čudu i neće mi vjerovat, a kad je bilo 92% onda su preskočili jer je OŠTEĆEN :D :D :D |
Moj 11 je 3 godine star i 87% je. Što je za mene čudno, jer nikad nisam prodao iphone ispod 93%. Ne radim ništa specijalno, punim ga s originalnim kablom i punjačem uvijek, punim ga kroz noć većinom, kada ode ispod 20% upalim "batter saver mode" i punim ga do 100% većinom.
Kako je tako brzo palo, ne znam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pao na 98% nakon 2 tjedna valja. |
iPhone mobiteli - 2. dio
Ne znam imaju li punjači i kabeli ikakve veze. Držim ga doma preko noći na iPad punjaču i Ikea kabelu. Low power mod nisam nikad upalio.
U autu je Baseus i opet Ikea kabel. U dnevnoj je Minix 65W punjač i još jedan Ikea kabel. Da voli samo originalne punjače i kabele, već bi davno bio ispod 90%. Ne koristim bežične punjače, puni se samo na ova tri navedena. |
Citiraj:
Valjda... :D |
11p koji je iznio teret korone na svojim plećima (čitaj: škola od doma, ženi za posao, klincima kad roditelji trebaju malo mira) i koji se svakodnevno žestoko koristi (igre, mailovi, Teamsi, surf…) više od dvije i pol godine mu je baterija na 81% healtha.
Dan danas i takav bez problema izdrži do večeri. Čudo od telefona i baterije. |
|
Iphone 12 15.6.1 100% health korišten ful malo, baterija u standbyu pada svako malo po 1% a nema baš nista na njemu jer je napravljen factory reset. Jel to 15.6.1 nesto zeznuo bat?
|
Citiraj:
|
Meni je na 87posto iphone 12 mini.
|
Zanimljive su sad cijene po trgovinama, trude se trgovci rasprodati prije nego što iPhone 14 dođe u trgovine:
128 GB https://www.nabava.net/mobiteli/appl...b-61-159945281 256 GB https://www.nabava.net/mobiteli/appl...b-61-159945221 Nekako mi se čini da će to izazvati pomutnju na Njuškalu. :D |
Odlično, taman to sam pitao u drugoj temi.
Nadam se da će i u A1 cijena pasti pa mi uđe u izbor za friški službeni :) |
A kolko je bila cijena prije predstavljanja 13 128gb verzije?
Taman cura treba novi mob pa mi mogao past taj. Dobar updejt s trenutnog joj XR |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:24. |