![]() |
I tablica:)
1 Dinamo 29 +42 67 2 Hajduk 29 +33 63 3 Slaven 29 +7 48 4 Rijeka 29 +5 47 5 Šibenik 29 +13 43 6 Zagreb 29 -3 40 7 Osijek 29 +1 38 8 Varteks 29 -10 35 9 Cibalia 29 -18 32 10 Inter 29 -16 26 11 Zadar 29 -21 24 12 Croatia (-1) 29 -33 20 |
:goood:
Kako god, iduće kolo kako je i predviđano će bit presudno...zasad se nečemo previše veselit :fiju: |
Meni je baš drago kaj je danas i Chago zabio:)
Dobra je bila tekma, sad samo polako tekmu po tekmu... |
Citiraj:
Ali opet, s ovakvom igrom kao što je bila danas ne vidim tko može u HNL-u dobiti Dinamo. Jedino ako igraći podbace. A Hajduk se uvijek mučio u Rijeci. A imaju i diodatni problem - Šarbini je danas usro motku pred desetak stranih menadžera, jedina mu je šansa da presudi Hajduku, onda ga Mamić sigurno kupuje :D Gledajući ove zadnje utakmice Dinamovog preporoda uvjeren sam da je Manđukić uvjerljivo najbolji igrač lige. Trči, mlati, dodaje, puca i tako cijlu utakmicu. I znalac i fajter. Nadam se da ga neće prodati ovog ljeta, bez njega su 30% slabiji pa makar opet pokupovali pol HNL-a i frtalj Južne Amerike :D |
Aj bar neko da se veseli,ja mogu zaključit da su Bili ispušili,Varteksu čestitke, iako utakmicu nisam gleda pretpostavljam da su igrali od qurca,tj. da sudija nije ima ništa s igrom.Dobro su se i držali do sad,a kad završi prvenstvo ka i obično RASPRODAJA.
Ne znam šta strepičkate:D vi iz ZG-a zna se tko je novi prvak,a mi južnije ćemo zadnju utakmicu radit nered na i oko Poljuda ka i uvik:nono: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Al ajde, barem je HNL nakon dugo vremena bio zanimljiv. |
Citiraj:
Prvo idemo u Šibenik, pa Slaven i Zagreb doma... |
Citiraj:
|
Dinamo ne djeluje moćno nego Rijeka djeluje prejadno :rolleyes:
Hajduk nema igru za 1. ligu,a tek za prvaka...neznam jeli jadnija bila rijeka ili hajduk :) |
Uf,ovaj naslov ako ga osvojimo bit će slađi od ijednog,kad se sjetim onog kretenoida (bio sam s čovjekom 2 puta na piću,dovoljno da steknem dojam da se ne radi o baš preinteligentnoj osobi) od Mišea koji se busao nakon pobjede nad Dinamom kako su oni najbolji i prvaci..... in your arse :D Pametan trener zna da se prvenstvno ne dobiva na derbijima već na malim utakmicama...... a nije ni da Dinamo ima nekog genija na klupi IMHO
Slijedeci tjedan u Šibenik na more malo a Hajduk u Rijeku.....uf već vidim skirmishe po magistrali :D |
Citiraj:
Ali Dinamo zadnjih utakmica djeluje moćno, naravno u HR okvirima :D Kad se samo sjetim kako su igrali na jesen/zimu... Muka za gledat. |
Citiraj:
|
Već drugo kolo zaredom dečki iz dioničkog društva nisu pucali penal. Pa kak da onda budu prvaci?:D
|
Citiraj:
BTW za koga ćeš navijat kad Dinamo bude gazija Karlovac,za Hajduk možda =) |
Kako god okrene neće za Ajduk :p
|
Citiraj:
Čuo sam da su vam uvjeti bajni u karlovcu(što bu se možda odrazilo i na prvoligaški status),inače moram pohvalit vaše,to nam je najaći ogranak navijača izvan ZG.....Vi pa Kutina pa Mostar ;) |
Dečki, bez politiziranja...to nije prolazilo ni prije pet godima pa nebude ni sad.
Nije ovo forum.hr ili index:) |
Citiraj:
jesi ti jedan od GADEMZA :) (za neupučene to su navijači nk Karlovac :p ) |
Izgleda da je bilo veselo u tunelu nakon tekme...prvo ih je izvrijeđao Vujović da kak su se samo usudili tak dobro igrat protiv Ajduka a kod Dinama su se šetali onda
Citiraj:
Bemti, da se radi o Dinamu već bi Deica i index imali breaking news prek cijele stranice, promptno bi bile obavještene čelne EU udruge, Prasićko bi odvalio koju o huliganima i rasizmu a bogme se nebi desilo ni dobrom starom Bernardu sa sportneta da ne natipka koju u šprancu:p Kaj se tiče same tekme, meni se čini da Ajduk ni ne zna igrat kad nema Andrića:) Jednostavno nemaju igrača tog kalibra koji bi ga zamjenio... |
Evo, nije dugo trebalo da počnu pričati o tome ''otkud vjetar puše'' i o tome kako su za poraz krivi suci, kako se Varteks protiv Dinama nije jednako borio...
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajd...5/Default.aspx Zbog takvih stvari nikada nisam volio Hajduk, uvijek im je netko drugi kriv kad gube. Valjda su posrijedi kompleksi. I prebrzo zaboravljaju da su do borbe za naslov prvaka ove godine došli isključivo zahvaljujući katastrofalnim igrama Dinama zimus i profesorovim glupostima. A ispada i da su svi klubovi koje Hajduk nije uspio pobijediti ili se mučio s njima (Varteks, Cibalia, Osijek, Inter...) a Dinamo je, pustili Dinamu... I sad im je odjednom kriv sudac koji je dopustio Varteksu preagresivnu igru. A kako se onda zove ono kaj je Hajduku dopušteno protiv Dinama na Poljudu prije par mjeseci? Klub boraca? :D |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/announcement.php?f=29 |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Dynamo 1.HNL 2008/09
Citiraj:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajd...8/Default.aspx Citiraj:
Zato si ti još žešći Dynamovac,pa je najbolje updateat naslov da se i javno vidi ovaj sukob interesa:roller: Citiraj:
:banana: BTW Prijavnicu sam vratio neispunjenu u drugu temu pa traži:D |
Haha, kak je Vulić bio glasan prije početka tekme, a tek kad je Dinamo promašio par prilika...a sad izgled i glas ko da su mu pola familije pobili :D
Ajd drž to Dinamo |
tu-tu pa-pa naslov hajduku :D
samo da ih je rijeka nakantala vise........... |
Ali Hajduk nema srece protiv onih sta Dinamo nakanta.
|
Citiraj:
Nego ,ovo na kraju si bili inserti sa tekme uz pjesmu Rijeke, sta je tako poslije svake tekme koja se prenosi uzivo? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:14. |