![]()  | 

Slin slin....daj dojdi na žderonje s tim da ga okrenemo na ražnju 
	 | 

Kad budem,2 komada budu u bunkeru :D Sutra je kushnja : nuts : :clap: 
	 | 

Dolazim na klopu :) 
	 | 

Ok. od večeras radimo listu za Žderonje. 
	Danas sam kupio kilicu mladog "srebrenca", ubit ću se ko zadnji sacpra..samo ću ga narezat, mr-vicu ulja i posolit... Za prilog s njim friški raženi i tri debela krmića pečena u tavi na masti malog pu-ajceka: nuts :  | 

Jelc kolko ti imaš te masti malog pu-ajceka svaki dan ga spominješ pa imam feeling da nije baš mali:D 
	 | 

Citiraj: 

Inače-jedan mali pu-ajcek na frtaljke i svaki put se mast sačuva. U jednoj posudici je ta mast, u drugoj od guske, u trećoj od patke...ili mješanac...(špek, carsko meso i slično) U stvari-najviše masti malog pu-ajceka rabim za čobanac i slične pizdarije, na masti treba znati peći jer to nije ulje i puno lakše "gori". Zato za neke stvari treba pomješati i ulje i mast.  | 

Počinjemo sa listom za Žderanje:)  
	Tor AMD Jeltz Pinsla Zed Mrkonja Rendula Sam Fisher McG psf[i]-[Tomek] (EPoX za prijatelje:D ) Newbie Pro Dawar Fleks? Vucko? Isusek Black Mack Daddy359 Svi koji nisu na listi-nek se pišu...  | 

Citiraj: 

stavljaj me !!  | 

Počinjemo sa listom za Žderanje  
	Tor AMD Jeltz Pinsla Zed Mrkonja Rendula Sam Fisher McG psf[i]-[Tomek] (EPoX za prijatelje ) Newbie Pro Dawar Fleks? Vucko? Isusek Black Mack Daddy359 Terminator Svi koji nisu na listi-nek se pišu...  | 

Pišem se...:D 
	 | 

Najfriškija lista: 
	Tor AMD Jeltz Pinsla Zed Mrkonja Rendula Sam Fisher McG psf[i]-[Tomek] (EPoX za prijatelje:D ) Newbie Pro Dawar Fleks? Vucko? Isusek Black Mack Daddy359 Terminator Buljo Svi koji nisu na listi-nek se pišu...  | 

Ribica :D, slobodno mos maknut upitnik, dolazim :) 
	 | 

Citiraj: 

nektarinom, breskvom ili kaj je već bilo???:D  | 

Dolazim: goood : 
	 | 

Najnovija lista: 
	Tor AMD Jeltz Pinsla Costa Zed Mrkonja Rendula Sam Fisher McG psf[i]-[Tomek] (EPoX za prijatelje:D ) Newbie Pro Dawar Fleks? Vucko Isusek Black Mack Daddy359 Terminator Buljo Svi koji nisu na listi-nek se pišu...  | 

Citiraj: 

Al nek ti bude, ribica :D  | 

Citiraj: 

Promijenio si sexualnu orjentaciju ili...???:D  | 

Citiraj: 

Ma samo se salim, napokon su me prosli problemi pa se radujem zderonjama... A cuj, zadnji put sam se zgubil na putu do šekreta pa si piz*** jer sam ti trebao dat nofce za kopu a mene nije bilo : roller :  | 

Citiraj: 

Daaa...svaki put nekog pošalju u "obilazak", to je već tradicija... Imao si sreću-jedamput smo pogasili sva svjetla u WC-u i štopali koliko je jednom forumašu trebalo da se vrati...:clap:  | 

Citiraj: 

Bu dosla delegacija iz Rijeke? Ili barem kucni ljubimci :D ?  | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

Valjda se uplašio da ga ne-Mrkne:) Zeko bude valjda stigao na adresu AMD-jca do srijede.  | 

Citiraj: 

| 

DOLAZIM I JA :D:D:D !!!!!!!!! 
	 | 

Prijavljujem se za slet Žderonja 21.-og.  :) 
	 | 

Piši i mene 
	 | 

Najnovija lista: 
	Tor AMD Jeltz Pinsla Costa Sky VGA Zed Mrkonja Rendula Sam Fisher McG psf[i]-[Tomek] (EPoX za prijatelje:D ) Newbie Pro Dawar Fleks Vucko Isusek Black Mack Daddy359 Terminator Buljo Svi koji nisu na listi-nek se pišu...  | 

dolazim ako nekaj ne iskrsne ( posao) i donosim vešlonac bažulšalate 
	 | 

mislim da cu doc...ipak sam ovdje cca 4 god...pa da vas vidim i uzivo :D ...jedino ako me sprijeci fax...il ako netko ima nesh protiv... :p 
	Al javim poslije uskrsa jel dolazim 100% : sweating  | 

Citiraj: 

To je bila potajna Fleksova želja zašto nemam pojma A athu mrkam svaku večer za sve znatiželjne:p:D:D cod2 naravno  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:47. |