![]() |
Domaći pečeni picek u rolu, mlinci, pečeni mladi krumpir iz rola i cikla.
Neznam koji mi je bog, ali jede mi se cikla uz svaki obrok. Domaći sok za razrijeđivanje od himpera. : nuts : :p Pravi Žderonje znaju kaj je Himper. Desert: sladoled u kutiji od 2 litre. Kombinacija strachatela+čokolada. |
Juha,iz kocke doduše,ali najbolje juhu za mamurluk...a ustao tek u 17h... :D : lol2 :
I onda pol sata nakon juhe porciju chevapa od Smrekara,sa konjetinom,i uz chevape ajvar i paradajz,hladni iz frižidera,i usoljeeeeeeeen...njami :p :) |
Citiraj:
A najbolji sladoled je King Sacher. : nuts : |
Nisam.
Probat ću. I dobra mi je Snjeguljica na štapiću, ali onda uzmem min. 10 komada. Prošle godine negdje sredinom ljeta ja i frend došli smo oko 02:00 sati na benzinsku u Španskom i nismo se maknuli do pola pet dok nismo pojeli svu snjeguljicu u škrinji. :D |
Ja kupujem klever.
Onaj jogurt mi je najbolji :) bas ga sad jedem. Odma si zemem cijelu litru i deri... |
Citiraj:
|
Ma i Ledo ponekad napravi razvodnjeno sranje. Neki da nsam kupio Grandissimo Sorbet, katastrofa...
Banana Split je bolji, ali nema do Malaga-višnja...njam... :) |
U Entry Level klasi tipa twice cokolada/vanilija/ljesnjak Ledo Vs Clever , Ledo ga šamara, stišće mu kravatu i jos mu glavu nabija u kružna vrata.
|
Dosta svađe.
Nema lošeg sladoleda. Za pravog Žderonju ima samo dobar sladoled i malo bolji sladoled. |
Gle, postoji sladoled i "sladoled". Sladoled postoji dobar i bolji, a "sladoled" samo loš.
|
Citiraj:
fini sladoledi: malaga-visnja ledo sumsko voce-stracciatella ledo kiss, i ostali s punjenjem na stapicu |
Eh, da, kako sam mogao zaboraviti šumsko voće...njam. :)
Kiss nisam probao, koji je to? |
Citiraj:
evo ovaj: http://img437.imageshack.us/img437/4...yjepica0ws.gif to uopce nije za djevojcice, to je prefino za njih,kaj one znaju : Machineg |
Danas dokrajčene tri torte ostale od jučer od maminog rođendana. Jedna ogromna voćna, sa ananasom i breskvom i neakvim kremama, predobro nešto, jedna s orasima i jedna iz vinceka. nema više za sutra :(
|
U stvari boli me briga za Vas imam ja pametnijeg posla.
U škrinji mi je ostalo cca 1 litra Ledo Twinice Lješnjak-Strachatela+preljev od čokolade u flaši od litre. Da slučajno nebi nestalo. |
Ali to je za djevojčice! :D:D:D
BTW, sumnjiv si ti meni sa tim nazivljima slika :D |
Citiraj:
namjerno sam to stavil eagle eye, svaka cast probaj, sladac je zakon! : goood : |
Citiraj:
Upravo mrkavam drugu litru. Zebu me vec zubi. Idem sad nesto slano pojest. Sve mi smrdi da cu mrknut domacu konjsku :) |
nakon tjedan dana amsterdamske hrane :) (čitaj, hamburgeri, pomfrit, nachosi i sl u hard rock cafeu i drugim sličnim restoranima) danas kuham domaću papicu :)
poham juneće šnicle...rastukla sam ih da budu mekani :)...i uz to kuham kelj, domnaći, mladi...iz maminog vrta :) a za desert....mozart kugle koje smo kupili uz put dok smo se vraćali iz Amsterdama :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
vjeruj mi, "nizozemska" kuhinja je isto takva...:(
...no sad smo ponovo doma i uzivamo u domacim paradjazima i paprikama, šunkici :) i marelicama :slin: |
Dečki, kad sam nakon 3 tjedna se vratio iz Engleske, prva stvar koju sam napravio je zdravoseljački se najeo kod strica u Dalamaciji: domaći kruh ispod peke, domaći svježi sir, domaći pršut i tona domaćih paradajza. Pod domaći mislim iz vlastite režije, ekološki uzgajano, overkill okusa i mirisa. :)
|
bio sam u londonu 2x po 20 dana,hrana je uzasno skupa i odvratna,jedino sto mi je bilo ok je pizza u jednoj talijanskoj pizzeriji...kao i spageti itd,tamo sam najcesce jeo...
