![]() |
Core 2 Duo E8400
Ako je netko zainteresiran za kupovinu istoga, ima ih u Zagrebu (zadnja informacija je da su još dostupna 3 kom.) na adresi Nova Ves 19, INTRO shop, 50m iznad Kaptol Centra na istoj strani, a sada kaj se tiče cijene procijenite sami...1550Kn....Sretno !!
http://www.intro.com.hr |
Citiraj:
http://www.protis-online.info za 1263 kune,gledo preko nabave. |
Citiraj:
|
Imaju ga i u Autronicu već duže vremena.
Sad da li samo na cjeniku ili ga imaju i na skladištu - ne znam. Cjena je niža nego u Ve-milu. http://www.autronic.hr/cjenik/cjenik...242&PodID=9531 |
Imaju samo na cjeniku.
|
Dolazi E7xxx, nesto slicno sto je E4xxx serija bila za E6xxx
|
Tek to ce se isplatit uzet, pogotovo za ekipu sa E21x0 procesorima. :) Dotad ce se i proizvodni proces popravit.
|
..upitno je pričati o bilo kakvoj isplativosti,kad po njima svaka 2 mj izdaju cijelu paletu novih procesora..o grafičkim karticama neću ni pričati...tako netko kao ja,koji je 1300kn platio E6750,sad sjedi i plače..jer je došla E8XXX serija..nekome se diže kosa na glavi,ko ima danas 8800GT...a došla 9600GT..isto 256bit,512ddr3...
..ne znam šta rade..al ne sviđa mi se to nimalo..prije smo barem bili mirni preko pola godine,do godinu...sad to više ne sliči ni na šta... ..do ljeta će sigurno doći i 9800GTX ako već nije..i GX2 model..novi quadovi..novi duali...smiješno...u 6 mjeseci promijeniš 4 proca..a za ništa..20% boljih performansi...aaaako i to...:fiju::hitthewal: |
@thedream
A tko te tjerao da mjenjas to svaki put cim izadje nesto novo? Ja u svojih osam godina kako imam komp sam promjenio 5 procesora i 5 grafickih. I sad sam na ovom sto imam i to necu mijenjati jos neko vrijeme i opet kad budem sigurno necu uzimati zadnje krikove tehnologije, jer nevidim uopce korist od toga, a i nitko me netjera na tako sta. Nego hoce li biti i kakva serija E5xxx i E3xxx, jer vidim da su to zaobisli. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovaj mod je radio kolega rega, ali jos ne znamo rezultate moda jer nema CPU kod sebe. Trebao bih mu odnijeti ovaj svoj samo da proba da li je to odrađeno kako treba. |
pogledajte ovo: samo da i kod nas bude tako:zdero:
q6700 pojeftinjuje skoro duplo, a dolazi E8300 mozda novi best buy?! edit: vjest je stara, al ja sam sad saznao, a pošto kupujem novi komp, informacija mi je dobrodosla |
Ne znam kak vam nekaj s cijenom od 1.200+ kn može biti best-buy i to kad se zna da bude zamijenjeno (kaj od strane kupaca, kaj od strane proizvođača) u narednih šest mjeseci.
|
pod best buy sam mislio dobar omjer dobivenog i uložene love, a ne nešto za široke mase, tj. mislim da je best buy u svojoj klasi.
|
Citiraj:
|
20. travnja - Intel spušta cijene 65nm C2D i C2Q
Daklem, pročitao sam kako Intel najavljuje da će spustiti cijene 65nm procesora.
EDIT: Priznajem svoju zabunu prije nego što ste me stigli ispljuvat, potpuno sam zaboravio na temu u Stickyju, a malo sam se poveselio pa sam zeznuo u otvaranju nove teme. A i tome što nije tako "friška" vijest. |
:banana::p Napiši iznad avatara >>ja ne citam sticky i nije me sram<< :chears:
Nemoj se sekirat, svi ponekad zaseremo |
C2Q - Q6700 sa 527$ na 270$
e to se zove pad cijene, samo ne vjerujem dok ne vidim :D @ice - opraštamo ti :p |
Citiraj:
|
Ja cu bit zadovoljan ako quad (q6600) padne za 100kn a ne za 200 :-) a o q6700 ne zelim ni razmisljati.
|
e tad se tek isplati uzet q66 :D
|
Jos, ne, mora past na 150$ da bi bio isplativ. :D Oni kojima treba (citaj: kojima je to kruh) ionako vec imaju quad.
|
maali maaali maaaaaali... http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=6585
|
Pozz, može pitanje?
Kolike su šanse da će taj Q6700 pasti cjenovno, kako će se to odraziti na cijene u Hrvatskoj (kooliko bi to kod nas moglo koštati cca) i hoće li cijena Q6700 utjecati na cijenu Q6600? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se mene tiče jedino bi volio da E8X00 dobro padne na cijeni! |
kako me to saad frustrira, već sam mjesec dana bez proca, a ne smijem kupiti novoga jer znam da će za mjesec i pol dana doći duplo jeftinije(ili bar30%) a ne mogu čekati tolko, već sam dovoljno zavlačio, što mi vi preporučujete? mislio sam u međuvremenu uzet neki bilo koji celeronko za stotinjak kuna pa ga poslje prodat.
što mislite kada će se kod nas vidjeti pojeftinjenje |
Citiraj:
E8x00 bi svakako trebalo srezat... |
najbolje da snize cijene skroz il da podijele sve procesore besplatno...:)
|
SUPoX AP48+GTR Intel X48+ICH9R ploča
2nd Tier manufacturer SuPOX scores another first with it's Intel X48 + ICH9R mainboard. This new board supports the Socket LGA775 for Intel Core 2 Quad processor Q6000 series, Intel Core 2 Duo processor E6000/ E4000 series, 800/1066/1333/1600 MHz front-side bus Intel CPU manufactured in 65/45nm processors.
http://www.max-save.org/thumbs/185621Intel.jpg As DDR3 pricing is still on the high side, this board comes with a hybrid design, supporting both DDR2 and DDR3 modules. It has four 240-pin DDR3 SDRAM DIMM sockets and support 1.5v DDR3-1066/1333 DIMMs with dual channel architecture and two 240-pin DDR2 SDRAM DIMM sockets that support 1.8v DDR2-667/800/1066 DIMMs with dual channel architecture. A max of 8GB of system memory can be installed on board. This board also uses a heatpipe design, enabling it to cool down the system better than conventional designs. Izvor: OCWorkbench
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:43. |