![]() |
A kaj budu to Žderonje ili skup alkoholičara.
|
A šta je nabolje, na after party-ju nismo popili ni upola kao kod Bake, tako da, neki misle da je to ubitaćina do đigerice, a nije...:smoke:
|
pa ne, mi smo pristojni dečki, to je samo da nastavimo konverzaciju, jelte...
E da, jučer sam vidio Ozy-a, i pozdravlja svih :D |
I ja bih na after....ali ne da pijem opet sokich. :(
|
Hebiga atha...Kaj nema nitko drugi vozačku??
|
Atha - ak daš zeca onda ti možemo složit prijevoz :D inace nis od toga
|
gledaj atha, mogu ja vozit nije bed, meni ionako piće nije potrebno, ali ako nas policija zaustavi, potrebna je jedna stvar koja se zove zamjena suvozaca i vozaca, jer meni ne pase da dobijem 2 godine zabrane polaganja...
stvar funkcionira, u golfu je jos lakse... pa ako os... :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Da se changeamo u voznji? :eek: :D
Nista, pijem sokich. :D |
ne, nego se changeamo kad stanemo, ako je koordinirano, može se :D
pica :p |
Citiraj:
|
Šaljem vam sliku Lovskog zrezka koji sam jeo u Bovecu u Deželi prije par dana :D
http://www.imagesforme.com/images/8107IMG_3463.JPG |
Citiraj:
Pa kako ga nije sramota slikat kosti i stavljat na Žderonje. Pa kaj on misli da smo mi PESI. Ako nebudeš ti ja bum sutra tražil moderatorske ovlasti da takvi dobe po : bonker2 stanovnika |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ljudi, more pomoć u maloj nedoumici?
Naime, stavio sam sebe i curu na popis za one koji će cugati samo zato što ne znam kad počinje serviranje klope jer prvi put dolazim na Žderonje! Radim do 16, cura do 17 sati i glupo je ak dođemo u sred žderačine, tak da me zanima da li se to da korigirati? : nono : |
Klopa ti počinje oko 17:30. Ali to mora Jeltz potvrditi.
|
Citiraj:
|
Provjeri jos kasnije na temi za tocno vrijeme....
|
Citiraj:
|
Kad je zadnji rok za promjenu odluke? (Ako se prebacim na klopu?)
|
Prvo ju dobro pripremi za ono sta ce vidjeti na Zderonjama. Kada klopa dojde hrpa uglednih i suzdrzanih ljudi podivlja, meso leti na sve strane... uzas, renesis vec 2 mjeseca posjecuje psihologa zbog jednog odlaska na Zderonje(mada neki kazu da je to zbog voznje s athom iz Rijeke). :)
Ladybug je jedina žena koja je bila tamo i cijelu vecer je morala gledati "neciji" (necemo o imenima :) ) močni laptop. Jadnica, na Murteru nije mogla spavati, budila se u znoju i sanjala je samo njegov touch pad i tvrde tipkice... Imas srece da ja ne dolazim pa je mozes dovesti jer bi mi bilo neugodno preoteti curu svome suborcu, ali ja nisam kriv, one samo tako padaju :o :) |
tako su i nama rekli klopa u 17:30, a tada se već debelo graba :p
ja sam se napokon riješio noćnih mora, a na ove žderonje dolazim sa ubojitim arsenalom, hladnim trbuhom i riba-repelentom :D |
Ja necu jesti od srijede popodne. :eek:
Cisto da stignem fisha. :) |
Citiraj:
|
evo ja se vratio iz zagorja zelenog!
bilo ok..... raspored:u subotu dosli oko 12:30 pa jeli pa pricali,pa jeli pa se spremali za van pa dosli oko 7:00 pa jeli i otisli spavat,pa se probudili oko 15h pa jeli pa otisli na festu di su se kobasice prodavale na metre,1m 15kn!!: nuts : a o cugi da ne pricam! uglavnom obisao sam brege zelene i najeo se! bili u tropicu u bedekovcini,vidio dom boraca NOB(imam slike) i tako slike slijede kasnije sad idem jest!(brijem da sam 5kg natuko u dva dana!!:) |
Citiraj:
Mislim da je to namjerno...:D Gemmy, zakaj si zbrisal MM-a? Našeg neutrašivog vođu? |
Nije namjerno, vec su lijeni pogledati koji post nakon.
a sve netom veliki pc eksperti, jos niti c/p nisu savladali. :rolleyes: Ako sam koga izostavio, to je samo vasom krivicom. Paske Jeltz atha Renesis Fleks Zed Vucko Wolverine AMD gandza Rak Buljo E.T. masni ante2 Sam Fischer Mad_Duke tor Komek Sky nicko_029 rendula Mitzek (i) Daddy Lesa Gmaz MisterM Gemmy Crash (???) Vga Killer (cuga) Codiac (cuga) Isus (cuga) Gabre (cuga) Hamm(cuga) Martina (cura od Hamma, cuga) Crash009 (cuga) Broken Arrow (cuga, ???) DUMA (cuga) KIller DIVA (cuga) |
Paske
Jeltz atha Renesis Fleks Zed Vucko Wolverine AMD gandza Rak Buljo E.T. masni ante2 Sam Fischer Mad_Duke tor Komek Sky nicko_029 rendula Mitzek (i) Daddy Lesa Gmaz MisterM Gemmy Crash (???) Vga Killer (cuga) Codiac (cuga) Isus (cuga) Gabre (cuga) Hamm(cuga) Martina (cura od Hamma, cuga) Crash009 (cuga) Broken Arrow (cuga, ???) DUMA (cuga) KIller DIVA (cuga) Newbie Pro (žicanje softvera i tehnička podrška) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja delam do 9 pa tek nakon toga.
|
ja se sam prijavljujem ak nebum moro nakon klope ici po jednu lepinju:D
da ovo je prijava moj dragi jeltze:D Paske Jeltz atha Renesis Fleks Zed Vucko Wolverine AMD gandza Rak Buljo E.T. masni ante2 Sam Fischer Mad_Duke tor Komek Sky nicko_029 rendula Mitzek (i) Daddy Lesa Gmaz MisterM Gemmy mc_fish Crash (???) Vga Killer (cuga) Codiac (cuga) Isus (cuga) Gabre (cuga) Hamm(cuga) Martina (cura od Hamma, cuga) Crash009 (cuga) Broken Arrow (cuga, ???) DUMA (cuga) KIller DIVA (cuga) |
o shit :D
|
cuj sjedim izmedu bulje i tebe >=)
|
Citiraj:
|
wOOt?? 40 osoba??! Ghadamn, svoje vrle Linksovce ću ipak upoznat nekom drugom prilikom, preveć je to ljudi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
NE DAM TI NIŠ ZA JEST!!!:mad: Citiraj:
|
A jeo je najvise jer nije bilo Fisha
Zadnji put kad je bio Fish, jadni Buljo nije mog doc ni do svojih gljiva, a kamoli nesto ozbiljnije spize :D Bice zanimljiva borba za gljive izmedu njih 2, ja stavljam svoju lovu na Fisha :D (ipak je on malo krupniji za nijansu ) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:53. |