PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Amdejac 09.07.2006. 15:15

Domaći pečeni picek u rolu, mlinci, pečeni mladi krumpir iz rola i cikla.
Neznam koji mi je bog, ali jede mi se cikla uz svaki obrok.

Domaći sok za razrijeđivanje od himpera. : nuts : :p
Pravi Žderonje znaju kaj je Himper.

Desert: sladoled u kutiji od 2 litre. Kombinacija strachatela+čokolada.

Ozy 09.07.2006. 20:10

Juha,iz kocke doduše,ali najbolje juhu za mamurluk...a ustao tek u 17h... :D : lol2 :
I onda pol sata nakon juhe porciju chevapa od Smrekara,sa konjetinom,i uz chevape ajvar i paradajz,hladni iz frižidera,i usoljeeeeeeeen...njami :p :)

frANZi 09.07.2006. 21:19

Citiraj:

Autor AMD
Ja ne kupujem tak male sladolede. Taman kad se zalaufam više nema.
Zato preferiram kutije od 2 litre. Minimum 2. Tak da imam 4 različita okusa i 2 flaše preljeva. Šumsko voće i čokolada.
Kad se počnem igrat neznam stat.

Jesi jeo ikad onaj iz Bille Clever sladoled? Jeftin je (20kn 2 litre), a potuče sve ove Ledo pizdarije i sl.

A najbolji sladoled je King Sacher. : nuts :

Amdejac 09.07.2006. 21:40

Nisam.
Probat ću.
I dobra mi je Snjeguljica na štapiću, ali onda uzmem min. 10 komada.

Prošle godine negdje sredinom ljeta ja i frend došli smo oko 02:00 sati na benzinsku u Španskom i nismo se maknuli do pola pet dok nismo pojeli svu snjeguljicu u škrinji. :D

Fleks 09.07.2006. 21:40

Ja kupujem klever.

Onaj jogurt mi je najbolji :)

bas ga sad jedem.

Odma si zemem cijelu litru i deri...

Zond 09.07.2006. 21:43

Citiraj:

Autor frANZi
Jesi jeo ikad onaj iz Bille Clever sladoled? Jeftin je (20kn 2 litre), a potuče sve ove Ledo pizdarije i sl.

A najbolji sladoled je King Sacher. : nuts :

Jedino ih potuče ako viljuskarom nabodes kamion od Leda. Razvodnjeni drek od Ital-Icea.

Sky 09.07.2006. 21:49

Ma i Ledo ponekad napravi razvodnjeno sranje. Neki da nsam kupio Grandissimo Sorbet, katastrofa...
Banana Split je bolji, ali nema do Malaga-višnja...njam... :)

Zond 09.07.2006. 21:52

U Entry Level klasi tipa twice cokolada/vanilija/ljesnjak Ledo Vs Clever , Ledo ga šamara, stišće mu kravatu i jos mu glavu nabija u kružna vrata.

Amdejac 09.07.2006. 22:19

Dosta svađe.
Nema lošeg sladoleda.
Za pravog Žderonju ima samo dobar sladoled i malo bolji sladoled.

Sky 09.07.2006. 22:29

Gle, postoji sladoled i "sladoled". Sladoled postoji dobar i bolji, a "sladoled" samo loš.

baterija 09.07.2006. 22:38

Citiraj:

Autor Sky
Gle, postoji sladoled i "sladoled". Sladoled postoji dobar i bolji, a "sladoled" samo loš.

that`s my boy.

fini sladoledi:
malaga-visnja ledo
sumsko voce-stracciatella ledo
kiss, i ostali s punjenjem na stapicu

Sky 09.07.2006. 22:47

Eh, da, kako sam mogao zaboraviti šumsko voće...njam. :)
Kiss nisam probao, koji je to?

baterija 09.07.2006. 23:17

Citiraj:

Autor Sky
Eh, da, kako sam mogao zaboraviti šumsko voće...njam. :)
Kiss nisam probao, koji je to?

na stapicu
evo ovaj:
http://img437.imageshack.us/img437/4...yjepica0ws.gif

to uopce nije za djevojcice, to je prefino za njih,kaj one znaju : Machineg

rendula 09.07.2006. 23:19

Danas dokrajčene tri torte ostale od jučer od maminog rođendana. Jedna ogromna voćna, sa ananasom i breskvom i neakvim kremama, predobro nešto, jedna s orasima i jedna iz vinceka. nema više za sutra :(

Amdejac 09.07.2006. 23:32

U stvari boli me briga za Vas imam ja pametnijeg posla.

U škrinji mi je ostalo cca 1 litra Ledo Twinice Lješnjak-Strachatela+preljev od čokolade u flaši od litre. Da slučajno nebi nestalo.

