![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
rabbit je zakon jer je ekipa stvarno legendarna, i mislim da bez konkurencije imaju najviše packova, pogotovo onih DVDR, ljudi kupuju razne kolekcije i uploadiraju tamo, i ne mora biti u raru, smiješ uploadirati šta god te volja :D |
Citiraj:
to vjerujem, ja se i dalje naslušavam sveg i svačeg, jebiga to je tako, ima lejmera ko u priči, al ipak su mi najjači oni koji imaju i po 50, 60 trekera a doma nekakav limitirani iskon internet, pa treba po-otvarat i u logirat se u sve te sitove a kamoli nešto pametno s njima raditi lol |
Citiraj:
na FTN se može skidat koliko hoćeš, i ne mora se seedat ništa, i zbog toga ničiji account neće biti disablean, samo što neće moći biti pomoviran u više klase, i neće moći dobit pozivnice. A da bi izbjegao takva ograničenja moraš svaki torrent seedati najmanje 36h, inače će ti pod snatched torrents biti označeni crvenim markerom. |
Citiraj:
tebe bi zmači zanimali ovakvi "pekovi" :D http://pici.se/pictures/kqNmfLwqe.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Moj ScT u 12h
I u 9 navecer.
I nek mi se javi sad ko misli da je tamo tesko odrzavat ratio. Nemojte zastrasivat ljude. Mozda je neko bio na pragu da ga dobije pa ste mu unjeli strah u kosti pa je odusto od njega:D |
ja sam visio na ircu cijelo vrijeme, ali kod mene je xchat upaljen cijelo vrijeme (pokrece se prilikom boota) tako da nisam bash nesto se "napatio":D jedino ponekad bacim pogleda da vidim da nisam dobio nogu ili pukla veza i sl.
|
Citiraj:
|
neda mi se tlacit s GHOST i invajtom u skripti :D
|
meni irc radio nonstop u trayu. ali mi se zablokirao komp preko noci i jbg ostao bez 30GB :(
|
Da li je opet HD-bits.ro ispustio dušu :smoke: ???
|
SceneLeech se vratio pod imenom TopBytes, otvoren je i ima freeleech na svim torrentima
|
Jeee!!! Moj najdrazi tracker se vratio. Osli oni silni GB uplaodani.
Pogledajte pod top 10 i onda Countries ko je na 10. mjestu. Ima 11 usera do sada. |
na koji tracker mislis? ja sam sad pogledao hdbits ro i vidim da sam dobio gb uplaoda :D
jel se to ispricavaju sto im nije radio server? uglavnom meni pase iako ne koristim bas taj tracker EDIT: sry sad vidim da smo ja i pipe u krivoj temi postali. nisam gledao koje je ime teme vec sto je pipe pisao moze li netko od moderatora to prebacit EDIT2: hvala |
Koji je URL? Probao sam u Googleu i sa SceneLeech i sa TopBytes al ne nalazi niš pametno :stoopid:
|
Razer jesi ti procitao prvi post? :D
|
Mislio sam na PM, naravno :D
EDIT: riješeno, no hvala svejedno ;) |
google is your friend :D
.... .net |
TVT.ro opet u banani? ne radi od jučer...
|
Čini se da su mi na hd-bits.ro izbrisali acc zbog neaktivnosti. Više se nemogu ulogirat u njega. Kaže krivi username ili pass, a na recover password kaže da mail ne postoji :(
|
Citiraj:
|
Netreba, hvala. Zato su me i izbrisali, jer nisam koristil. Nek, u više od mjesec dana nisam ništ skinul.... imal sam 0/0 odkad sam se regal. Dosta mi je TL.
|
Meni bi trebala neka zamjena za TL, a nisam pametan sto odabrati. Mislim svaka cast TLu jer sa njega skidam skoro SVE, pa mi je ratio malo poceo padati i sad mi treba nesto za paralelnu upotrebu, jer je neke packove na TLu malo teze seedat.
|
Citiraj:
tti? midnight-torrents? Meni je baš obrnuto, trebam TL :D |
Jednako dobar je samo SCC, zajeb je šta je jednako teško sedat:D
Probaj TB;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima masu stvari i još više usera, pa je upravo zato i dobar, te lagan za seed. Ono, ako već nemaš neki renome, jake usere ili staf, onda napumpaj pun k. ljudi i voila:D |
Citiraj:
Ja gledam te trackere i sve si mislim da mi je glupost skupljati ih, imam goem i demonoid, dem je katastrofa a ovaj drugi tek malo bolji. Nekako bi ih rađe zapustio i sve kaj mi treba uzimao s TL-a, vidio sam da ima sve što meni treba :) Kaj nije i veći broj ljudi na trackeru dobra baza za širu ponudu? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:05. |