![]() |
Citiraj:
A eto, probaj uplatit il mi posalji mail od PA na pm. Ako funkcionira lako ti ih vratim :D |
AJ da baš probamo. Imaš PM
|
Ajd javite ovdje ako stvar funkcionira. Ima nas još koje to zanima.. :D
|
Stvar ne funkcionira. Iz Hrvatske se može plaćati Paypalom ali ne može sjedati lova na račun (sa refundom vjerujem da djeluje malo drugačije). Dakle ne, ne može se uplatiti.
|
Pokušao sam uplatiti novac Pupi, no izbacio mi je sljedeče:
"Currently PayPal accounts in Croatia are only able to send payments. This recipient is not eligible to receive funds." |
Žalosno, ništa drugo. Moga bi prodat stranicu za 50-100$, a ovako ću pustit da propadne. :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
napravio sam sličnu stvar, i prebacio na tu poklon karticu 500 kn. nisam čekao verifikacijski br jer se do 100$ može kupovati i bez njega, te sam obavio jednu kupovinu i paypal mi je javio: "This transaction exceeds your remaining sending limit. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit." nije mi jasno zašto ne mogu obavit kupovinu jer je vrijednost kupljenoga 40ak $ je li ipak potrebno verificirat ovakvu karticu za bilo koji iznos?? hitno je, moram platit čovjeku :) hvala |
Moraš čekati taj verifikacijski kod. Bude u roku 3 dana. Kod nas ne vrijedi to da možeš platiti nešto do 100$ bez verifikacije kartice
|
ok. hvala :)
|
Citiraj:
|
Ja sam pokušao platiti pa nisam uspio...
Možda ovisi od kartice do kartice? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Više puta sam imao kupnje sa ebaya iznad 100$ Bez ikakvih problem sa plačanjem |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
imam jedno laicko pitanje jer nemam pojma o paypalu ali mi treba.
nemam kreditnu karticu nego samo imam tekuci racun u erstebanci i naravno maestro karticu od njih.. ono sta bi ja htio nekako iz banke tj putem netbankinga prebacit sebi novce na moj paypal account i onda kupovat preko paypala. da li je to moguce? |
Ne mogu vjerovat da Slovenci imaju primanje para...
Pa kaj rade u PayPalu?! Kaj ne mogu najjednostavnije omogućit SAMO primanje, BEZ isplate po bankama, itd... Ljudi žele nešto plasirat worldwide, a ne mogu, moraju tražit načine kako to zaobić. |
Citiraj:
P.S. Ili da ih zaspamamo sa zahtjevima da nam omoguciju primanje penez na paypal racun ? :D |
Ja sam im poslao danas... Ajde svi šaljite...
Velkim slovima CROATIA. :) |
Citiraj:
znači, radilo se o čistoj uplati, ne o smanjivanju računa. tako da mislim da primanje love u hr šljaka. |
Dela samo u tom slucaju kojeg si ti navel, tj. ak se radi o povratu penez .... al ak slucajno oces napraviti nekakav poslek i za to pobrati lovu z vana onda ti nebu proslo ... :(
|
Imam jedno pitanje vezano uz paypal. Primio sam 50$ od Lockerza. Ali na Payment statusu pise Unclaimed, nisu mi iznos dodali u stvarno stanje.
http://www.imagesforme.com/show.php/880837_deny.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/880836_Capture.JPG Ne shvacam zasto nemogu primiti tih 50$ ako svi ostali mogu. Dali bi ih mogao kako dobiti ako ih obavjestim da imam namjeru npr. potrositi to negdje na internetu, a ne zelim da mi to prebace na bankovni racun? |
Da, to i mene muči, isto bi trebo dobit tih 50$ od Lockerza, samo neznam na koji način to primiti.
|
Citiraj:
Ako u hr imaš registrirane kreditne ne možeš primat novce na nju. tj možeš na pp račun ali ne sa PP računa na kreditnu. samo uplačivanje |
Citiraj:
|
Danas sam se registrirao na paypal i stisnuo sam na ono da mi potvrdi karticu i naplatili su mi 1.95$. Jel sad ja mogu nazvat PBZ i pitat ih koji je code ili moram ici u banku?Imam deviznu karticu,visa electron. Pitam jer sam sad kupio jednu stvar, a pise da ne salju ako nije adresa provjerena....hvala
|
itko?
|
telefonski ne možeš doznati takvu informaciju (nitko ti je ne smije dati) osim ako koristiš token ili neku sličnu e-autorizaciju.
a ako koristiš e-bankarstvo, možeš potražiti taj kod na izvodu online. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ok, nino. uvijek postoje glupani koji olako daju privatne podatke nepoznatim osobama putem telefona.
također postoje poznanstva preko kojih se može privatan (i tajan) podatak telefonski doznati. to su iznimke. zato sam i napisao dio "(nitko ti je ne smije dati)". ;) |
Ma pogledat cu sutra u PBZ-u onda...valjda ce bit ok.
|
Citiraj:
Citiraj:
:hitthewal: |
jel vi pisete na ebayu i paypalu prezime npr sa ć ili sa c, negdje pise normalno al negdje ono sa upitnicima i slicno. a na kartici mi je prezime sa ć...kako je najbolje onda
|
Napisi bez hrvatskih znakova... Inace bi ti se moglo desiti da ih se jednostavno izostavi ili zamijeni hijeroglifima.
Tako bi npr. Ivici Šoštariću na paketu moglo pisati Ivica o tari . |
da sad sam vidio da kad mi neki seller kopira adresu da nema uopce znakova ili je upitnik
|
Ja nemam HR dijakritickih znakova u imenu i prezimenu, a bogami niti u adresi :D
|
Citiraj:
Također. Što je sigurno, sigurno je, Poštar neće pogrešno pročitati Stjepana Radica ako piše na paketu, ali ako držiš Stjepana Radića ovaj može napisati kojekakve hijeroglife pa se češkaju po glavi di to dostaviti :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:12. |