Sky 09.07.2006. 23:36

Ali to je za djevojčice! :D:D:D
BTW, sumnjiv si ti meni sa tim nazivljima slika :D

baterija 09.07.2006. 23:38

Citiraj:

Autor Sky
Ali to je za djevojčice! :D:D:D
BTW, sumnjiv si ti meni sa tim nazivljima slika :D

juj,,kako sam znao :D
namjerno sam to stavil
eagle eye, svaka cast
probaj, sladac je zakon! : goood :

Fleks 09.07.2006. 23:53

Citiraj:

Autor baterija
/cut
probaj, sladac je zakon! : goood :

Ne nisi Gay. Samo se tak oblacis, ponasas, cesljas, jedes takve sladolede i govoris :D

Upravo mrkavam drugu litru. Zebu me vec zubi. Idem sad nesto slano pojest. Sve mi smrdi da cu mrknut domacu konjsku :)

flare 10.07.2006. 16:56

nakon tjedan dana amsterdamske hrane :) (čitaj, hamburgeri, pomfrit, nachosi i sl u hard rock cafeu i drugim sličnim restoranima) danas kuham domaću papicu :)

poham juneće šnicle...rastukla sam ih da budu mekani :)...i uz to kuham kelj, domnaći, mladi...iz maminog vrta :)

a za desert....mozart kugle koje smo kupili uz put dok smo se vraćali iz Amsterdama :)

Fleks 10.07.2006. 17:54

Citiraj:

Autor flare
a za desert....mozart kugle koje smo kupili uz put dok smo se vraćali iz Amsterdama :)

Salzburg : nuts :

Jelc 10.07.2006. 22:50

Citiraj:

Autor flare
čitaj, hamburgeri, pomfrit, nachosi

Trebaš probati na kaj liči u Londonu pečena piletina koju prodaju na onim kioscima...poslje TOGA će ti i stara cipela imati rajski okus...:D :D :D

Isus 11.07.2006. 11:04

Citiraj:

Autor Jelc
Trebaš probati na kaj liči u Londonu pečena piletina koju prodaju na onim kioscima...poslje TOGA će ti i stara cipela imati rajski okus...:D :D :D

Ne neg će ti kontejner straih cipela imati tajski okus. Provjereno. Al najgore ikad je engleska "domaća" kuhinja, dovoljno je rečeno da sam McDonald'sovu hranu shvaćao kao vrhunsku deliciju.

flare 11.07.2006. 11:07

vjeruj mi, "nizozemska" kuhinja je isto takva...:(

...no sad smo ponovo doma i uzivamo u domacim paradjazima i paprikama, šunkici :) i marelicama :slin:

Sky 11.07.2006. 11:26

Dečki, kad sam nakon 3 tjedna se vratio iz Engleske, prva stvar koju sam napravio je zdravoseljački se najeo kod strica u Dalamaciji: domaći kruh ispod peke, domaći svježi sir, domaći pršut i tona domaćih paradajza. Pod domaći mislim iz vlastite režije, ekološki uzgajano, overkill okusa i mirisa. :)

Thoroughbred B 11.07.2006. 11:41

bio sam u londonu 2x po 20 dana,hrana je uzasno skupa i odvratna,jedino sto mi je bilo ok je pizza u jednoj talijanskoj pizzeriji...kao i spageti itd,tamo sam najcesce jeo...

Probao sam tu piletinu i meni je ok,da ne kazem super...

McZakon je takodjer spasavao situaciju

Je bio tko u Svedskoj?Bio sam u Malmo-u 4 dana,tamo je hrana bog bogova,gdje god sam jeo!Da ne pricam o dorucku u hotelu,i veceri u McDonaldsu :D

Bio sam u jednoj firmi (vidi sig,link) boblbee bags,dogovorit suradnju,uvoz i distribuciju...oni tamo svi rade 6 sati dnevno i placa je oko 3000 eura prosjecna,skuplje je sve za cca 2-3 kn,hrana,roba,ljekovi...nekretnine su cak jeftinije!!No to nije bitno,poslije posla svi zaposlenici iz svih firmi idu u ogromnu halu gdje SVI jedu i piju (rucak),onda idu kuci...naravno nista ne plate,vjerovatno plate za cijeli mjesec...uglavnom,nema cega nema,i to ODLICNE hrane,stvarno ni domace nisam tako dobro jeo : nuts : : nuts :

Amdejac 12.07.2006. 01:47

Uprafo sam smazao 30 dkg prezvušta (tlačenice), pol kruha i popio pivu.
Sad ću puno sretniji na spavanje.

Evo kako teku pripreme za namakanje kurjih očiju u slanoj vodi:
6 kg carskog mesa. Koristit će se za roštilj i za na naglo u tavici.
Kao pravi Žderonja za cca 15 dana nosim nešto manje od 20 kg mesa (krmići, vratina, šnicli od lopatice i buta, carsko meso, ražnjići, gril kobasice, piletina, puretina, salame i paštete ne računam) i pola špajze.:D

Fleks 12.07.2006. 02:02

Tucen po jegermajsteru i bijelom marlboru.

Nije hrana, al prodje :smoke:

Mad_Duke 12.07.2006. 02:21

Citiraj:

Autor blozer
Danas naručio Lazanjei Kum-a...
Ljepo izgledaju

http://img157.imageshack.us/my.php?image=laz7xr.jpg
Ali zato nisu fini.. Barem meni koji inače ih obožava... Šteta 30kn..

