![]() |
Citiraj:
cujes Atha namjerava te zamijeniti s nekim drugim. btw. zeca cemo se docepat na ovaj ili onaj nacin. |
Citiraj:
rižoto je odlična stvar isto, pogotovo sa puno vrhnja za kuhanje i sa malo parmezana gore (dobro, puno parmezana) :D Super su i rižota sa nesjeckanim mesom, al pošto sam u korizmi nejela meso, bilo je snalaženja na sve strane ma u principu sve sa tjesteninom i tunom i vrhnjem za kuhanje je moj đir. :p p.s. ne bi vjerovala koliko kolača sadrži čokoladu grrrrr :grrr: |
Ja sam se u korizmi odrekao voća i izbjegavao sam povrće koliko mi je vjera dopuštala. Tak da sam u Uskrsne blagdane uletio u Top formi. :p
Danas ubijam još ostatke pečene šunke, odojka, francuske salate i piletine. U teškoj borbi poginula je Costina bjela pita i štrudla od sira. |
Kako napraviti cokoladnog zeku http://www.killfrog.com/00/bunny.htm
I kako napraviti zeku da snese jaje http://www.killfrog.com/01/bunny2.html Atha ajd posudi zeku da vidimo kako to izgledau praksi :) |
Citiraj:
|
Ja nažalost neću moć doč tako da mene otpišite za ovaj put :(
|
Citiraj:
|
Izgleda da ni ja necu moc doc, nažalost, iskrsnulo mi je nes kaj nemrem odgodit. Žao mi je :(
|
Ovak-ovo je lista samo za jelo, oni koji dolaze samo ispijati Žuje/sokove i malo se družiti sa forumašima se NE TREBAJU pisati na ovu listu.
Tako da ako se je netko krivo zapisao-neka veli. Lista za Žderanje: Tor Jeltz Rak Pinsla Costa Panoramix Sky Masni Zed R.B. Mrkonja Rendula Sam Fisher MadBoy Newbie Pro mITZEK jr Fleks mc_fish Vucko Grizli Isusek LordNitro Buljo Black Mack Daddy359 Terminator Dragon Killer Tko nije na listi a došao bi na Žderonje-nek se drevi:) Zbog pritisaka sa strane Antuna Ponoša i ekipe sa HTV-a (Kućni ljubimci) a u svezi glede ubijanja, pacanja, dinstanja "na lovački" i Žderanja tuđeg kućnog ljubimca AMD-jcu smo ovaj put zabranili dolazak a sve u cilju očuvanja digniteta institucije Žderonja. |
E ebiga...saznao sam da imam kolokvij u subotu (Racunovodstvo) (dobro imam i ispit (Organizacija), al njega odavno planiram pasti), tako da nemogu doc. :(
Ako nije kasno...Jelc, plz, brisi me sa liste. |
Štreber: suicide
|
Citiraj:
Istina je kaj Jelc priča, ali saznat ću tko me cinkao Antunu Ponošu. : CoolRamb |
nisam ja. :D
btw, pogledao sam par zadnjih postova i zapitah se gdje ja to idem? :rolleyes: :D hehe... ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
On će se sa njim pozabaviti daleko od očiju javnosti... Očekujem vas ugledati na Žderonjama. |
Dzisussss kaj ga vi laprdate! tu ste nam Zderonje pretvorili u toplibraticvrticdineznaskobukogaupakslistil........ fuj! to se vi znami starim Zderonjama igrate,tj da nam zgadite panju da vam vise ostane???
tesko...jel pravi Zdera moze i odbit rad,red,disciplinu,pokoru,sex za mladom mackom,ribanje i glancanje po kuci,klecanje na kuruzi,samo nigdar nis videl da je Zdero ikoji odbil KLOPU/Panju....pa makar i bio smrtno bolestan,bez 4-5 krmica se ne predajem! ak bu srece vu prometu, dojdem posnjofat jel je Baka kaj doggybegsa spravila! oko 17h krecem iz Splita.do 1930 sam u ZG......hmmmm,ak skratim pauzu oko Gospica mogel nbi i u 1915 bit pri Baki......buahahahahahaa strepite zgoljeeee,jel ak krenem ranije od 17....mogel bi lahko i na 2 rundu opast!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Možeš poslat Atilu nek te mjenja dok ne dođeš-ne bu se on bunil... |
|
Citiraj:
Prosječna brzina 177 km/h uz potrošnju od 10 litara ložaka. :clap: |
Citiraj:
eh,da nema te pauze na pol puta,racunaj: 387km prosjecna brzina 220-230km/h.....stanem da dotankam kod Gospica,pishanje,kava(15 min pauze)i peri. |
Vi fakat pičite ko manijaci..220-230 prosječna brzina. Jagić? Jaguar?
Ja Audi A8 vozim u prosjeku oko 150. |
Citiraj:
To ti je grijeh, takav auto tak vozit: nono : Ja peugeot 607 vozim cca 190-200 kad firma toči, a kad toci rista onda nejde prek 130 Isto tak i sa svojim pasattom, kad toci firma 180 a kad ja 130:) |
OK dost OT-a, neg Jelc jel se zna jelofnik?
|
kada vi vozite "sporo", ja tada postignem svoj vrhunac (130km/h). :rolleyes:
(ne, nije istina da zhalim za svojim starim fiatom :rolleyes: ) |
Citiraj:
|
kad stari vozi on VOZI!
trebate vidjet jutarnje popelavanje do skole kad dodem razbuden ko da sam zveknuo karton red bulla!ocekujte ga oko 18:10 to vas on zavarava da se opustite a onda ulet i nema vise..........:) :) |
sam nemoj se ti ko Paske se pobrat kad cujes da ti stari, Paske to dela kad ga zena zove.
kad smo vec kod prigorskog zidofa, jelc, ga je netko zval?? |
Citiraj:
|
back on topic :)...upravo pijem fini nescafe :) i klopam tost s putrom i salamicom :)...
za ručak će biti pečeno pilence i neka salatica.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:49. |