![]() |
Jedna obavijest sa whata. ako ste korisnik what-a i TvT.ro-a pročitajte
Security notice for former members of tvt.ro A former administrator of the now defunct site tvt.ro has been caught breaking into users' accounts on many trackers including this one, by trying username/password combinations from the tvt.ro database. The accounts are then being sold. He is also hijacking passkeys of members who rent a seedbox from him. Anyone who had an account at tvt.ro with the same password as here, or who rents a seedbox whose IP resolves to te01.techentrance.com/is connected to a user called DjHarbuz is requested to change their password and reset their passkey immediately. |
za hd-bits ro, računa li se freeleech dowload u tih 10 gb?
uglavnom skidam packove koju su freelech |
Po ovom se ne racuna.
Citiraj:
|
Citiraj:
pa spomenuo sam to pravilo u par postova namjerno... evo link na raspravu: hd-bits.ro/forumshd.php?action=viewtopic&topicid=1277 Citiraj:
filesharingtalk.com/vb3/f-bittorrent-43/t-tvtro-admin-scammer-332769/page7 novi update sa what-a, kakvih sve budala ima Citiraj:
|
relativno sam nov sa tim privatnim stranicama. sada sam se regao na zemundu i dakle skidam jednu stvar od 6Gb. pretpostavljam da moram isto toliko uploadat. a 6GB uploada nije malo a i iziskuje mnogo vremena. kako se vi nosite sa takvim "problemima"
|
Citiraj:
|
znači sada bih trebao skinuti možda neki novi film ili neki album i njega seeeeedati?
|
Ne mogu nikako postaviti avatar na bit-hdtv, propisane je veličine & težine, čak je i manji, isti ovaj koji tu imam. Ne kužim u čemu bi mogla biti caka ??
Dobijem samo prikaz kao razlomljene datoteke, tj. papira :stoopid: |
Citiraj:
Pročitaj pravila i FAQ od trackera. Skini nešto free leach(kada se računa samo upload, a ne download). Pazi na to da je broj leechera veći nego broj seedera i gledaj na to da je datoteka što veća 3-4GB+. Obično ekipa ne voli držati velike stvari na hardu/seed box-u, pa se tebi kao početniku otvara prostor da seedaš. Niti na jednom trackeru mi nije bilo problem održavati ratio. Sve što je potrebno je malo logike i zdravog razuma:beer: |
Može kakav hint za TL?
od veceras pocinjem tamo skidati pa da ga ne zaserem od pocetka.. |
skidaj vise novijh torrenta ali samo dio njega npr do 100MB i to seedaj. tako da ces imat vise toga za ponudit. nemojte se odmah zanest sa skidanjem.
@stuc: na koji si hosting stavio sliku. mozda si dao adresu stranice od slike, a ne direktan link slike. ukoliko si stavio na imagesforme adresa ti mora ici ovako http://www.imagesforme.com/out.php/______ ime slike |
@stuc probaj sliku hostat na drugu stranicu, npr tinypic, znam da je glupo ali je i meni radilo istu stvar..
|
Citiraj:
|
Eto, nabavio ja i "famozni" What.CD. Dodjem gore, pogledam koliko albuma i kazem, suuuper, predobro. Posto imam skoro 2TB glazbe, odoh ja gore pod upload u desno kutu i citam da su sljedeci albumi zabranjeni za share UKOLIKO ne ispunjavaju zahtjeve napisane pod comment. I vidim ja justin timberlake - mr. timberlake i kazem, imam to, da vidim kaj pod comment pise. Pise user compiled (tak nest, znaci nije sluzbeni album) i nijedan drugi zahtjev. Ja napravio torrent, sav sretan kaj cu nesto ratio nabit. Probudim se ujutro, i pise mi, your account has been disabled. :stoopid:
Koliko god da ima taj What.CD albuma gore i koliko god da ima albuma, uvijek postoji alternativa kako doci do navedenog albuma, jer ocito na tom What.CD-u admini su hrpa kretena koji bannaju one koji zele nesto podijelit s drugima. Eto, toliko od mene o tom famoznom What.CD-u. |
@filkoman
vjerujem da onda nisi procitao sva pravila vezana za upload(ona zbog kojih sam ja odustao od uploada)- recimo tocno propisani bitrate-i, ide tagovi, info o albumu i slicne stvari... |
Citiraj:
http://www.time.com/time/specials/20...691341,00.html |
@ filko: koji si ti njub, pa kaj je tako tesko procitati pravila
btw. na passthepopcorn (tracker za filmove) kolekcija 1001 Movies You Must See Before You Die je freeleech do 08.02.2009. |
Citiraj:
E hvala, evo baš od tamo hoće. Direktan link sa imagesforme neće pa neće... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Moze li mi netko reci sto tocno znaci Queded seed u utorrentu?
