![]() |
Danas mi je jedan od onih dana u godini. Nakon godišnjeg od 20 dana povratak u sivi dom.
Za ručak nemam pojma šta ću jer sam se malo prije probudio i neda mi se ništa kuhat. Ostataka od Uskrsa više nema. Mislim da ću si malo narezat špeka, kobasica i suhog mesa. Od povrća 1 poveći crveni luk. |
Sry, ja nemogu na žderonje.
skini me s liste :(:( |
Citiraj:
|
Dečki-objesili smo tri tjedna prije kad će biti Žderonje, baš zbog toga da si možete organizirati posao/školu/faks, dajte budite malo odgovorni pa drugi put razmislite tko može a tko ne...
Govorim o otkazivanju dan prije. Ubuduće-tko nije ziher nek se ne piše, rađe nek samo dođe i ako ima viška klope može se učipit, ako ne uvijek se može naručiti i nekaj sa jelovnika. A ne da ja sa bakom dogovaram jedno pa se poslije moram izvinjavat.... Jelovnik-opet sam nažicao onu "juhu za pijance" (gljive i krumpač), za ostalo će najvjerovatnije biti nekaj kao i zadnji put. Ak se neko sjeti nekaj pametnog nek se drevi. Pretpostavljam da će biti roštilj i pohano, šampinjoni na žaru, par vrsta priloga i salata... Klasika. Ovak-ovo je lista samo za jelo, oni koji dolaze samo ispijati Žuje/sokove i malo se družiti sa forumašima se NE TREBAJU pisati na ovu listu. Tako da ako se je netko krivo zapisao-neka veli. Lista za Žderanje: Tor Jeltz Rak Pinsla Costa Panoramix Sky Masni Zed R.B. Mrkonja Rendula Sam Fisher Newbie Pro mITZEK jr Fleks mc_fish Vucko Grizli Isusek Buljo Black Mack Daddy359 Dragon Killer Tko nije na listi a došao bi na Žderonje-nek se drevi Zbog pritisaka sa strane Antuna Ponoša i ekipe sa HTV-a (Kućni ljubimci) a u svezi glede ubijanja, pacanja, dinstanja "na lovački" i Žderanja tuđeg kućnog ljubimca AMD-jcu smo ovaj put zabranili dolazak a sve u cilju očuvanja digniteta institucije Žderonja. Debeli šef (Mitzek) će nagazit na gas pa ako stigne-stigne. |
Grazie Jelc...jucer i danas traju pripreme za širenje želuca :D (kad vec jos jedan nece izrast:) ), plus, danas sam bil na sistematskom i sve je u redu, rekla mi je doktorica da mogu ic na zderonje ;)
Momci, vidimo se...:beer: |
Jedva čekam juhu.. predobra je.:)
|
vidite kako smo mi rijechani fini, do zadnjeg trena se nismo pribiljezhili za papicu,
sve da bi bilo ok sa nashe strane, iako tako mozhda ostanemo gladni. :( hehe, shalim se. ;) |
Citiraj:
Gle-papica je u 17.15-17.30 da svi mogu stići. Dolazite? |
Citiraj:
Pozdrav cijeloj ekipi Žderonja s naglaskom na one koji će pribivati prvi puta. |
Citiraj:
Sad bumo bez graha ostali:smoke: |
uf mislim da necu moc doc na zderonje, niko od baba se nece zamjeniti za smjenu..danas cu im zagorcati zivot :grrr:
danas sam kuhao doma samo zelenjavu , nije vrijedno spomena, ali zato domaca panceta se rezucka ;) |
Citiraj:
|
Ne vjerujem, sad svi otkazuju. Daj Panorama, otkaži to, dođi po grafičku i ponesi lonac graha:) Posla će uvijek bit:)
|
Citiraj:
Bit ćeš popularan kad te počnu....:D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ok, prije je bilo fora, sad me fakat strah :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
: goood : : nuts : |
bash su razdragani... :rolleyes: :D
|
Citiraj:
Cijeli dan sam doma, da mi poštar ne bi slučajno rekao da me nije našao i ostavio obavijest-gdje je više taj zec??? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://img115.imageshack.us/my.php?i...41500384fs.jpg |
: nuts : : nuts : Sad vidim što si htio reć. Jel to Kragujevačka verzija, m? Preeedobra. :smoke:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj se ti javljas, nebus donesel graha i od cega bumo okidali??:D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:15. |