![]() |
Citiraj:
|
Možda nekom pomogne i uspije ubrzati uključivanje vdsl-a.
Dakel, na nekoliko mojih upita o prebacivanju na vdsl, rekli su mi da "nemam tehničke mogućnosti" (ima negdje prije u ovoj temi par postova o tome). Obzirom da sam imam Max2 S paket od 9.mjeseca prošle godine, odlučio sam isprobati maxTV i zatražio besplatni probni period od 3 mjeseca. Nakon što sam dobio i prikopčao MaxTV, već sutradan mi se pojavila-ponudila opcija besplatog prebacivanja na turbo 30. Govorim o online korisničkim stranicama. Jednim klikom na potvrdu da želim turbo 30, u roku 10 minuta su mi ga i pustili. E sad, da li je tome pogodovalo uzimanje maxTV ili ne, ostavljam vama da sami isprobate. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zamolio bih Vas ispuniti upit na ovom linku (kao što ste i prošli put), a ja ću kontaktirati kolege koji se bave tim dijelom da bi se čim prije odradilo. (HDD stavite u napomenu) Upit je informativne prirode, dakle ne radi se o automatici, tako da ispunjavanje tog upita služi kontaktu kolega koji se bave max paketima. Budući da želite daljnje promjene na paketu, tako da se izrazim, najbolje Vam je ispuniti upit opet. :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: |
E sad, sve ovisi kako su ti zahtjev spakirali, ako ti je u istom zahtjevu HDD i povecanje brzine, tj turbo opcija moguce da ces morati cekati da ti se isporuci HDD.
|
Tcomovci su bogovi, nakon raskida Max3S paketa pustlii mi 10/07 adsl, a danas me prikopcali na VDSL, brzina 4/0,5, hahaha:lol2:
znaci moja putanja brzina u zadnja 2,5 miseca: 4>10>20>30>10>4:care::D ne pada mi na pamet da ih vise zovem, nije me briga. |
ne kuzim kako tebi broj sa kojeg zoves nisu blokali ja bi nakon svega sta san procita od tebe i tvoj odnos prema njima ,ljudi koji rade svoj posa za bijednu i mizernu placu su krivu sta je firma retardirana i kaoticna.
|
kakvi odnos? maksimalno san korektan i pristojan kad prican sa njima, cak se i trudin da ih ne zoven nego pokusavan sve sta se moze risavat priko chata. mislis da ne znan da ona cura sta tamo radi nema pojma o nicemu i da jon je placa kikiriki? mislin, to nije opravdanje ali opet nema smisla ih napadat. je, kad me neko raspizdi bolje da mi se mice s puta, ali tesko da tcom to moze. iman jaako dug fitlj.:fiju::D
ovo sta pisen ode je vise sprdacina nigo nekakva ljutnja i napadanje, jerbo na kraju, i ovo sta su oni meni radili jeste sprdacina |
Citiraj:
Mene su za*ebali, rekli krive uvjete. Navodno trebam odbiti hdd i onda se neće produljiti ugovor na dvije godine.. |
Citiraj:
BTW vidim da si iz PZ, imas li VDSL ili si jos uvijek na starim brzinama? |
Citiraj:
|
Bravo, ti si imao sreće. Pa i ovo je brzo, samo tjedan dana si čekao.
Koliki ti je max. mogući DL/UL po routeru? |
Citiraj:
Actual Rate (Up/Down) 7087/36039 kbps Attainable Rate (Up/Down) 11252/37864 kbps Noise Margin (Up/Down) 14.1/8 dB Line Attenuation (Up/Down) 30.1/16.4 dB Max TV radi, sad čekam WD 1.5TB :zdero: |
Citiraj:
|
Koju brzinu uploada vi imate na paketu 20mbps?
Na Iskonu je 20/5. Kod vas je 20/2.5 a 30/5? |
Citiraj:
|
pitanje istice mi ugovor sada za par dana i zanima me posto bi se mogao prodati ovaj disk sto dijele kolika bi mu cijena bila vidim da mobitela ima more po 400-500kn
|
Citiraj:
|
S obzirom da ce ih se gomila uskoro podijeliti, vjerojatno ce ici za 400-500kn.
Za mobitel sumnjam da moze otici za preko 400, i vjerojatno ako ga zelis probati treba cak i nize spustiti. |
Oko hvala na odgovorima uglavnom kako god okrenem neisplati se niti jedno prodavati uzeti ću onda mob i ostaviti si ga negdje u rezervi
|
Ako netko odluči prodavati ovaj HDD kupujem ga za 400kn...
No biti će uskoro na njuškalu 50 ovih hdd-a. |
Ja sam iz ogulina i trenutno mogu imat samo 4.5/0.9 jer imam maxtv i to neznam kada ce nesto uradit da imam sta brze
|
1 privitaka
Koliko sam ja po ovome udaljen od centrale? Da li ovo max 15xxx znaci da vdsl neće ni biti moguć kod mene ili?
|
Citiraj:
|
@buljaka Ne bi ja baš rekao da bi ti mogao VDSL
Imaš veliku atenuaciju- 25db koja po kalkulatoru kaže da si udaljen 1.8km što na adsl-u daje max 18mbps kao i na vdsl-u. Ja sam ima atenuaciju 20db na starom dslam-u pa sada 17db na novom i na vdsl-u mi je max 27/3mbps. Prije mi je max bio 18200/1270kbps |
A sranje :( hvala na pojašnjenju
|
Slučajno naletio članak kako HT otpušta 250 radnika i da će do kraja godine otpustiti oko 700 ljudi.
http://www.poslovni.hr/domace-kompan...ca-kuna-292549 Povezani članak je bio da HT zapošljava oko 5000 radnika i da trenutno sve više poslova obavljaju studenti kojih ima oko 2000. Još je bila i rasprava da Ericsson preuzima neke poslove i da se dio radnika prebacuje u tu tvrtku, ne znam koliko je to istinito. Kakva je situacija kada se prijavi kvar. Ja sam na T-Comu bio prije 3g i tada su uvijek dolazili tehničari T-Coma (većinom stariji, iskusni) u prepoznatljivom srebrnom vozilu. Kakva je situacija sada, dolaze li sada sve više jeftini kooperanti ili i dalje tehničari T-Coma na kvarove? |
meni dolazi tehnicar sa fabijom srebrnom
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:22. |