Seedam 2 torrenta na TL-u i odjednom mi sad presla u queded seed, pa se ne seedaju. Zahvaljujem na odgovoru. |
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/out.php/i196343_5.png dali ti u adresi /out.php/.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
zamunda ima freelech 11-16h (za ovo stvarno nisam siguran, čak mislim da ga više nema), pa skidam u to vrijeme a uploadam kad se skine. uploada se uvijek jer ima hrpa korisnika i sigurno je da će netko skidati. doduše, ja skidam samo HD materijal a na njega se uvijek ekipa nakači, tako da sam bez problema tjedan dva seedanja napravio 25 gb uploada i doveo se do 1.0 ratia (iako kod zamunde nemaju strogo određena pravila za ratio pa možeš imati i niži ali to naravno nije fer niti poželjno) |
Citiraj:
|
Multiple IPs (Can I login from different computers?)
Yes, the tracker is now capable of following sessions from different IPs for the same user. A torrent is associated with the user when it starts, and only at that moment is the IP relevant. So if you want to seed/leech from computer A and computer B with the same account you should access the site from computer A, start the torrent there, and then repeat both steps from computer B (not limited to two computers or to a single torrent on each, this is just the simplest example). You do not need to login again when closing the torrent. Jasno mi je da se mogu logirati sa različitih računala no mogu li dok se na računalu "A" već nešto skida/šalje logirati na stranicu sa računalom "B" te skinuti torrent i započet skidanje i sa računalom "B" ? Znači oba računala bi skidala/slala u isto vrijeme, naravno različite torrente. Računalo "A" je optima a računalo "B" je t-scum. Gogle prevoditelj mi je to preveo na hrvatski tak da još manje razumijem nego engleski :D |
mozesh. (samo nemoj pretjerivat - zlu netrebalo mogu pomisliti da s nekime dijelish acc :D)
tracker prati korisnika po passkey-u. samo je pitanje s koliko je max mjesta(IP adresa) dozvoljeno skidati (u 99% slucajeva je to minimalno 2). samo je vazno da NIKAD NIKAD ne skidash isti torrent s dva razlicita IP-a. |
samo da dopunim: ni skidanje ni seedanje... jedan torrent jedan ip ;)
|
Citiraj:
|
jer se moze na zemundi promjeniti jezik na engleski?"?
EDIT: nasao sam ! A sta ne zemudi neam freelech ?!? |
Citiraj:
Citiraj:
|
oce li medioteka ikad biti online:D
|
Regao sam se na tvt.ro i koliko vidim sve serije u 720p su free leech dok divx-i nisu.To je oduvijek tamo tako ili je to nesto promotivno?
|
Citiraj:
|
Zakon.
To je onda definitivno najbolji tv tracker. Ja samo i skidam sve 720p serije tako da ce mi se cijelo vrijeme racunati samo upload.:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj ima jos neki tv tracker a da ima hd materijal free leech i da je potrebno seedanje samo 24 h ili do ratia 1.0? |
Citiraj:
A 24 h seed ne bih ni spominjao, to jednostavno nije u duhu dijeljenja. torrent bi po meni trebao biti da vratiš onoliko koliko si skinuo, dakle 1:1. Kao najbolji tv tracker spominje se BitMeTV (češće) i TVT (rjeđe). BitMeTV nema freeleech ni pod razno, a hd materijal tako-tako, u zadnje vrijeme sve više, za TVT ne znam. Ali prije nego kreneš nabavljat bitmetv samo da kažem da je tamo yebeno seedat i opstat. BitMeTv ima fantastične brzine i dobar STL ratio. I ima dosta sadržaja kojeg nećeš naći drugdje (neke starije serije, tv filmovi...) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:59. |