Ja od kuma uzimam samo ako moram nedjeljom, jer nedjeljom moja pizzeria ne radi (sto je i posteno)
Meni najbolja pizzeria, tamo iza FER-a.

www.pizzeria-strossmayer.hr/

Dvije stvari koje si narucim cesto su

Pizza 30 Kn.
LOVAČKA - rajčica, sir, šunka, šampinjoni, špek, jeger, feferoni, ajvar, luk

Lasagne 30 Kn.
GAVRANOVE LASAGNE - rajčica, sir, mljev. juneće meso, bešamel, kulen, špek __ + feferoni

Jelc 12.07.2006. 11:23

Citiraj:

Autor AMD
Kao pravi Žderonja za cca 15 dana nosim nešto manje od 20 kg mesa (krmići, vratina, šnicli od lopatice i buta, carsko meso, ražnjići, gril kobasice, piletina, puretina, salame i paštete ne računam) i pola špajze.:D

Ne bu ti pre-malo???:p

Citiraj:

Autor Mad_Duke
LOVAČKA - rajčica, sir, šunka, šampinjoni, špek, jeger, feferoni, ajvar, luk.

GAVRANOVE LASAGNE - rajčica, sir, mljev. juneće meso, bešamel, kulen, špek __ + feferoni

Pravi Žderonjski izbor:D

Amdejac 14.07.2006. 23:47

Ojjjjjj

Evo Žderonje da se oprostim od Vas.

Idem za 4 sata na put tak da stignem na 1. trajekt u 06:00 prije kamiona za opskrbu da slučajno ne zvisim.
Već bum u 09:00 namakal kurje oči u slanoj vodi i najvjerojatnije zaspal na plaži (nebude mi prvi put da dobim kožicu ko odojak).
A popodne je rezervirano za roštilj : nuts : , nedjelja za kotlovinu : nuts : jer treba i nekaj jušnatoga pojest.:D

Prvom prilikom vam budem postal slike, čim se domognem interneta.
Za nepovjerovat je da na susjednom otoku Ugljanu imaju 2 internet caffea, a sreća da je sa Pašmanom povezan mostom.

Pozdraff ljudofi do 02.08. :beer:

Costa 15.07.2006. 00:05

I ja se oprashtam. Idem u BIH na tjedan dana. Bit che puno chevapa, bureka i raznih slastica :D

Okinut chu i nekaj slika, ajd uzhivajte :beer:

MadBoY 15.07.2006. 00:24

Citiraj:

Autor Costa
Idem u BIH na tjedan dana.

Ja odo u BiH na mjesec i po :clap:
Budem vam i ja poslao par slikica : sweating

Jelc 15.07.2006. 00:48

Žderonje-fino se odmorite i ne zaboravite da Žderanje treba vježbati i na godišnjem:)

:beer:

Fleks 15.07.2006. 00:57

Mrzim vas sve koji idete na more. Samo tolko.

Izgleda da ove godine nista. Nisam upao na fax i moram strebati za 9 mjesec ak ostane mjesta....

Jos jedanput. Mrzim vas.

I necu podijelit ovu milku koju sad jedem.

Amdejac 15.07.2006. 01:04

Citiraj:

Autor Jelc
Žderonje-fino se odmorite i ne zaboravite da Žderanje treba vježbati i na godišnjem:)

:beer:

Žderonja je stanje duha i želuca. :D

@Fleks
Baš mi te je žal, ali budem opral noge i za tebe.

Jelc 15.07.2006. 01:10

Citiraj:

Autor AMD
Žderonja je stanje duha i želuca. :D

Tak je:D

Fleks-kakva crna milka...ja si spremam dva sendviča, jedan namazan sirom sa šampinjonima i talijanskom finom šarf salamom, drugog sa majonezom i prešanom šunkom:p

I za desert maline...

Budi pravi Žderonja a ne jest samo slatkiše i krast mački whiskas....:D

Fleks 15.07.2006. 01:19

Joj baš ste kolegijlni do boli. Frižider mi je prazan. Sretan sam kaj mi stari nije lan kabel precvikal :D

Sad sam tak gladan. Isao pjeske do jaruna i nazad sa drustvom. Idem skopat zadnju konzervu kitekata mački. Valjda nebu ljuta :D

Jelc 15.07.2006. 01:27

Citiraj:

Autor Fleks
Joj baš ste kolegijlni do boli. Frižider mi je prazan. Sretan sam kaj mi stari nije lan kabel precvikal :D

Ispeci si kokice, to je brzo gotovo...

Amdejac 15.07.2006. 01:53

Citiraj:

Autor Jelc
Tak je:D

I za desert maline...

Još sam doma.
Nisu Maline nego Himper.:D

Fleks 15.07.2006. 01:59

Citiraj:

Autor Jelc
Ispeci si kokice, to je brzo gotovo...