Probao sam tu piletinu i meni je ok,da ne kazem super... McZakon je takodjer spasavao situaciju Je bio tko u Svedskoj?Bio sam u Malmo-u 4 dana,tamo je hrana bog bogova,gdje god sam jeo!Da ne pricam o dorucku u hotelu,i veceri u McDonaldsu :D Bio sam u jednoj firmi (vidi sig,link) boblbee bags,dogovorit suradnju,uvoz i distribuciju...oni tamo svi rade 6 sati dnevno i placa je oko 3000 eura prosjecna,skuplje je sve za cca 2-3 kn,hrana,roba,ljekovi...nekretnine su cak jeftinije!!No to nije bitno,poslije posla svi zaposlenici iz svih firmi idu u ogromnu halu gdje SVI jedu i piju (rucak),onda idu kuci...naravno nista ne plate,vjerovatno plate za cijeli mjesec...uglavnom,nema cega nema,i to ODLICNE hrane,stvarno ni domace nisam tako dobro jeo : nuts : : nuts : |
Uprafo sam smazao 30 dkg prezvušta (tlačenice), pol kruha i popio pivu.
Sad ću puno sretniji na spavanje. Evo kako teku pripreme za namakanje kurjih očiju u slanoj vodi: 6 kg carskog mesa. Koristit će se za roštilj i za na naglo u tavici. Kao pravi Žderonja za cca 15 dana nosim nešto manje od 20 kg mesa (krmići, vratina, šnicli od lopatice i buta, carsko meso, ražnjići, gril kobasice, piletina, puretina, salame i paštete ne računam) i pola špajze.:D |
Tucen po jegermajsteru i bijelom marlboru.
Nije hrana, al prodje :smoke: |
Citiraj:
Meni najbolja pizzeria, tamo iza FER-a. www.pizzeria-strossmayer.hr/ Dvije stvari koje si narucim cesto su Pizza 30 Kn. LOVAČKA - rajčica, sir, šunka, šampinjoni, špek, jeger, feferoni, ajvar, luk Lasagne 30 Kn. GAVRANOVE LASAGNE - rajčica, sir, mljev. juneće meso, bešamel, kulen, špek __ + feferoni |
Citiraj:
Ne bu ti pre-malo???:p Citiraj:
|
Ojjjjjj
Evo Žderonje da se oprostim od Vas.
Idem za 4 sata na put tak da stignem na 1. trajekt u 06:00 prije kamiona za opskrbu da slučajno ne zvisim. Već bum u 09:00 namakal kurje oči u slanoj vodi i najvjerojatnije zaspal na plaži (nebude mi prvi put da dobim kožicu ko odojak). A popodne je rezervirano za roštilj : nuts : , nedjelja za kotlovinu : nuts : jer treba i nekaj jušnatoga pojest.:D Prvom prilikom vam budem postal slike, čim se domognem interneta. Za nepovjerovat je da na susjednom otoku Ugljanu imaju 2 internet caffea, a sreća da je sa Pašmanom povezan mostom. Pozdraff ljudofi do 02.08. :beer: |
I ja se oprashtam. Idem u BIH na tjedan dana. Bit che puno chevapa, bureka i raznih slastica :D
Okinut chu i nekaj slika, ajd uzhivajte :beer: |
Citiraj:
Budem vam i ja poslao par slikica : sweating |
Žderonje-fino se odmorite i ne zaboravite da Žderanje treba vježbati i na godišnjem:)
:beer: |
Mrzim vas sve koji idete na more. Samo tolko.
Izgleda da ove godine nista. Nisam upao na fax i moram strebati za 9 mjesec ak ostane mjesta.... Jos jedanput. Mrzim vas. I necu podijelit ovu milku koju sad jedem. |
Citiraj:
@Fleks Baš mi te je žal, ali budem opral noge i za tebe. |
Citiraj:
Tak je:D Fleks-kakva crna milka...ja si spremam dva sendviča, jedan namazan sirom sa šampinjonima i talijanskom finom šarf salamom, drugog sa majonezom i prešanom šunkom:p I za desert maline... Budi pravi Žderonja a ne jest samo slatkiše i krast mački whiskas....:D |
Joj baš ste kolegijlni do boli. Frižider mi je prazan. Sretan sam kaj mi stari nije lan kabel precvikal :D
Sad sam tak gladan. Isao pjeske do jaruna i nazad sa drustvom. Idem skopat zadnju konzervu kitekata mački. Valjda nebu ljuta :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisu Maline nego Himper.:D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:02. |